sluta skriva

det här blir mitt sista blogginlägg. jag vet att vem som hellst kan läsa men det finns dom som man tror absolut inte ens kulle leta efter ens blogg som jag nu vet läser den vilket jag absolut inte vill, tänker inte nämna några namn.

har inget mer att säga....

Rottweiler

nu har vi kollat upp massa mer om rottweilers :D har rinkt Brukshundklubben här i Mjölby och fått massa information :D ringde till en tjej i vadstena som har fått en kull valpar nu :D v 12 kom dom. ringde och sa att vi var intresserade :D tyvärr så var det en annan som med va intresserad och tiken fick bara en hane :( men jag skulle ringa igen nästa vecka och se om han/hon ville ha valpen annars slår vi nog till :D har några annonser till som jag ska ringa på imorgon! får bli till att ta alla skattepengar man får tillbaka och lägga dom på hunden och allt som hör till :D
längtaaaaaaaaar!

Jönköping?

i söndags när vi va hos sara pratade jag och zandra lite om pluggandet på högskola/universitet. zandra sa att hon hade sökt till Jönköping och Örebro också för det inte va så långt dit så man fortfarande kan åka hem på helgerna om man nu kommer in där. så jag skickade in ansökan dit med :D hon hade en poäng där! dock hellre jönköping än örebro. det bästa är att om jag kommer in så ska gustav kolla om han kanske kan flytta dit han med och kanske starta upp sitt företag där :D himmla kul att han ens tänkte tanken! hoppas han gört! :D skulle betyda allt för mig! det negativa är ju att jag måste lämna alla igen, först lämnade jag allt och alla när jag flyttade till mjölby och nu när jag väl har fått riktigt bra kompisar här i mjölby med så kanske man måste flytta igen :( men som sagt, helgerna kommer spenderas i mjölby om man inte måste plugga :D tror detta kommer bli alla tiders!

en annan sak jag har tänkt på väldigt mycket (gustav är med på ett litet hörn men knappt mer än så) är att skaffa hund :D jag vill jag vill jag vill! en rottweiler! så jävla söta och fina hundar! tror jag fick upp ögonen för rottweilers när jag träffade Brasse, gustavs pappas hund :D han är sååå himmla go! har börjat läsa på lite om hur den beter sig och hur man ska sköta den :D vääääldigt mycket jobb men jag har all tid i världen :D visst att jag ska plugga och att det kommer ta upp all tid men pluggandet kommer i perioder och då jag har mycket att plugga finns gustav :D han vill med ha en!
ska fortsätta att kolla lite på internet, måste veta hur mycket det kommer kosta varje månad med och vad själva hunden kostar, skulle tro att den inte är gratis :D

   

älskar dig gustav!

klar med städningen

sådär :D då var jag äntligen klar med städningen här på kontoret! puuuh! tog mig tre timmar att:

-Dammsuga alla rum
-Skura alla rum
-Sopa bort löv och grus från trappan utanför
-Torka av alla skrivbord
-Torka av alla datorer och skärmar
-Torka av stolarnas ben som var smutsiga
-Städa toaletten
-Diska

tror det var allt :D nu har jag bara ljudfilerna kvar. gustav sa att det va 15 stycken ungefär :D äntligen lite mer än vanligt :P dock ändå inga mängder :( jag vet ju att när jag har att göra med ljudfiler så går det bra för gustav och stellan :D
back to work!


Mjölby eller Trollhättan?

idag gick jag upp lö 9 när klockan ringde. jag och zandra hade vestämt att vi skulle gymma istället för att springa, eftersom vi missade lite förra veckan :D var framme vid lunbybadet vid 5 i 10, då slog det mig att dom inte öppnar förrns typ 12 på måndagar för dom städar då. lite surt. ringde till zandra och förklarade läget samtidigt som jag cyklade hem till henne :D vi begav oss ut på en löprunda :D först hem till mig, var tvungen att ta på mig lite mer kläder då jag bara hade en ganska tunn låmgärmad tröja med ett linne under, trodde ju att vi skulle vara inne. vi var ute i nån timme, sprang förbi stadshuset vilket var bra för jag behövde prata med min ena chef, Bosse, om sommarjobbet. han visste inte just nu om han kunde ge mig något, även fast den andra chefen sagt att jag skulle få :P lite rörigt. så jag skulle iaf ringa tillbaka på onsdag runt kl14 när den andra chefen är tillbaka från semestern, då ska jag få reda på om jag får eller inte. om jag inte får ngt lutar det åt thn :'( vill verligen inte vara borta från mjölby i 10 veckor! men gustav ska nog vara med mig under hela hans semester iaf :D jag måste bara lägga upp det på ett bra sätt så jag får med han :D typ att jag har flyttat och lämnat alla så nu kan ju han lämna alla i några veckor :D men framför allt, västkusten! hunebo, lysekil, smögen och allt annat! man kan åka dit när jag är ledig :D en väldigt stor fördel med att jobba i thn i sommar. men men..

nu sitter jag på jobbet. har dammsugit alla rum förutom ett. har även skurat överallt förutom det rummet där alla sitter :D riktigt nöjd! nu har jag bara kvar disken, att torka av alla skrivbord och datorer. tömde även papperskorgarna :D när jag är klar med det ska jag lyssna på lite ljudfiler.
tror jag ska äta lite nu, börjar bli lite hungrig så det är lika bra att passa på innan kl 15 när dom har rast, ska dammsuga där inne då.

älskar dig gustav!

080406

idag sov vi till 11 tror jag. gustavs klocka ringde men jag vet inte riktigt när. varje gång hans klocka ringer så tror jag att det är min och att jag ska gå upp så jag nästan flyger upp ur sängen för att stänga av min mobil bara för att inse att jag ska få ligga kvar en stund till, ovärdeligt!

gick upp när gustav gick till jobbet, satte mig vid datorn en stund och sen vid TVn. kollade på Rent Hus om han från trollhättan, fyyy fan vad det såg ut hos honom! usch!
ska snart ta en dusch med, tror dick inte att jag ska duscha håret, ska ändå träna imorgon så jag gör det då istället :) man ska inte duscha håret för ofta.

vid halv 17 ska vi hämta upp zandra för att sedan åka in till lkpg, närmare bestämt till sara i lambohov. ska käka tacos och fika. hon ska bara paj idag nämligen :D mmm! får väl se om det kanske blir nån film också, skulle vara skönt att bara ta det lugnt!

nästa helg ska iaf jag och linda, och kanske lina, ut i linköping, sara skulle nog med också :D linda har fixat fribiljetter in på Blue Heaven :D kommer bli skitkul! förfest hos sara igen kanske? kommer verkligen bli en favorit i repris!

jag har verkligen kännt mig fet denna veckan :S vet inte varför för jag vet att jag inte är det men min mage har varit uppsvullen hela tiden :O inte ens på morgonen har den vart normal, konstigt! det är verkligen inte kul att ha den känslan, det finns inga kläder som passar då och man känner sig allmänt ful vad man än gör, inte alls kul!

frågan är vad man ska ta på sig när vi ska hem till sara. något snyggt men ändå något som är skönt att sitta och kolla på film i :D tror det blir leggins och nån lång tröja, alltid lika skönt att ha på sig.

igår när vi skulle hem till zandra och eric tänkte jag ha bara vanliga nylånstrumpor på mig :D hade ett par i en låda som jag ansvänt en gång och som jag försöker hålla hela, skulle tro att ni vet hur svårt det är att inte ha sönder dom :P iaf, satte på mig dom och till min glädje så såg jag inga revor :D jag hade lyckats! gick ut mot hallen och då kännde jag att det klibbade lite under hälen, precis som det kan göra när det gått hål och givetvis var det hål under och en reva längs med vaden :( då var det bara att tänka om och ta på sig något annat. hatar när man inte kan ha på sig det man planerat! jag planerar alltid dagen innan vad jag ska ha på mig eller iaf några timmar innan så jag slipper komma sent för att jag inte hittade ngt jag ville ha :P

naj, får väl bli den där duschen nu då och sen ska garderoben få sig en omgång ;)

älskar dig gustav!

ps. snart fylle mamma och elin år :D har för mig att thereses mamma fyller i april med, 22a kanske? samma som elin :P eller så är jag helt ute och cyklar!

vad är det för fel?

alltså, vad är det för fel på mig? har varit hur trött som hellt idag, bara legat i sängen och halvsovit eller läst Per Gessleboken, inte orkat göra något! lagade iofs mat precis efter att vi gi

080403

igår....vad fasen gjorde jag igår?
jag gick nog till jobbet på morgonen, kl 11 var det minsann. middagen dan innan var väldigt trevlig, god mat och en hel del drinkar :D patrik bjöd alla så det va bara att ta det man ville ha :D
jobbade knappt ngt igår, ganska skönt. sara kom hem till mig vid halv 13 tror jag det va. jag skulle sätta i en hårförlängning på henne :D resultatet blev alla tiders men att komma dit va lite mer besvärligt :S hennes limpistol amälte limmet lite när den ville, iblend fick man knappt ut ngt lim, sen ibland räckte det med att trycka lite så kom det massa! brännde fingrarna några gånger där men jag är inte mes som therese och elin va ;) dom hade vatten och disktrasa och kylde fingrarna när dom satte u hårförlängning på mig ;)
kollade på dom sista avsnitten på PB säsong 3 med, sara hade tydligen inte sett dom så..

gustavs mamma ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba idag :D dom hade det lite krisigt på stadshuset så det är klart man ställer upp :D chefen hade inte mitt nummer det va därför annike ringde, så jag fick chenfens nummer och ringde honom istället :D gött att få jobba lite! passade på att lämna in min timrapport för mars som jag totalt hade glömt :S ska jpbba imorgon med :D han fixade jobb till mig på dackeskolan, väldigt snällt! får hopaps att det blir lite mer nu för det är ingen som har fått den lediga tjänsten där än så den måste fyllas igen med hjälp av vikarier :D hoppas på en kanonlön nästa månad :D wiii!

ska städa hos gustav nu med, på andra jobbet vill sägta. måste dammsugas och skuras :( orkaaa! men men, jag är ju anställd på en fast lön vilket gör att jag ska göra lite allt möjligt :P går nog ganska fort med :D

bäst av allt är att gustav slutar kl 17 idag så vi kan laga mat tillsammans för en gångs skull idag och sen mysa i soffan :D det blir mer och mer sällan vi myser i soffan nu för tiden :( gustav vill gärla ligga ensam i ena soffan för man får inte plats 2 :( men så satt vi och myste igår när vi kollade på GA :D :D jätte mysigt va det så sa han "vi borde mysa såhär lite oftare älskaling" ååååååh vad glad jag blev! så jag hoppas han har kvar den tanken även ikväll <3

ska väl ta och ta tag i städningen nu med :D

älskar dig gustav!

080401

i helgen var jag och gustav som sagt hemma i trollhättan :D vi hade en väldigt rolig helg!

på lördagen åkte vi ut till överby med zandra. jag skulle till guldfynd och kolla vad dom hade där. hittade ett par guldörhängen som jag köpte, blev väldigt nöjd! zandra hittade en jacka på stadium som hon ska köpa, fast i lkpg. åkte till systemet för att inhandla lite cider till kvällen, därefter gick vi hem hen snabbis för att sedan möta pappa och sara på O'Learys för att käka lunch :D dom hade huuuur god mat som hellst! jag åt oxfilé med pommes och bearnaisesås, mmmmmm! sara åt sallad, pappa åt pepparstek och gustav åt nått kött han med :D vi gick därifrån väldigt mätta och belåtna. pappa stannade kvar för att ta ett par öl med sven.
på kvällen runt 20 åkte vi upp till Hille för att partaja lite :D väldigt roligt! tänker inte skriva om allt som hände den kvällen men en sak kan jag säga:
"tar du påsen älskling?"
"ja, jag tar den"
nästen framme vid taxin vid björndalsskolan:
"har du påsen"
"vilken påse"
hade man kunnat vänta sig ngt annat från gustav ;)
åkte till sand för att kolla in den nya renoveringen, eller den va ny för typ en månad sen men för oss icke längre trollhättebor var den srillans ny :D riktigt fräsch om jag får säga det :D vi hade skitkul där inne med!

på söndagen gick vi upp vid 13, mamma började ropa att det va frukost :P tog det lugnt hela dagen och åkte hem runt 18 :D

igår blev det ett väldans körande fram och tillbaka till linköping. först skulle gustav in och köpa biljetter till matchen som va igår, han och kim skulle gå. vi passade på att storhandla samtidigt :D kom hem och va hemma i knappt en timme sen bar det av igen, matchen började kl 19 så dom skulle vara där vid halv, och till sist åkte jag och linda dit efter matchen för att hämta upp dom. etersom LHC vann va dom, mest gustav, i extas.

idag har jag och zandra vart och tränat :D det va skönt! man får så bra smavete efter en träning, bästa känslan ever! gixck hem tog en dusch och sedan iväg till jobbet. idag va en kille här vid namn Patrik från NewPhone. dom ska börja sälja lite nya grejer :D han hade med sig en mobiltelefon som man tydligen knappt kan ha sönder så han gav den till mig och sa att jag skulle slänga den i väggen. först ville jag inte för den skulle ju öndå inte gå sönder :P men när han bad mig igen så slängde jag den i väggen, inte allt vad jag hade men jag tog ju i, och där gick den i 2 delar :P hoppas jag får en egen :D för han sa till gustav innan han kom att den som lyckas ta sönder den får en egen :D vet dock inte om den verklicgen gick sönder eller om den bara delade sig. man kan släppa den från ett 10 våningshus och fortfarande ringa på den, man kan göra i princip allt och den går inte sönder :P så den jag slängde i väggen hade utsatts för en hel den innan jag kastade :P så det va nog därför, men ändå :D

ringde till linda förut med för hon skickade ett sms i morse och sa att hon vile prata med mig :P
"hej, du hade ringt?"
"ja, jag undrade vad det va du ville prata med mig om"
"ja, jag har hört att du snackar skit om mig"
":O huh?! vaaa?"
"jag pratade med elin och hon sa att du snackar så jävla mycket om alla"
"ahaa? om vad, för jag har inte sagt något om någon"
"nej jag skojade bara, april april"

hahahaha! tack linda :P du gjorde mig verkligen nervös där ett tag :P bra aprilskämt!

ska ut och käka middag ikväll allihopa på företaget men han patrik från NwePhone :D han sa att om dom ringde 30 samtal och presenterade produkten så skulle han bjuda oss :D och om vi även sålde 3 st så skulle han bjuda på öl  med tror jag det va :D gött! så nu blir det middag sen :D vad tar man på sig?

älskar dig gustav!

RSS 2.0