skitsnack!

läste en artikel på aftonbladet nu om en rottweiler som bitit ihjäl en chihuahua i göteborg och ägaren vill nu att man ska införa munkorg på vissa hundraser :O
fan vad arg jag blir! snacka om att dra alla över samma kam! håller med majoriteten av dom som kommenterat att det är ägaren som inte uppfostrat hunden rätt, det är inte hundens fel! sen hade ju inte ens ägarens mamma koll på sin lilla hund som sprang lös på gården utan inhängnad. skulle inte förvåna mig om en den kaxade sig mot rottweilern och boxern och att det va den som triggade allt, som vissa som kommenterat säger. det är inte dom stora hundarna i vårat samhälle som är problemet, det är fasen dom små! ägare till små hundar bryr sig säkert inte att uppfostra dom just för att dom är små och inte agressiva. jag ser mer små hundar som skäller och drar än vad jag ser stora hundar.
visst, barro drar när han ser en hund för att han vill hälsa men han är fortfarande bara en valp och har mycket kvar att lära sig.
måste citera 2 av dom som kommenterat för det är så klockrent :P "Förbjud små raser istället för dom e så jävla irriterande. Deras ljusa skall gårt rakt in i hjärnan sen får man tinitus." och "Detta är ju hemskt O_O Sånt här ska vi aldrig mer se! Förbjud chihuahuorna nu!"
kan inte annat än att hålla med :P vem vill ha en hund som man kan blåsa omkull eller trampa ihjäl för att man inte ser dom?

jag är stolt över att vara rottweilerägare :D Barro är sjukt snäll och vill bara busa hela tiden :D och pussas såklart!

här är artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5333783.ab

Kommentarer
Postat av: Anonym

varöfr förbjuda chihuahuor dom har väl lika mkt känslor å rätt som en stor hund? isf kanske du inte vill att katter ska leva heller? :)

2009-06-08 @ 22:49:39
Postat av: therese

varöfr förbjuda chihuahuor dom har väl lika mkt känslor å rätt som en stor hund? isf kanske du inte vill att katter ska leva heller? :)

2009-06-08 @ 22:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0