gult

en av vårens alla trender är klara skapra färger och man får gärna blanda dom. jag har tidigare inte varit så mycket för starka färger men just gult tycker jag är sjukt snyggt!

såg på carlings att det fanns längre shorts för killar i massa snygga skarpa färger och fick idén att köpa ett par och klippa av. höga i midjan blev dom med eftersom jag inte har dom så långt ner som gustav skulle tex :D
hur snyggt? jag är kär! det är sällan jag blir kär i klädesplagg, det brukar oftast vara skor men dom här här gudomliga!!
nu saknas bara ett snyggare bälte, kanske ett rosa?


jumpsuit

jag har sedan förra sommaren varit ute efter att hitta den perfekta jumpsuiten och nu har jag hittat den! det ser ut som en kort, söt liten klänning och för mig som älskar korta, söta klänningar så var det ju bara att slå till! såå sjukt bra, nu kan man böja sig franåt utan att visa röven :D hur bra?!

satte ett tanfärgat bälte i midjan som en liten extra detalj <3






dagens

då var det dags för en dagens outfit igen :D det va ett tag sen men idag så var jag kär i outfiten, dock mest i skinjackan med pnchon (stavas?) över.

har kopt en lite större toffs också så att det blir snyggare att ha håret som på bilderna :D älskar att ha håret på detta sättet. skulle kunna bero på att jag ääääääntilgen kan sätta upp det någorlunda som jag vill :P








outfit x flera

tog lite bilder på olika outfits som jag kommer köra på i vår :D låt er inspireras!








väska

här om dagen så klickade jag hem en knallgul väska för typ 130 kr från asos :D fri frakt och allt, kanon!
fick hem den idag och den är skitsnygg! en aning besviken på färgen för irl är den mer senapsgul är knallgul och det va ju en knallgul jag ville ha, men men. kommer bli snyggt till en svart eller ljus outfit :D tror jag ska ha den på lördag.

på tal om lördag, vad ska man ha på sig? blir ju lite party då :D linda, du har väl inte glömt hoppas jag :P
får ta och kolla igenom garderoben men jag vet redan av erfarenhet att det blir klänning. älskar klänning och klackar på fest!




shorts

jag vet att jag tjatar om vår men jag vill ha vår nu nu nu!
hittade ett par ljuva shorts på HM idag som fick bli mina för endast 199 kr :D västen jag har på mig är också ny, sjukt snygg! kommer vara hett med romantiska plagg i vår/sommar bland annat.

jag älskar ju mode och kollar in olika modebloggar flera gånger i veckan för att få inspiration samt kollar runt på olika hemsidor typ HM, nelly, asos osv.

vet dock inte om det vita linnet jag har inder är så snyggt men jag orkade inte byta :P är liiite skeptisk till skorna just till den outfiten, men men, orkade inte byta dom heller :P










RSS 2.0