jobb, solhets och glasögon

nu drar jag snart iväg till jobbet, eller ja, om typ en timme. har haft ganska tråkigt hemma själv, ingen barro att ta hand om men han kommer hem igen ikväll :D har saknat honom.

idag åker jag till jobbet i en snygg sommarklänning med bälte i midjan. onödigt att "klä upp sig" kan man ju tycka men som sagt, jag har haft lite tråkigt :P sen ska jag ju faktiskt vistas utomhus när jag åker dit och hem, höhö.

vet inte om jag sagt det tidigare, men guud vad jag gillar mina glasögon :D speciellt när jag har håret uppsatt. ett stort pluss är ju att man ser bättre också :D märkte under en praktik på sjukhuset att dom va bra att ha för när man står vid fotändan på patientens säng och sa se vad det står på skärmen vid huvudändan (om det finns en sådan skärm) så var det svårt att se. problem solved!

jag rä inte heller speciellt bitter för att jag ska jobba nu när set är så fint väder. här i lkpg är det ändå långt till nått sol och bad ställe sen så har jag tröttnat så på solhetsen och all hets om att man ska bli brun på sommaren. sola kan man göra när man känner för det och inte bara för att! helldre blek än cancer...en gång till.


klänning - gammal från Gina Tricot
bälte - gammalt från Carlings












håret ser ut såhär idag



boots

letar runt lite efter ett par boots. kom att tänka på min vinterkängor så jag tog fram dom och provade tillsammans med shorts och stickad tröja. tycker det blev snyggt :D har dock sett ett par as snygga boots på nelly.com men dom får nog vänta, hoppas bara dom finns kvar då.


midsommar

jag och gustav är på g in till stan för att ta en öl :D ska bli mysigt, bara han och jag.


skor - have2have.se
jeans - H6M
stickad tröja - Monki







under dagen var jag i mjölby hos gustavs mamma tillsammans med hans mormor, roland och hand moster. vi käkade sill med potatis och sen jordjubbar med glass och grödde. då hade jag något mer vardagligt, dock en aning lite för lite för vi satt ute så jag frös, men men.

klänning - Gina Tricot
stickad tröja (gammal) - Gina Tricot
converse


jobba

börjar 14.15 idag och jobbar till 21.30. tycker det är askul!!

nu ska jag käka lite sallad och sen ta en sväng med busen innan jag drar iväg. håll tummarna för att det inte regnar :O

ledig fredag lördag och söndag :D har dock önskat att få jobba på lördag men får se om jag får det eftersom jag inte gått klart inskolningen än.

ny spegel har vi inhandlat också, äntligen så ser jag hela mig på en och samma gång, woho!


myskläder på när man är ledig :D



barro

barro ligger vid mina fötter och tuggar på sin boll så reste han på sig nyss, gick fram till balkongdörren och puttade upp den och gick och la sig vid mina fötter igen <3 han är smart han.


gårdagens

är väldigt dålig på att uppdatera och när jag väl gör det så är det en outfit jag gillar men det får duga :D

igår när jag skulle till jobbet så sken solen, därav klädvalet. värre var det under eftermiddagen men jag slapp iaf regnet när jag skulle hem.

den tunna långärmade tröjan snodde jag från gustav :D shorts och tröja från carlings.


gårdagens

är väldigt dålig på att uppdatera och när jag väl gör det så är det en outfit jag gillar men det får duga :D

igår när jag skulle till jobbet så sken solen, därav klädvalet. värre var det under eftermiddagen men jag slapp iaf regnet när jag skulle hem.

den tunna långärmade tröjan snodde jag från gustav :D shorts och tröja från carlings.


clutch

fashionpash.com


in love

det var länge sedan jag köpte ett par skor nu men jag har varit på jakt efter ett par ljusbruna/biega ett tag och på have2have.se hittade jag dom! var iväg och hämtade dom för en stund sen och det var kärlek vid första ögonkastet :D jag brukar alltid köpa peep-toe med tanke på hur min fötter blev efter behandlingen. det gör ganska ont när det trycker mot tårna, vilket dom här gör men det kommer vara sååå värt det :D

ett par vanliga pumps är så snyggt till shorts så nu kan jag även ha det påpatry och inte bara klänning :P




sommar

idag har jag varit i ryd och solat med sara och anna : D mycket trevligt! blev en sväng på gymmet innan också, nice! veckan har börjat bra.

en vecka kvar till sommarjobbet på kirurgen börjar, kuuul! dock lite nervös, kommer bli allt annat än tidigare sommarjobb. en utmaning!


bilden bjuder jag på :D


RSS 2.0