trollhättan

befinner mig just nu i trällhättan. väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka till deras nya hur och tapetsera. lovade ju att hjälpa till om mamma kör mig och sängen till lkpg + hjälper till på ikea när vi ska köpa ny sängram :D

så då vet ni ju vad jag har att göra resten av dagen. men först, lite TV4 fakta! woop woop!

gårdagens

igår var det dags för quiz på harrys igen. det är lite av en tradition på onsdagar. jag ocg gustav brukar lyxa till det och käka där innan dom andra kommer och igår hakade anna på med, mycket trevligt!
vi vann inte heller denna gången men vi fick 4,5 poäng mer än sist så..woho! nästa gång måste vi komma över 30!


stickad tröja - monki, jeans - H&M, skor - nelly.com (nya höstfavoriter!)
(hittar inte den där snygga vinröda stickade tröjan som jag så gärna vill ha så fick bli ett par vinröda skor istället. funkar det med)


25-årsfest!

Kim fyllde som sagt 25 i söndags så det firades med överraskningsfest på lördagen. han bler riktigt glad och vi hade kanonkul! att födelsedagsbarnet sedan inte ville hänga med ut på krogen va en annan femma :P

enjoy!








lördagens

jag vet, jag är kass på att uppdatera. å andra sidan lägger jag ju bara upp outfits nu för tiden och jag känner inte att dom är så inspirerande varje dag.

men, i lördags drog jag in till stan för att fixa alkohol och present till Kim som skulle firas. linda hade fixat överraskningsfest åt honom (han fyllde 25) hemma hos oss.



jeans - cheap monday, linne - gina tricot, jacka - H&M, halsduk - åhlens, skor - din sko


RSS 2.0