måndag igen

då var det måndag igen och inget att göra som vanligt :( har iaf ringt till tandläkaren och beställt tid för undersökning eftersom jag inte hann göra nån innan jag flyttade. ringde till egirs med om 2 lägenheter men jag skulle ringa tillbaka till dom imorgon :)
ska iväg till lokalen sen med och hänga upp lite tavlor, kanske åker in till sara sen och hämtar mattorna jag köte på ikea för 30 spänn styck :P om jag orkar. dom behöver ju något på golvet när det ska komma folk och det var som hittat :D

orkar inte skriva om helgen mer än att det inte blev nån fest och att vi kollade på första säsongen av prison break :D gustav har inte sett det än så när jag vill kolla så hatar han mig ;) men så såg han första avsnittet påsäsong 3 och då laddade han ner 1a och 2a säsongen så nu är vi inne på andra :D

nervös inför torsdag med :S börjar jobba då, hoppas det går bra!!!

älskar dig gustav!

haha

igår gick jag till linda en stund :D vi satt och pratade och kollade på Greys Anatomy. Så ringde Elin mitt i Greys och sa att hon inte hann komma upp så hon ville att vi skulle komma ut med hennes grejer så det gjorde vi :) stog utanför och pratade lite sen när vi skulle in så upptäckte linda att hon inte hade några nycklar med sig så vi kom inte in i porten, haha. jag tog som tur på mig jackan när vi gick ut men inte loinda :P iskallt! vi åkte hem till mig för att hämta pengar till bensin så vi kunde åka till Hogstad och hämta extranycklar hos lindas mamma :P haha. lyckad kväll :D vi hade iaf roligt :D
på lördag blir det fest med tjejerna igen :D och lördagen efter det blir det maskerad fest eller halloween fest i linköping :D skitkul!

älskar dig gustav!

shoppat :D

iag kom zandra förbi för att hämta sara som sov hos oss inatt så jag åkte med :D stannade i tornby för att shoppa lite :D hittade en grå hög kjol som går till precis under brösten med hängslen :D skit snygg! så köpte jag knästrumpir med att ha till mina nya vinterstövlar som jag köpte häromdan :P kommer bli asbra! ska ha det på mig ikväll när jag ska till linda :D

igår kollade jag och sara på heroes, hon har ju inte sett alla avsnitt än. va en del kvar så vi hann inte kolla klart på säsongen. jag somnade efter några avsnitt, va skit trött! men det gjorde inget, 3e gången jag kollar på den eller nått :P spelade lite guitar hero med, kul.

nu ska jag ta bussen till linköpings resecentrum om 55 min och sen pendeln hem :D ska käka god mat och mysa med gustav innan det blir partaj :D

älskar dig gustav! <3

:O

igår ringde min kusin, robban :D han va med lastbilen i mantorp, 1 mil från mjölby :D lånade gustavs mammas bil och åkte och hämtade honom, så åkte vi till sara i linköping :D kollade på film och CSI, dom drack med men det orkade inte jag, körde gjorde jag med.

imorse kl 06.21 ringde min mobil. det va gustavs mamma som ringde och sa att dom GLÖMDE ringa mig igår och säga att jag skulle jobba idag :O så frågade hon om jag ville jobba och det vill jag ju givetvis så det va bara att gå upp, ta på sig, käka och gå till jobbet. lite koll borde dom ju ha tycker man, men men.

ikväll ska jag in till linköping och umgås lite med zandra och sara :D dricka lite också kanske, dock inte för mycket för då orkar jag inte med festen imorgon :P
ska faktiskt festa med Linda och hennes kompisar imorgon och inte med gustav, eric och rasmus för ovanlighetens skull :P ska bli sååå kul!

håller på att sortera all musik vi har på datorn och det är en del, skulle tro att det är rynt 3000 låtar om man räknar alla album åså :S men så är det när man inte har nått att göra :P

älskar dig gustav!

jobb

jobbade idag. Dackeskolan (en av mjölbys 2 gymnasieskolor) blev det. Lite pinsamt att man är lika gammal som vissa dom går där men det gick bra ändå :P ska dit imorgon med iaf :D sen får vi se om dom behövde mig någon annan stans på fredag, dom skulle ringa isf.

skulle gå in på msn förut så kom det upp en ruta om att vi hade fått virus så skulle jag ta bort det men då tog datorn bort programmet som gör att msn funkar :S ringde gustav och han sa att jag skulle vänta tills han kom hem så jag satte mig i soffan och skulle koll apå tv. som om den funka då :O nepp! myrornas krig på alla kanaler, typiskt mig. så jag fyllde i nått formulär jag fått hem från nått skit :S skulle kryssa i massa saker om vad man tyckte om mjölby. frågan är varför dom skickat det till mig, hade ingen åsikt om nästan nått, har ju ingen uppfattning om dagisen, skolan, älderomsorgen, dom som jobbar på kommunen, politiken, folk som städar gator och lagar gator och trottoarer :O men menj svara gjorde jag iaf. det enda roliga som fanns kvar att göra va guitar hero. roligt första låten sen tröttnar man men jag hängde i och spelade kanske 7-8 stycken, klarade av Free Bird på medium :D och den är svår, det solot man ska klara, herreguud :O och det finns dom som klarar det på expert! 2 nivåer över medium. nej, easy är ändå nått för mig :D

nu ska jag laga mat innan jag svälter!

älskar dig gustav!

HIM is the shit!

HIM is the shit!

tisdag

igår kom eric förbi ganska tidigt och skulle testa sin DVD i våran tv så idag hade jag tänkt sova ut men det gick åt helvete. dom ringde från kommunen kvart i 10 och frågade om jag ville jobba onsdag och torsdag och det ville jag givetvis. när jag lagt på började jag fundera på hur jag skulle kunna somna tidigt ikväll för att gå upp halv 6 imorgon när jag somnat efter 00.00 dom senaste dagarna och gått upp vid 11-12, hoppas det går bra, brukar ju inte ha några problem med att gå upp på morgonen.
sen när jag väl somnat om så ringde hemtelefonen, iofs va detta vid 11 men ändå. trodde först det va gustav som skulle jävlas för han vet att man måste gå upp ur sängen för att svara men det va det inte. det va AME, arbetsmarknadsenheten som ringde och frågade om min praktik så nu ska jag dit på torsdag kvart i 3 och prata lite om vart jag vill praktisera åså :D skit bra!

finns inte ett skit att göra hemma själv på dagarna :O ringde gustav förut och sa att jag skulle åka in till linköping och åka med han hem sen men det fick jag verkligen inte! "vi måste hålla i alla pengar vi har nu när jag inte har jobbat på en månad".
Det kostar 70 kr för ett dygnskort och jag får ngt att göra men istället får jag vänta tills han kommer hem och ta hans månadskort så det inte kostar nått....orka!
visst, varken han eller jag kommer få nån bra lön i november :S han kommer jobba lite mindre än 2 veckor och jag kommer antagligen bara jobba 3 dagar men ändå.

arbetslösheten suger! verkligen!   (jag vet att suger är världens fjortisuttryck men det va det bästa jag kom på för stunden)

va i trollhättan i helgen med :D det va hur jävla roligt som hellst! kul att träffa alla igen med! har verkligen saknat er!

så har emma beställt biljetter till HIM på alla hjärtans dag i stockholm :D :D :D kan det bli bättre?! nej du! HIM is the shit och nu ska man få se dom en gång till! wiiii! jag, sara, emma och zandra, kommer bli galet ;) längtar!!!
man skulle kunna säga att det är förfesten till 20 årsdagen :D bara 12 dagar kvar till den 26e februari när vi är där :D yeah!

älskar dig gustav! 

fyyy

har precis vart och gymmat i en timme, fyyy fan vad jobbigt det va :O tror det va kanske 9 månader sen jag tränade sist. shiiit vad mycket man tappar på så kort tid! när jag får ett jobb ska jag köpa ett gymkort :D

träning

har fått erbjudande om en gratis träningsvecka på träningsstudion i mjölby :D så ringde dom idag och frågade om jag inte ville ha den veckan :P så idag ska jag dit och prata lite med dom. synd bara att jag inte har nått jobb så jag kan köpa ett träningskort sen :S men det ska jag göra så fort jag får ett jobb :D äntligen har jag fått tummen ur känns det som :D wiii

imorgon kl 11.00 åker jag härifrån och hämtar sara på resecentrum här i mjölby, sen ska vi bara tanka och sen är vi påväg till thn igen :D är framme vid 2 halv 3 tror jag :D

älskar dig gustav!

snälla

älskling, du måste börja hjälpa till här hemma, börjar bli så jävla trött på att plocka bort efter dig! snälla..
nu bad jag snällt iaf så nu kan han inte säga att jag är sur :P
undrar när han kommer komma hem idag, jag gissar på att det blir efter 8 nån gång, eller kanske tom när jag gått och lagt mig, skiter i vilket just nu känner jag.
får se om han gillar köttfärssåsen jag har lagat, förmodligen inte, jag hade i rivna morötter och det tycker han inte om :P men kan han inte va hemma när jag lagar mat så gör jag på mitt sätt :P iofs så tror jag inte det spelar nån roll för han har antagligen redan käkat pizza eller kebab som vanligt.

märkts det att jag är lite irriterad på honom idag? jag tycker inte om det men ibland blir det bara så..

jobb

sitter och söker massa job, eller massa är det väl inte utan mer det lilla som finns. fan vad tråkigt det är :S jag hoppas verkligen att det funkar hos Gustav och Stellan så jag slipper den här skiten! om jag har fattat det rätt så kommer jag ha en högre timlön om jag bara säljer ett sälj på en timma :O 60 kr/tim. + provision för det man säljer. om det går bra för mig så kan jag efter err tag få sitta och ta emot ångerssamtal och i kundtjänsten så jag slipper sälja :D hoppas hoppas hoppas! och till alla er där ute som anser att telefonförsäljning är ett skitjobb får nog tänka om. hade det vart ett skitjobb hade gustav inte tjänat omkring 20 000 varje månad :D just därför jag är jätteglad för att få chansen :D

längtar till fredag med :D tjatar bara om thn nu men det är väl inte så konstigt! vissa av mina kompisar har jag inte sett på 2 månader och resten på 2, ska bli skitkul att träffa alla igen!

älskar dig gustav!

RSS 2.0