sova

idag har jag vart väldigt rastlös! höll mig dock undan från stan även om det fanns ett sug :P jag och älskling ska ut och käka på lördag så jag lägger pengarna på det istället :D sen nästa vecka blir det kanske bio med syrran och anna.

nej, nu ska jag gå och lägga mig och mysa lite med gustav innan vi somnar. imorgon väntar första passet på långhelgen (fre, lör, sön, mån), men det ska faktiskt bli kul :D trivs jättebra med mina arbetskamrater!

god natt!


korall

starka färger är så sjukt snyggt :D passade på att ta denna klänning på mig igår när solen sken. synd bara att jag jobbade igår. är dock ledig idag så vi får se vad dagen har att erbjuda, kanske en sväng på stan?

klänning - gina tricot, converse


jobb

fick bli något enkelt till jobbet idag. var dock en svettpöl när jag kom hem med tanke på skillnaden i temperatur när jag åkte till respektive från jobbet. nu sitter jag i sköna mys-shorts och bh :D ska snart fixa käk och sen dammsuga, det behövs när man har en hårig hund hemma.

skjorta - gina tricot, jeans - H&M (199 kr, kap!), boots - H&M.


black & white

idag ska jag och gustav iväg till hans mormor, hon fyller år, så det blir lite kalas för släkten. gustavs mormor gör så himla god mat :D

topp - avklippt klänning från H&M, kjol - H&M, skor - din sko (gamla), halsband - gina tricot.



god natt

tror jag tar med mig datorn in till sängen nu och kollar på nån serie.

god natt!


blå himmel

det blir många inlägg en dag som denna när älskling är ute med några arbetskompisar och jag är själv hemma. men det gillar väl ni som läser. la ju upp en tidigare outfit men bytte om till något skönare när vi kom in :D bilderna böev ganska dåliga men det fanns inget bra ljus nånstans så det fick bli på balkongen, därav den lila gardinen.

kommer ihåg att jag gjorde ett kollage innan sommaren med just en sån här outfit :D

lång cardigan - gina tricot






kärlek


PUSS




dagens outfit

linne - chicy.se, shorts - carlings, solglasögon - gina tricot, väska - monki, comverse




promenad

kom precis in från en lång promenad med mina två älsklingar :D som många andra gånger så har jag och gustav alltid skitkul när vi är ute tillsammans och flummar runt! älskart!

bjuder på några bilder.







baddräkt x2

baddräkt - H&M, shorts - Carlings, skor - have2have






baddräkt - H&M, shorts - Bik Bok, skor - Din Sko



en halv klänning

topp - avklippt klänning från H&M, shorst - Carlings, skor - have2have.se



stan

det blev en sväng på stan med sara :D regnade så jag bytte om innan jag åkte.

jeans - Cheap Monday, stickad tröja - Monki, jacka - H&M, boots - ellos.se, örhänge - Gina Tricot



tristess

är såååå shoppingsugen! ska försöka hålla mig :P det blir lätt så när man jobbar och bara har myskläder hemma. älskar att gå på stan! drog på mig annat nu när jag gick med barro så jag fick lite utlopp för all inspiration och kreativitet :D sminka mig orkade jag dock inte göra, eller orkade gjorde jag väl men det är skönt att gå utan :D

stickad tröja - Monki, kjol - Gina Tricot, halsband - Gina Tricot, bälte - Carlings, converse




high waist

bik bok


trött

just nu är jag så sjukt trött! slumrade till på soffan förut och vaknade när gustav kom hem. om jag nån gång sagt att det varit mycket att göra på jobbet så glöm det, igår och idag har det vart mycket att göra på jobbet!

nu ska jag snart laga mat iaf så blir det klart innan barro måste ut. en långpromenad ska han ha också. sara va ju så snäll och gick ut med honom förut så jag slapp när jag kom hem :D just idag efter en sånhär arbetsdag så kände jag verkligen inte för att gå på långpromenad direkt efter jobbet.

tycker att ni borde ladda ner aftonbladets podcasts och lyssna på Historien om ett brott. mycket intressant. jag håller på att lyssna på andra avsnittet nu, vilket handlar om ett styckmord (det första handlade om ett rån på gotabanken i stockholm). lyssna!

nej, mat var det va...

bjudet på en bild från den bästa sommaren hittills i livet nämligen sommaren -06. gungar utanför stugan i Vimmerby, första dagen på Hultsfredsfestivalen :D



btw, hoppas ni gillar min nya design lika mycket som jag gör!


chicy.se

kunde inte låta bli att köpa den svarta med :P denna kommer jag dock ha som klänning och inte som linne.

klänning - chicy.se
skor - gamla från Din Sko



bio

 

igår såg jag och älskling Transformers 3 i 3D. den va kanon! så se den om nu tvekar. 3Dn va mycket bättre än den vi såg på bio en annan gång så vi ångrar inte att vi valde att se den i 3D :D

såhär såg jag ut igår på bion

linne - tröja med avklippta ärmar från Carlings
jeans - Cheap Monday
boots - ellos.se (I'm in love)
halsband - Gina Tricot

 


stripes

väldigt enkel outfit, men snygg ändå.

linne - laredoute.se
jeansshorts - avklippta jeans från H&M
brillor - Gina Tricot
väska - H&M
converse


"klänning"

klickade hem en klänning förra veckan. dock var det XS-M i storlek så den var en aning för kort för att vara klänning på mig. satte i ett bälte i midjan och har den som linne istället men det är minst lika snyggt :D + att jag kan ha den till vardags och inte bara på fest då :D

klänningen - chicy.se
skor - have2have.se




Norrköping

I lördags efter jobbet drog jag till norrköping för att träffa min underbara vän Sara och några av hennes vänner :D det var tänkt hemmafest men det blev utgång. hade jag vetat innan jag åkte att dom skulle ut så hade jag aldrig åkt så det va ju tur för vi hade skitkul :D saras kompisar var jättesnälla!

såhär såg jag ut så i alla fall

klänning - Vero Moda
jacka - H&M
Comverse






RSS 2.0