090629

blir ingen paj men det är nog lika bra, är sjukt trött efter en tidigt morgon så det blir även en tidig kväll idag. ska gå med barro vid 22 om inte ännu tidigare och sen ska jag sova! eller försöka i den här värmen.

imorgon kl 9 så ska jag hämta emma och kanske sofia :D vi ska ut till hunnebo! sol sol sol hela dagen! blir det bara jag och emma så stannar vi nog över natten och åker hem vid 14 tiden dagen därpå eftersom emma börjar jobba kl 16 men det blir kanon!
18,5 grader i havet i helgen när mamma och stefan va ute så det är ju ingen vidare värme men jag tror inte man bryr sig när det är så varmt ute :D JAG SKA BADA! ligger man i nån minut så vänjer man sig ju och då blir det såå skönt!
ett stort OBS!! jag får inte glömma att smörja in mig :P tar väl 4an som dom har i båten i början på dagen och sen drar jag på 6an när jag fått lite färg så jag inte bränner mig, eller ska man göra tvärtom? eller så kör man på bara 4an eftersom jag redan är ganska brun? aja, får rådfråga emma imorgon och mamma kanske, jag är verkligen kass på sånt! tar man för hög får man ingen färg alls och tar man för låg så bränner man sig.

nu ska jag kolla på TV, igen.

XOXO

jobbat

barro låg och gnydde precis utanför mitt rum imorse. han började väl runt halv 5 och efter en timme fick jag nog så jag gick ut med honom en sväng. han käkade gräs som en kossa och bajsade inte förrns precis innan vi skulle gå in. kunde inte plocka upp heller för det va typ brunt vatten :S sen hade han spytt inatt med, undra vad han fått i sig nu :P det går väl över. får se hur det är nu när vi ska ut.

började 6.45 imorse. har delat mediciner idag :D tagit blodtryck, vart med när dom tagit blodsocker och sen tog jag blodsocker på mig själv och på emma :D hoppas jag får delegation på det med nu :D måste ha delegation för att ta blodtryck också så jag får väl säga till.
vi bakade på jobbet idag också :D blev riktigt gott! åt dock inte så mycket, bara massa socker i typ :P jag och emma ska göra paj lite senare, goooooott!

ska kila med barro nu :)

XOXO

kul!

guuuuuuuud vad kul jag hade igår :D först grill hos emma, kanonväder och kanonfolk :D käkade gott och pratade. barro va som en ängel, han låg helt lugn på gräsmattan eller så va han med oss på altanen. vi tog en promenad hem han och jag :)
gick till strandgatan för att möta upp dom andra men dom stängde precis när jag kom så vi gick till Lipz :D träffade helena och bibbi, kul att se dom igen :D
tappade bort emma på en gång, nån sa att hon drog iväg med nån kille? aja. kim och kim va där så jag dansade med dom resten av kvällen i cowboybaren :D sjukt bra musik, man sjöng med så man fick ont i halsen typ :D dansade så mycket så när vi skulle hem till kim när som stängde så kunde jag inte gå. hade skitont i fötterna efter pimpsen :P kim k köre så jag åkte med han :P vi skulle kanske 300 meter men jag pallade inte.
väl hos kim så tog jag av mig skorna och nylånstrumporna så att jag skulle kunna gå barfota hem :)
somnade som en stock hemma när jag kom hem.

nu käkar jag frukost, ska hem till pappa sen och käka mat :D

grill-outfit

nu ska jag bara sminka mig lite sen går jag och barro hem till emma :D
blev den randiga bodyn med jeansshortsen :D


grill

kanonväder idag och jag sitter inne :( vill inte riktigt ut i solen och sola eftersom jag vart på kusten 2 dagar denna veckan så huden får vila lite :)

ska snart duscha och göra mig iordning. tar en promenad med barro upp till emma sen där vi ska grilla och he skitkul kväll! blir nog bara hon och jag men det finns fördelar med att bara vara två också :D

va iväg på stan nyss också. tänkta att jag bara skulle gå upp och kolla på Gina. som om jag bara kan gå och kolla på Gina :P dom hade massa rea så jag provade 9 plagg :P hihi. men eftersom jag inte hade tänkt shoppa så tänkte jag att jag bara skulle handla om jag verkligen föll fär plagget. hittade inget sånt tyvärr :( men igår skulle jag ha på mig mina höga svarta kortbyxor men hade inget snyggt att ha under. "en body hade vart bra" tänkte jag. har bara en svart men svart och svart är inte så kul :P så hittade jag 2 bodys på rean så jag slog till :D 64 kr styck, bara att slå till! en röd och en vit med rosa ränder. ska ha en av dom på mig ikväll med mina höga kortbyxor eller med mina jeansshorts :)
går hem med barro när vi grillat och drar på mig en klänning och pump, orka gå i sånt ända hem till emma :P blir kanon!
ikväll ska jag verkligen ha kul för igår va det sådär kan jag säga :S

på söndag ska jag hem till pappa och käka mat :D han skulle fixa kokt torsk med färskpotatis och nån sås, låter hur smarrit som hellst :D

måste kolla om jag måste tvätta imorgon med annars skulle jag bta tvättid. tror dock att jag skiter i att gå ner och tvättar det jag hinner när jag går från pappa, har tvättid till 21 imorgon. måste tvätta lite underkläder och så kan jag passa på att tvätta min tröja som ska tvättas i 30 med så slipper man ta en extra maskin bara för den nästa gång vi ska tvätta :)

om jag hinner så slänger jag upp en bild på vad jag kom fram till att ha på mig ikväll innan jag går :D

XOXO

hungrig

ska snart ut med barro sen måste jag kanske äta något innan jag ska sova. är verkligen riktigt hungrig.

haha, la upp en bild på "fokus" på bdb förut för att se om nån skulle kommentera och 1082 klickade på bilden :P man fick lite statistik efter. fick en hel del kommentarer också, kul!

hörs imorgon, orkar inte skriva mer..

god ´natt!!

jobbat

idag har jag jobbat. vaknade av ett sms från gustav, "Michael Jackson dog inatt" stog det. skulle tro att ingen har missat :P en konstig känsla, blev lite chockad faktiskt. man kan inte riktigt fatta att han är död, r.i.p.

igår blev det film med therese. vi visste ju redan vilken vi ville se så det gick fort. åkte upp till henne och kollade :) filmen va helt okej, tror dock man hade hängt med mer om vi inte pratat så mycket men så blir det om man inte träffats på länge :D åkte hem nästan direkt efte filmen , både hon och jag skulle upp tidigt idag och jobba.

ska byta om nu och kila till systemet så jag inte glömmer det imorgon. ska hem till emma och grilla och ha det mysigt :D barro får också komma. efter det ska vi ut på Pråmen eller Lipz. vad ska man ta på sig? tror det blir kl'nning när vi ska ut och pums såklart! men när vi grillar kör jag nog på nått mer chill.

XOXO

aj då

hemma igen, har duschat och ätit mat så nu är jag på g igen :D

vi åkte ut till Bokenäs en bit utanför Uddevalla. jag hade aldrig vart där så jag tyckte att vi kunde åka dit och emma och markus sa inte nej. köpte sallad och solskyddsfaktor innan vi åkte :) smötjde in mig på armarna och på bröstet och på övre delen av ryggen, fick väldans mycket färg där i förrgår så jag ville inte bränna mig :P resten tänkte jag att jag skulle smörja in när det började brännas vilket jag gjorde men då va det nog försent :( brände mig på baksidan benen och nedre delen av ryggen, aj aj aj! att man aldrid lär sig :P men man blir ju så ivrig att få särg när solen väl är framme, farligt! nästa gång ska jag smörja in mig ända från början, man får faktiskt färg ändå :D

ska snart ut med barro en sväng sen ska jag möta therese på hemmakväll så ska vi hyra film :D "I taken lyser stjärnorna" ska vi se tror jag, har hört att den ska va riktigt bra :D men vi får se, vi lyckas alltid välja nått kasst.

jobba imorgon med, 7-14 på utsikten.

ååh, kommer jag kunna sova inatt? :S

XOXO

kusten

nu bär det av till kusten igen med emma och hennes bror markus :D ska bli skönt!

hörs sen!

glass

käkade skitgod frukost imorse och guud vad mätt jag blev :D 2 grova mackor med keso och avokadoskivor, mums! brukar inte bli mätt när jag käkar samma fast med ost på istället men nu orkade jag inte ens allt :)

låg ute på balkongen förut, 40 grader och lite till va det där. blev så svettig så det såg ut som jag smörjt in mig med olja eller nått :P gick in och lagade mat efter ett tag. gjorde korvstroganoff, väldigt enkelt :) stekte korven sen i med mjölk och vatten och sen en pulverpåse med korvstråganoff-sås, hehe :P känner dock att jag börjar bli hungrig igen så jag kanske fixar något och går ut och sätter mig på balkongen :)

jag och gustav skulle fixa räkningarna med, blir lite krångligare nu när jag inte är hemma eller så gjorde vi det mer krångligt än vad det va. det slutade med att vi räknade helt fel så jag förde över 600 för mycket till honom som han nu måste föra över tillbaka imorgon när han får det jag förde över :P tyckte väl jag fick för lite pengar över efter att jag fört över till honom men nu är det löst :D

ikväll hoppas jag att sara och emma hänger med ner till strandgatan eller nån annanstans för att chilla och käka glass :D har velat ha det hela dagen men inte så kul att gå dit själv.

XOXO

sol

åkte hem till zandra igår så att jag va där kl 10. göte och berra hade redan kommit så vi åkte nästan på en gång. väl framme i hunnebo handlade vi på konsum och sen åkte vi till båten. där packade vi in det som inte skulle med till badplatsen och så gjorde vi iordning köttet. kl 12 låg vi och stekte :D tyvärr blev det aldrig någon direkt ro eftersom barro va med :( att han aldrig bara kan ligga och slöa :P när han försökte hoppa på en cyklist som gick förbi så fick jag nog så han och jag gick till båten och la oss på bryggan. som om det hjälpte, han låg ju inte stilla där heller så jag satte fast han i båten och där la han sig och sov :D gött!

grillade lite senare på dagen, såå gott! när vi va klara så diskade jag och sen gick vi mot räkboden, dom andra skulle ha räkor till kvällen. blev lite avundsjuk där, men men :P gick upp till konsum med för dom skulle ha en baguette också.
grillen hade kallnat när vi kom tillbaka så vi packade ihop och åkte hem, då va klockan strax efter 19 så vi hade vart där hela dagen :D skönt!



stannade på tallbacken för att skriva en byteslapp med sara och dom skrattade lite åt mig för jag hade fått väldigt mycket färg :D blev lite röd men inte alls lika mycket som jag brykar efter en heldag på kusten :D gjorde inte ens ont när jag skulle sova :P


idag har jag vart ute med barro, görvarmt ute radn vid 9 :Ohar dock ingen lust att gå ut och sola själv eftersom alla andra jobbar så jag får vänta tills solen kommer till balkongen och det blir tidigaste kl 13.
tror jag ska kolla på Paris på datorn eftersom jag missade det igår.

XOXO

god natt

tror jag ska sova nu, börjar bli trött.

blev ingen promenad idag med therese :( jag som sett fram emot det. hon hade fått utslag på kroppen så hon ville inte gå ut men hon ska till läkaren imorgon och kolla upp det :) hoppas det inte är nått farligt utan bara nån allergi eller nått.

inga slingor i emmas hår heller :P hon ville vänta lite tills utväxten vuxit lite till och även se om det blektes i sommar.

så vad ska man hitta på i helgen då? sara och zandra ska till gbg på metaltown, therese skulle på nått handbollsäläger om jag fattade det rätt, läste i hennes blogg. bara jag och emma kvar. elin också om inte hon har fotbollsmatch. kim är iofs hemma om han har tid att hitta på något :D det löser sig.

kl 10 imorgon ska jag vara hos zandra :) går nog upp vid 8 och tar en promenad med barro, han ska också åka med.

god natt!

midsommar

slänger in en bild från midsommar, har inte så mycket att göra :P har käkat två mackor och ska dricka lite te nu.


glass

solade inte så länge, det började blo molningt :( åkte hem och tog en dusch så nu ska jag och sara ner på stan. hon ska byta sina linser och sen ska vi till strandgatan och käka glass :D

ska ut och ta en promenad med therese sen efter att hon vart och klippt och slingat håret :D länge sen jag träffade dig nu ju så det är på tiden.
sen ikväll ska jag hjälpa emma att slinga sitt hår så det blir fullt upp idag :)

imorgon blir det nog kusten :D Hunnebo hoppas jag så att barro kan åka med annars får nog jag med stanna hemma :(

XOXO

sol!

nu är äntligen solen här men inte fan är det nån som vill med ut! jag har iallafall bestämt mig för att sola och kanske bada idag :D kanonväder ju! antingen blir det bryggan nere vid kanalen, då blir det inget bad. eller så blir det kusten, kanske hunnebo och då blir det nog bad :) frågan är bara vad man ska göra med barro, det är ju för varmt för honom i solen så det är kanske bättre att sitta på bryggan hemma så han kan stanna inne. jag vet att han har tråkigt när han är hemma ensam men han slipper få värmeslag iallafall. han skulle kunna få vara med en stund :)

snacka om att jag fixade perfekta ägg till frukost :D kokta blev dom och gulan är verkligen helt perfekt! tänk er hotell-ägg :P

måste diska med, orkade inte det igår. varför gör man det inte bara på en gång? så slipper man det senare, det lär ju inte bli roligare då liksom. sen slipper man att maten klibbat fast på tallriken också.

XOXO

hungrig

ska gå och lägga mig nu, börjar bli trött och hungrig. börjar man bli hungrig så ska man sova annars måste man äta innan man ska sova och jag gillar inte att äta såhär sent, min mage blir så uppsvälld då.

köpte en påse ahlgrens bilar och en påse sura bildäck förut på hemmakväll :) älskar surt godis! brukar inte tycka att det som är surt brukar vara det men domhär är så sura att man får ont i tungan :P me like!

imorgon hoppas jag på kanonväder så jag kan sola på balkongen :D det bästa är att det inte behöver vara så varmt ute för det blir göörvarmt på balkongen ändå eftersom den ligger i ett hörn :) eller det kanske inte gör nån skillnad? aja..

funderar på att kanske gå ut och springa imorgon med innan det blir allt för varmt så det får bli vid 11 nån gång då. måste bara få tummen ur att komma iväg ensam. sara skulle med träna imorgon men hon skulle gymma. jag vill inte köpa gymkort här eftersom jag har ett i mjölby som jag betalar för som dras automatiskt så dubbla vore bara onödigt :P

hittade en klänning igår med när jag och mamma åkte till grebbestad en sväng :D man kan ha den som linne med. långt linne, kort klänning, kanon! den va benvit med röda blommor på så den va riktigt sommrig.

nu ska jag gå och krama min kudde, god natt!

saknar dig älsklings-gustav! <3

XOXO

trött

kim t kom och hämtade mig igår sen åkte vi till kim k. kollade på en film, Taken, den va kanon! :D äntligen en bra film :P den kan jag rekommendera. vid 23 så skulle vi gå ut. vi visste att lipz va stängt men när vi kom in till stan va det dött :P O'learys va stängt och det va typ ingen på sand. vi hämtade barro och gick ett varv runt spikön istället :) lång kvällspromenad, det gillar han :D åkte hem till kim k igen sen med inköpt cola. vi drog en film till, kommer inte ihåg vad den hette, den va väl sådär men helt okej. fick skjuts hem av kim t sen, tack! va väl hemma vid halv 3.
barro väckte mig runt 7 imorse så idag är jag trött, inte många timmars sömn men det ger sig :) ska ju inte börja jobba förrns om en vecka så :P

nu tittar solen fram med :D hoppas det spricker upp tills solen kommer till balkongen :) då ska jag sola i så fall!.

och förlåt älskling för igår :( har jättedåligt samvete! (skulle ringt gustav vär jag kom hem frå hunnebo och det va vid 18. glömde totalt bort, vet inte vad jag tänkte på :S kl 23 kom jag på det men då va det för sent. då hade han både skickat sms och ringt men det hade ju inte jag hört :( få hoppas han inte är allt för sur idag)

TV nu då kanske, om det för en gångs skull går nått bra kanske..annars har jag ju Paris Hilton inspelat från i tisdags :D

XOXO

dagens outfit

hemma igen :) kim T kommer och hämtar upp mig snart, vi ska hem till kim K. Lipz är ju stängt idag så vi får fundera ut något annat att göra. kanske ska fixa lite nudlar innan jag åker, börjar bli hungrig.
tar på mig detta nu när jag går :)
ny kavaj från lidex :D I'm in love!!


haha, vad stor bilden blev :P

Hunnebo

har bestämt mig för att åka med mamma och stefan ut till Hunnebo och hoppas på sol i helgen :D soligt hemma nu iallafall. skulle bli kanonväder nästa vecka så jag och barro åker nog ut dit och tar det lugnt innan jag ska jobba :)


fan vad seg bloggen är. skrev detta i torsdags tror jag. aja, får lägga upp det nu då :P

tur!

var på jobbet strax innan 8 imorse. delade medicinen ensam och sen kollade Ann så allt stämde och det gjorde det :D sen fick jag dela ut den till dom boende när dom åt frukost :)
pratade med Mandana (ssk) sen och fick göra ett kunskapstest och det gick bra så nu har jag min delegation för medicin :D yes! lite längre fram så ska jag även få delegation för att ge insulinsprutor och kanske också kapillärprov :D skulle testat på mandana idag med apparaten unkade inte så vi ska ta det när jag börjar i slutet av juni :D hon tyckte det bara va bra att jag skulle få delegation på så mycket som möjligt så att jag kunde träna på det eftersom jag läser till ssk :D då skulle jag alltså redan kunna det när jag tex ska ut på praktik till hösten :D

fick hem min tenta på posten idag med. visste redan att jag va godkänd men jag va nyfiken på hur många poäng jag fått. jag fick 37 poäng av 62 och för att få G va man tvungen att få 37 :P snacka om tur eller, haha :D antagligen ar det tagit så lång tid för mig att få resultatet för jag fick U först men om man får U så ska examinatorn kolla igenom tentan med och då hade jag fått mer poäng och på så sätt blivit godkänd :D fick 35,5 poäng först. guuud vad arg jag hade blivit om det bara hade saknats 1,5 poäng! :O på förra tentan saknades det ju bara 2 så den måste jag göra om, men 2 ynka poäng, kom igen :P jag sätter den nästa gång :D

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på TV. Hittade en snygg kavaj på lindex förut med som mamma köpte åt mig :D tack mamma!!! den ska användas flitigt i sommar vill jag lova!!

XOXO

dagens outfit

slänger in en dagens outfit.

jag och mamma ska in till göteborg, mamma ska handla nått på ikea så jag åker med. ska fika sen när jag kommer hem :D äntligen! första fikan sen jag kom förra veckan :P

imorgon kl 8 ska jag vara på jobbet igen fast jag är ledig. ska dela medicin och få min deligation :D wiiii!


(ser lite konstigt ut men det är för att spegeln är delad)



skrev detta igår men det funkade inte att ladda upp så jag gör det nu istället :)

allergi

har vart ute med barro nu och min allergi har slagit ut på riktigt nu :S kliar i ögonen och snoren rinner, fy!

jag och mamma ska ta en sväng ut till överby. vi ska gå in på granngården och kolla på något till barro, har en 50 kr rabattgrej där som går ut idag så då måste man passa på :D blir nog bara nått ben eller nån leksak.

börjar jobba kl 14 idag med, ska faktiskt bli ganska kul :D tänkte höra lite med dom om deligation, det vill jag verkligen ha :D

lycka!!

JAG KLARADE TENTAN!!! :D :D gud vad glad jag blev!! jag som hade pluggat så hårt! det var jag värd :D nu slipper jag plugga i juli också och kan börja lite smått i augusti :D bara omtenta på omvårdnaden nu och den ska jag bara sätta! :D

undra om jag har legat på gränsen och att det är därför det tagit sån tid eller om det tagit tid att rätta allas? aja, skit samma :P huvudsaken är att jag blev godkänd :D sommaren är räddad!
nu får vi hoppas att dom kan skicka den till mig så att jag kan se hur många poäng jag fick och vad dom skrivit för kommentarer :)


kom hem från hunnebo för en stund sen :) har solat och haft det gött! när vi kom dit blåste det ganska kallt men när vi hade vart ute med barro så blev det typ vindstilla :D
nu ska jag bara duscha och sen ska vi grilla, mmmmm! kan inte bli på bättre humör denna kväll :D


sol i Hunnebo :D


barro va med

träna

ska åka och hämta upp sara så ska vi ut och springa och sen ska jag bara hem så ska jag och mamma åka ut till hunnebo och sola :D eller jag ska sola iallafall. barro åker med han också, såklart!! :D

XOXO

mjölby

svar till frida: jo dom brukar skriva resultatet på våra tentor med men jag kan inte hämta den :S jobbar den dagen så jag måste få resultatet på annat sätt, tror dock att det kommer nästa vecka.

svar till anomnym: jag skulle inte få gustav att åka för alla pengar i världen :P min pojkvän är lat :P

åkte hem igår, fick gasa lite extra från jönköping för att hinna hem så att jag kunde skjutsa gustav, eric och matte till ellen. hade fått åka ensam dit annars och då hade jag inte hittat för det låg inte så centralt om jag säger så :P men vi hade kul! måste köra den leken ikväll som vi gjorde igår :D istället för "jag har aldrig" så säger man ett påstående, vad som hellst, och håller man med så dricker man ur glaset :D blev roliga diskussioner igår :)

åkte hem vid halv 00 kanske. tog en sväng förbi david som hade 21 årsfest :D grattis! när jag kom så stod det en ambulans utanför :S ringde david men hade fel nummer, sen enida men hon tryckte bort mig men sen kom jag fram till elin iallafall så hon bad en tjej att komma ner och öppna porten. självklart va ambulansen hos daid, en tjej som fått knät ur led :S undra hur hon lyckades med det? hon fick syrgas eller lustgas för att minska smärtan. hon hade en sån där mask för munnen.
var kul att träffa eneida david elin och carro :D sen va det några till där men jag kände inte dom. körde folket till zebban sen föutom elin som skulle nån annanstan :P snacka om att dom andra blev lite sura :P men men.

idag har jag hämtat min mobil på ikano :D äntligen en vettig mobil!! åkte hem och käkade korv med bröd sen skulle jag hem :( körde på mindre än 2,5 h så det va lite trafik :D gött!

nu kom zandra hit så nu ska här festas! :D Lippan ikväll. wohoo!

XOXO

åååh!

nu har vi fått information om när vi kan hämta ut tentorna och när vi får återkoppling men inga resultat än :O det blir U vill jag lova, det tar längre tid att få ett U än ett G tydligen, dock gjorde det inte det sist så ett litet hopp finns det men inte mycket.
självklart kan man hämta tentan just den dagen jag jobbar :( och jag som verkligen behöver få veta vad jag gjort för fel så jag inte gör om det! ååååh!
kanske ska ta och maila min handledare och fråga om han kan skicka min tenta, tror ni han gör det?

regnar gör det med. antar att det är den svenska sommaren som gör sig påminnd.

hem :D

pappa ringde förut och sa att jag kunde ta bilen redan imorgon och ha den över natten så att jag kan sova med gustav imorgon natt :D klart man inte tackade nej så imorgon när jag har hjälpt pappa att handla så åker jag på en gång. blir till att åka hem och göra sig iordning och sedan åka hem till ellen som ska ha grillfest, gustav är redan där då så det blir kul :D
måste komma ihåg att ta med mig lite grejer tillbaka, glömde tex mina jobbkläder, smart!

så therese, om du läser detta så behöver du inte åka med om du absolut inte vill :P men det vore kul om du ville komma till thn på lördag kväll, tror vi ska hitta på något då :D kanske lite drinkar här hemma eller nått.

god natt!

XOXO

fortfarande inget..

fortfarande inget tentaresultat :O vad håller dom på med?! tror inte vi får det idag men imorgon borde det fasen komma!

hämtade barros halsband förut, det blev kanon :D han blev skitsnygg! och jag blev 465 kr fattigare :P

vi ska iväg och fika om en stund, ska bli mysigt :D fick ett sms förut med om att min mobil äntligen är klar, wii! så på lördag åker jag och hämtar den. då får jag träffa min älskling med <3


nervös

har precis gått upp och det första jag gjorde var att kolla min mail och studentportalen om mitt tentaresultat har kommit men det har det inte :S lite tidigt än tror jag. efter 12 nångång brukar det komma, dom är sega :P tror dock att jag inte lyckades skrapa ihop till 37 poäng som man måste ha för G men jag hoppas fortfarande såklart :D

ringde till veterinären nu med för att boka tid till röntgen åt barro :D den 10 augusti kl 8.00 ska han vara där, kanon! då får vi det gjort också :) dock så betyder detta att jag måste åka hem så fort jag slutat jobba på söndagen, eller jag behöver kanske inte stressa men hem måste jag iallafall :)

nej, nu ska jag kolla på TV en stund.

XOXO

överby

jag och mamma åkte till överby för att kolla rean på MQ men ingen av oss hittade något :( dock så hittade jag en snygg partyklänning från Gina :D det är sällan man inte hittar något där :) me like!
hittade också en läcker kuvertväska i grått ormskinn :D min dag var räddad! :P jag lyckades även motstå frestelsen att köpa ett par snygga skor jag såg på skopunkten.
var dock ute efter nått linne eller nån tröja men jag hittar nästan aldrig något sånt som jag gillar :( mycket lättare att hitta byxor och klänningar :P

nu ska jag sova, börjar bli trött. barro har redan somnat :)




dagens outfit

ikväll åkte vi och käkade tacos med sandra och några av hennes kompisar och hennes kille :D trevligt! tacosen va riktigt god med! :D ett extra +

drog på mig min nya långa t-shirt med resår längst ner och leggins. tog också min nya kuvertväska :) skorna är från asos.


träna

ska snart åka och hämta sara, vi ska till sandhemsspåret och springa :D blir nog 3 km, sara får inte springa längre men det är nog bara bra för mig eftersom jag inte vart ute och sprungit på år och dar så jag måste ju börja nånstans :P

barro va jättejobbig imorse när stefan åkt till jobbet lite innan 7. han stog och gnydde och gav sig inte :O så jag gick upp för att kolla vad han ville men jag visste väl redan. hans ben såklart :P vi hade lagt det så han inte skulle tugga på det inatt så att vi skulle kunna sova men tji fick vi :P tog ner det åt honom och gick och la mig men han fortsatte att gny :O så jag gick upp igen och då står han och kollar upp mot där benet låg och tror det ligger något mer där :O haha, han håller fortfarande på :P

ikväll ska jag och sara till sandra och hennes pojkvän och käka tacos :D ska bli riktigt kul! länge sen jag träffade sandra nu så det är på tiden :D kl 19 ska vi infinna oss.

XOXO

ironiskt

vill inte hålla på att tjata men nu när jag va ute med barro så mötte jag ett par hundar :P kan ni gissa vilken storlek hunden hade som började själla och hade, om han kunnat, sprungit fram till barro? :P den lilla såklart, haha! en ättrig tax. så här man hundens matte säga "han tycker inte om stora hundar". nehe, och? ska hunden bete sig agressivt då? eller har matte kanske inte uppfostrat den tillräckligt?

nu ska jag och sara kolla på Arn 2 :D har inte sett den så det ska bli kul :) sen är det Paris Hilton BFF ikväll som jag måste se :D

käkade en stor portion sill och potatis med gräddfil och gräslök förut :D underbart!! nu ska jag dricka kallt vatten.

XOXO

halsband

svar till therese: jag håller med dig, spelar ingen roll vilken hund man har så ska man kunna hantera den. småhundsägare ska kunna uppfostra sin hund precis som vi uppfrostrar våra stora :D det är inte hunden det är fel på, det är ägaren i så fall, anser jag.

svar till sandra: japp, jag googlade det också och blev en smula besviken :P mamma sa samma som du att jag skulle köpa något billigt men i vissa butiker så stryker dom ju bara den gamla summan och skriver en ny när dom dragit bort det man handlat för.

har lite smått börjat acceptera att jag inte får mina pengar tillbaka så jag gick dit igen för att kolla på snygga halsband till barro istället :D hittade ett jättefint som kostar 465 kr som jag har beställt nu :D han kommer passa sååååå bra i det! längtar till torsdag när det kommer så han kan få prova :D
ska dock begära öppet köp så jag kan lämna tillbaka den om jag måste.

det buna blir det :D kommer bli lite bredare för det på bilden är bara 55 cm och barro behöver 65 :)


ruinerad

svar till therese: grejen är att jag är så trött på att folk vill förbjuda stora hundar för att dom är agressiva men små hundar kan också vara agressiva, enda skillnaden är att dom är just små :O ska man förbjuda stora agressiva hundar så ska man förbjuda små agressiva också!
är så fruktansvärt trött på hunddiskrimineringen! stora hundar får inte gå in i butiker, man ska betala för dom på tåg och buss medans små hundar åker gratis och frå följa med överallt! VARFÖR?! en allergisk person är lika allergisk mot en stor som en liten hund. så ja, ska man förbjuda stora hundar så förbjud dom små också!
ni som inte har hund förstår inte hur frustrerande det är!

gick till fidos förut för att köpa ett ben till barro och ett fästinghalsband. tog det största benet dom hade så han har att göra ett tag. dom hade inga fästinghalsband men hon i kassan rekommenderade en annan grej som man sätter på halsbandet, "den tar jag" sa jag för det lät kanon :D tills jag skulle betala :O bara den där lilla grejen kostade 429 kr! kunde inte med att säga att jag inte ville ha den så jag tog den.
skicka ner mamma nu nör hon kom hem för att lämna tillbaka den men så ringde hon nu och sa att man tydligen bara får ett tillgodokvitto för att jag inte begärde öppet köp?! VAD FAN ÄR DET DÅ!!!!? då kan dom väl sätta upp en skylt där det står att man måste begära öppet köp för att få pengarna tillbaka! fan vad arg jag är nu!? det där va typ mina sista pengar fram tills den 25e :O
får jag inte mina skattepengar om en vecka så kommer jag få ligga inne i ett par veckor och ha pisstråkigt!

DISSA FIDOS säger jag bara! jag ska då aldrig mer gå dit!

framme

vi kom fram vid 19 tiden ikväll, skönt! stannade på vägen och fixade vindrutetorkaren och rastade barro en snabbis när vi ändå stod stilla :)
har inte gjort något sen jag kom :P gött! ska dock snart ut med barro på hans kvällspromenad.

imorgon ska jag gå till fidos och köpa ett fästinghalsband till barro! han har inte fått en enda fästing hemma men sen vi kom hit har jag tagit bort 2 stycken :P dom frodas här vill jag lova.

god natt!

XOXO

ps

måste bara lägga till att jag verkligen tycker synd om hunden som dog så ni inte tror att jag inte gör det :P man ska ha koll på sin hund, oavsett ras. det jag blir så trött på är att man alltid skyller på den största. lite synd..

skitsnack!

läste en artikel på aftonbladet nu om en rottweiler som bitit ihjäl en chihuahua i göteborg och ägaren vill nu att man ska införa munkorg på vissa hundraser :O
fan vad arg jag blir! snacka om att dra alla över samma kam! håller med majoriteten av dom som kommenterat att det är ägaren som inte uppfostrat hunden rätt, det är inte hundens fel! sen hade ju inte ens ägarens mamma koll på sin lilla hund som sprang lös på gården utan inhängnad. skulle inte förvåna mig om en den kaxade sig mot rottweilern och boxern och att det va den som triggade allt, som vissa som kommenterat säger. det är inte dom stora hundarna i vårat samhälle som är problemet, det är fasen dom små! ägare till små hundar bryr sig säkert inte att uppfostra dom just för att dom är små och inte agressiva. jag ser mer små hundar som skäller och drar än vad jag ser stora hundar.
visst, barro drar när han ser en hund för att han vill hälsa men han är fortfarande bara en valp och har mycket kvar att lära sig.
måste citera 2 av dom som kommenterat för det är så klockrent :P "Förbjud små raser istället för dom e så jävla irriterande. Deras ljusa skall gårt rakt in i hjärnan sen får man tinitus." och "Detta är ju hemskt O_O Sånt här ska vi aldrig mer se! Förbjud chihuahuorna nu!"
kan inte annat än att hålla med :P vem vill ha en hund som man kan blåsa omkull eller trampa ihjäl för att man inte ser dom?

jag är stolt över att vara rottweilerägare :D Barro är sjukt snäll och vill bara busa hela tiden :D och pussas såklart!

här är artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5333783.ab

packat

nu har jag packat klart och jag undrar seriöst hur vi ska få plats med saras saker :S
jag har med mig en stor väska med massa kläder, en vanlig träningsväska med kläder, min skolaväska, min dator, en mindre väska med lite annat i, en ikea kasse med skor. sen ska barro ha med sig en egen väska med saker, sin säng och över 15 kg hundmat.

jag och gustav åker in till linköping och hämtar sara först och käkar lite hemma hos henne innan vi åker och packar in mina saker och barro. vi tar barro sist så han slipper sitta i bilen allt för länge, han tycker ju inte om att åka bil så mycket.

nu ska jag och gustav köra en omgång alfapet på datorn :D

XOXO

trollhättan

idag bär det av till trollhättan :) vi vet inte riktigt när än, men nån gång.

ska ta och käka frukost nu snart. har vart vaken ett bra tag :S vaknade och kände mig verkligen utvilad och trodde att klockan va typ 10 :D så jag låg och drog mig en stund, halvsov. sen tänkte jag att jag nog skulle kolla vad klockan va, för den måste ha vart ialafalla efter kl 9. nej då, 8.06 stog den på :O åååååh! jag va verkligen hur pigg som hellst :O måste ha vart vaken sen 7 eller nått.

borde väcka gustav snart med :) borde nog ringa både mamma och pappa och säga att vi kommer hem idag, är inte säker på om dom vet. skickade ett sms till mamma förut men hon svarar inte.

barro bet precis av sitt ben på mitten med :D starka käkar? javisst!

XOXO


090607

kvällen igår blev inte riktigt lika kul som jag trodde men helt okej. vi gick till platens men det va typ inget folk fär så vi gick ganska snabbt igen. var tvugna att gå hem eftersom det va röd dag och sista bussen hade gått, men det va skönt med en promenad :D

idag har vi bara slappat och vart ute med barro :D så skönt! såg nån film på 4an förut, den gick ju att se på iallafall :P vi har vart och röstat med. japp, jag har tagit mitt ansvar att förändra. brukar oftarst inte bry mig om politik men jag tycker att det börjar gå för långt med allt styrande över internet och att dom vill införa att man ska få betala för att få gå in på vissa hemsidor :O därför röstade jag på piratpartiet som vill ha frihet på internet!

nu ska vi käka korv med bröd och dricka mer cola :D älskar kola dagen efter man festat, mmmm!

XOXO

party

kom hem för en stund sen. jag och gustav tog en promenad med barro då :D har precis käkat och ska hoppa in i duschen nu lite snabbt.
ska åka med 19.08 tåget tillbaka till lkpg :D blir lite party hemma hos sara och sen blir det antagligen 55an inne i stan, ska bli skitkul!

hoppas ni med får en kul kväll!

XOXO

idag

idag har vi inte gjort mycket. hade tandborstkrig förut :D det va kul, haha! det slutade med att jag hade tandkräm i hela ansiktet och gustav på armarna :P vi fick sluta efter ett tag för barro skällde så mycket och blev väldans uppspelt.

ska in till linköping nu, till sara. ska sitta med henne och anna när dom pluggar. dom ska sitta i nån datasal så jag har nog också nått att göra :)

får se vad som händer ikväll. kanske utgång, kanske myskväll. lutar nog åt myskvällen :)

drog på mig lite myskläder idag. den stickade tröjan är från bikbok. och ja, jag ska göra rent linsen till nästa gång, om jag kommer ihåg :)
den andra bilden njuder jag på :P




igår

såg jag ut såhär i skolan :D
nya linnet från gina, jeansleggins från Vila och koftan är från Lindex.
Blev lite mörk bild men våran lampa i hallen har gått sönder och att få tummen ur och köpa en ny glödlampa finns ju inte :P hehe. och med blixt så går det bara inte.


i skolan

nu sitter jag i skolan och väntar på att få göra min igentaging, bara en halvtimme kvar. Hoppas den går fort så jag får sommarlov snart :D ska bara ta det lugnt i helgen och bara göra sånt som jag vill och inte tänka på massa tråkiga saker. fest imorgon kanske? någon som är på?

har haft lite utvärderingar idag och den roligaste va när hela klassen va med, vilka diskussioner det blev ibland :P riktigt roligt att höra på :P
bara dom inte ändrar på tentorna som en del vill :S vi får ju redan problemoråden men vissa vill att vi ska få komma på dom själva vilket gör att det kommer ta längre tid för oss och man kommer bli sååå stressad :S vi gjorde så på första tentan nämligen så, nej tack!
givetvis så blev tavlan med negativa grejer som måste förbättras full och den med positiva nästan halvfull om ens det :P men så är det när vi är första klassen att få testa på något nytt här i Nkpg. vi gör ju precis som Lkpg nu så det är lite rörigt för lärarna och då blir det rörigt för oss också, men jag klagar inte.
en del gillade inte föreläsningarna heller för dom tyckte att lärarna la dom på en för hög nivå :O men hallå?! vi är ju här för att lära oss och dom måste ju lägga det på den nivån så att vi sedan får den kompetens som krävs för att få en ssk legitimation!

Litteraturseminare snart nu då, önska min lycka till :D

XOXO

trött

vaknade av att barro höll på att bita sönder sin säng imorse, fan! 700 kr kosta den så jag har ingen lust att köpa en ny.

ska snart iväg till skolan, måste bara göra mig iordning först.

grattis till alla studenter med :D ni kommer ha the mine of your life, jag lovar :D ett extra grattis till Mikael som tar studenten idag med :D

nu måste jag skynda. vad tar man på sig när det regnar om man inte vill ha gummistövlar? tygskor är inte det bästa. converse kanske? där är det iallafall gummi längst fram. aja..

ha en bra dag, det ska jag ha :D sista dagen i skolan! woooooo!

XOXO

shoppat

har precis kommit hem från träningen, ska äta och varva ner innan jag hoppar in i duschen. inget bra på TV ikväll heller :(

var som sagt inne i lkpg förut för att kolla på linnen jag sett på Gina, hittade ett linne som jag köpte i en storlek för stort :D snyggast när det är löst istället för varken löst eller tight. sen hittade jag en oversize långärmad tröja med uppvikta ärmar, nice! såg även att Bik Bok hade halva priset på alla varror i butiken och ibland kan man ju hitta saker där med vilket jag gjorde :D en lång vit tröja till leggins, 99 kr bara :D ett kap!





dagens outfit

har haft tur med vädret idag, började precis regna i norrköping när jag skulle därifrån, samma med linköping. hoppade av där för att kolla på linnen, måste ha mer, känns som jag inte har något att ta på mig längre :S hittade iallafall 2 tröjor och en lite längre vit t-shirt som man har till leggins :D tänkte visa dom för er om en stund, ska bara fixa något att äta först, är vrålhungrig :O har inte ätit något sen kl 6 imorse och det va bara en macka.

funderar på om jag ska skippa träningen eller inte, vet inte om jag orkar, blev ju så trött igår och det är samma sak idag fast i en timme. den börjar iofs inte förrns om 3 timmer så jag hinner nog vila upp mig ordentligt :D

här komemr dagens outfit :D


tränat

nytränad och nyduschad :D skön känsla! har provat ut kläder tills imorgon så det är gjort eftersom jag ska upp tidigt, kl 6 står klockan på. ska hinna ut med barro med eftersom gustav ska jobba och då gå upp ännu tidigare.
bestämmer alltid kläder dagen innan om jag ska upp tidigt för ibland kan det ta tid och om jag bara slänger på mig något som jag i vanliga fall tycke rom så kanske det inte alls passar just den dagen :P så för att spara tid så är det dagen innan som gäller.

träningen idag va skitjobbig :O fattar inte varför jag inte orkade, brukar göra det. hade ätit ordentligt innan åså så det beror inte på det, konstigt. har träningsverk i magen med från igår :D göööööööööött!

säsongsavslutning för greys idag :( hoppas det är ett bra avsnitt. känenr på mig att jag kommer gråta idag med, dock så vet jag inte om det kommer bli av glädje eller sorg, hoppas på glädje som i förra avsnittet :D

XOXO

skit också

ringde bemanningen för en stund sen och frågade om jag kunde bli uppskriven så jag kan jobba mer men dom gör tydligen inte så längre :( behöver dom timvikarier till sommaren så lägger dom ut en annons i tidningen så får man söka den :O och jag som ville jobba mer! kanske ska ta och ringa direkt till tallbacken och fråga :) annars frå jag väl ta från mina sparade pengar för jag tänker verkligen inte ha tråkigt i sommar :D

jobba

vaknade av att nån utanför, antagligen dom från egirs, höll på med nått flak med galler :O lät som fasen, sen började dom klippa gräset utanför så jag gav upp med att sova.
gick ut med barro, regnade lite. släppte honom i parken men han kom typ 10 meter sen kom det en annan hund så jag kopplade honom. självklart så drog han så mycket han kunde. blir så arg på han då! gör skit ont i händerna med kopplet. aja, när dom hade försvunnit så släppte jag han igen, denna gången hann han sprinag lite till innan det kom upp nån lärare som satte upp en tipspromenad. självklart blev han nyfiken och drog och drog och drog! då fick jag nog så vi gick in!

om en vecka bär det av till trollhättan :) åker 5 dagar tidigare än vad jag tänkt men det är för att jag vill jobba mer. ska ringa och säga att jag vill jobba på midsommar också, ändå ingen som vet vad vi ska göra.

ska käka frukost nu sen ska jag ringa bemanningen och skriva upp mig där :D om nummrena finns kvar på mobilen förståss, tror inte det :( ett av dom i så fall men jag hade 3 :O både mammas och pappas mobilnummer är borta, bara hemnummret kvar. tur att jag kan dom i huvudet då :D

XOXO

surt

fick tentan idag och såg att jag bara två ynka poäng från G, kan det bli mer surt? hade dom vart lite klarare med att vi skulle beskriva medicinska saker också så hade jag fått G :O man skulle alltså ha beskrivit vad som påverkar högt och lågt blodtryck men jag ansåg att det hörde till medicintentan så jag sket i att skriva det. detta fick vi reda på idag alltså. hade det inte vart bättre att dom sagt sånt till oss innan tentan och inte efter?
hade jag bara fröklarat systoliskt och diastoliskt tryck så kanske jag fått två poäng till men som sagt, jag ansåg att det inte hörde till omvårdnad :(
på omtentan så ska jag skriva för mycket än för lite för dom sa iallafall att man inte kan få minuspoäng :D jag borde med andra ord klara omtentan :D peppar peppar!

svinkallt ute nu! regnat har det gjort med. va på pisshumör innan jag skulle med tåget. tog på mig det jag skulle ha i skolan och sedan gick jag och gustav ut med barro. gustav sa att det regnade lite så jag tog paraply men när vi kom ut så vräkte det ner! jag hade mina vita skor på mig som faktiskt fortfarande var vita (lägg märke till att jag skriver i dåtid). sen när vi kommer in så var jag stressad till tåget, var tvungen att byta skor, torka av dom andra så gott det gick och ja..ni vet hur man kan bli när man är stressad :P

nu ska vi käka spagetti med köttbullat! gott! sen ska jag slappa tills jag ska till träningen som börjar 18.15 :D

XOXO

ABC/HLR

mamma, du hade rätt. ABC står för anding blödning chock :) dock hade jag rätt också för på engelska så står det för airway breething cirkulation :D

igår fick vi alltså utbildning i ABC och HLR i skolan :D jätte kul och intressant! vi fick testa göra HLR på en docka och fattar ni hur jäkla hårt man ska trycka in bröstkorgen när man gör det?! helt sjukt! 4-5 cm ska den sjunka ner för att det ska vara en bra kvalité. Innan jag hittade rätt punkt där det gick hyffsat lätt så hängde jag med hela min tyngd på den där dockan :P han som hade hand om det sa att vi inte skulle vara rädda för om vi knäcker ett revben eller om det knakar för det är bara brosket, då fattar ni nog hur hårt man ska trycka.
2 minuter ska man hålla på sen ska man om det går byta med någon. han berättade om en kille som gjort HLR på sin pappa och han hade hållt på i 35 minuter innan ambulansen kom :O snacka om adrenalinpåslag!

på ABCn fick vi lära oss vad man ska göra om någon sätter i halsen, vad man ska göra om man kommer fram till tex en bilolycka och en del annat som inte är intressant för er :P

ska nog dock ta och klicka hem ett sånt där skydd man kan ha i plånboken som man lägger för munnen på den man gör HLR på. inte så fräscht att sätta sin mun mot någon som kanske blöder ur munnen eller spytt :S sen kan en person spy upp maginnehållet om man blåser in luften för fort, inte heller så fräscht att ha munnen där då utan skydd mellan :P


inte lika bra väder ute idag så jag ska nog bara ta det lugnt framför TVn en stund innan jag ska till skolan. ska bara käka frukost först.

XOXO

glömde

glömde säga en sak med. såg precis den nya trailern till Twilight: New Moon :D jag bara MÅSTE se den! den verkar precis lika bra som den första!
på tal om den första :D måste se den igen!! imorgon kanske, det ska ju bli dåligt väder.

aah!

vilken skön dag det varit :D

lämnade in min mobil förut och fick en lånemobil istället, sparad från stenåldren tror jag :O den är så gammal att jag knappt vet hur man använder den :P och så ska vi inte tala om hur jag kommer vakna av den där jäkla alarmsignalen :O komemr bokstavligt talat flyga upp ur sängen! innan hade jag en lugn HIM låt att vakna till nu har jag..jaa, jag vet inte vad jag ska kalla det. hoppas jag får min mobil snart!

åkte till trädgårdföreningen sen med linda och benjamin, linda köpte jordgubbar för 32 kr :O sen åt vi bara varsin och gav bort resten ändå :P

hann till och med göra sara en tjänst :D köpte samma jeans shorts till henne som jag har så att hon slapp åka in till stan + att vi körde hem dom till henne sen, snällt va? han dock inte åka till systemet och inte heller köpa skor åt henne men nått måste väl du klara själv :P ?

nu är jag trött och ska sova, imorgon blir det norrköping en stund. ska i princip bara hämta tentan och stanna kvar på återkopplingen så jag förhoppningsvis fattar vad jag gjort för fel :) men blir det som på HEL tentan så är det ju ingen idé att ens försöka så det hoppas vi inte på :D

god natt!

XOXO

sol!

får bli ett kort inlägg.

stressade hem som fasen för att åka ut och sola och bada :D jajemen, det blev bad med och barro simmade för första gången idag :D så duktig kille!!

nu ska jag lägga över allt jag har i mobilen till datorn för jag ska lämna in den på lagning, joysticken i mitten funkar typ inte och så kan det inte vara :S inte så lätt att få till rätt ord i sms då :P
ska med linda och benji in till linköping nu, där ska vi först fixa lite greher inne på stan och sen ska vi sätta oss i trädgårdsföreningen och käka jordgubbar med mjölk :D mmmmmmmmm! med stort MMMM :P

bråttom, vi åker om typ 45 min, ska bara ringa linda först

XOXO

uppe

klockan är nu 6.40 och jag ska inte gå förrns om 10 minuter så jag hinner dra iväg ett blogginlägg :) frågan är ju bara vad man ska skriva såhär tidigt? har ju inte hänt något på dagen än :P är ganska trött men det ger sig väl, ska lyssna på musik på pendeln så jag kanske somnar en stund. fast nej, jag tycker inte om att sova på pendeln, rätt vad det är så vaknar jag upp påväg tillbaka och missar nån timme i skolan :P not so good!

killing gänget hos philip och fredrik igår också. kan ju säga att jag sett bättre interjuver men det va ändå killing gänget :D

haha, snart kommer gustav bli arg på barro med :P han tog precis sin petflaska som gustav lagt i förnstret så han inte skulle nå den :P tänk er det ljudet när han tuggar på den såhär tidigt på morgonen, ska nog göra gustav en tjänst och ta den ifrån honom :P

nu ska jag kila

XOXO

RSS 2.0