have2have

dessa är nu påväg hem till mig :D sista dagen på REAn och dom blev mina för endast 199 kr <3


party

ikväll blir det 50-års fest hos mig :D vi ska fira gustav och eric som båda fyller 25 år snart (eric den 23e augusti och gustav den 1a september). det kommer bli jättekul :D tråkigt bara att så många från mjölby sviker och inte kommer dyka upp :(
är med gustav hos hans mamma nu, har sovit här inatt :) barro har dock hållt mig vaken och gnytt vid fotändan en hel del så jag har inte sovit så bra :( men men. vi tar tåget till mig 17.06 och gör oss iordning så fort vi kommer fram :D sen är det bara påt :P

dagens outfit

jag ger mig ut i regnet om en stund. skulle möta upp Sara i min klass för hon skulle kolla på cykel här i lkpg men hon har inte ringt än. om inte annat så ska jag ändå möta älsklingen på stationen om 2 timmar men vi kan ju hoppas att det lugnat ner sig en aning då :P

idag åker alltså gummistövlarna på + seglarjackan. måste motstå regnet :P






tvätt

vaknade kl 8 och idag är det dags att tvätta. man måste upp såhär tidigt för att ha en chans och jag fick alla fyra maskiner :D woho! vilket betyder att dom är klara strax efter 8 sen ska en del torktumlas i en timme och vips, så är man klar och har hela dagen till annat :D

jag och sara ska ta en promenad genom campus. nolle-p börjar idag så det måste vi se! vi ska även dit en sväng efter lunch sen och kolla.

jag och gustav gjorde skitgod mat igår!! färsk pasta, en sås gjord på bechamelsås med kantareller och lite kryddor och till detta stekt strimlad biff. vi blandade ihop allt så det blev en röra och guud vad gott :D har lite kvar som jag kanske ska käka till lunch.
sen ska jag nämligen fixa torsk, äggsås och broccoli till middag :D mumma!

otur

kom hem i tordags efter en dag full med otur :P eller ska man kalla det klantigheter kanske?

1. skulle fixa kaffe på jobbet men det fanns inget kaffe kvar i burken så jag skulle hälla i nytt. häller i kaffet och börjar sedan leta efter decilitermåttet. kommer på min själv att jag glömde ta ur det från burken innan jag hällde på mer kaffe.

2. slevar upp gröt och häller på mjölk på en tallrik för att ge en boende frukost. när jag är på väg till bordet stannar Gunilla och pratar med mig. vi avbryts av att jag häller ut mjölken från tallriken på golvet - gunilla torkar upp.

3. samma skål med gröt ställer jag ner framför en boende. hinner bara vända mig om för att höra att denne skrattar och säger "är det meningen att jag ska äta detta med knif och gaffel?" DOOH!

4. jag ska på lunch och häller äpplejuice i en mugg men är för snabb med att dra bort handen och har fingrarna kvar i örat (på muggen) vilket resulterar i att jag sölar på golvet och på köksbänken.

5. till fikat så ska jag hälla upp en näringsdryck. häller nog lite för fort och hälften rinner utanför glaset, ner på min hand för att sedan droppa på golvet.

i det här läget så skrattar arbetskamraterna åt mig :P "är det sista dagen idag eller?" "har du redan slutat?" haha!

6. resväskan är färdigpackad och jag ska ut genom dörren för pappa ska köra mig till gbg där jag ska med bussen. kommer inte ens över tröskeln till ytterdörren så står jag där med handtaget till resväskan i handen, bokstavligt talat. väskan var för tung så handtaget höll inte.

7. väl framme i lkpg så ställer jag mig vid bussen som ska till ryd, dock har den inte kommit än. ställde ner resväskan, dataväskan och handväskan. lägger mobilen på resväskan ifall gustav skulle ringa för han va på väg dit. står precis vid trottoarkanten så när bussen kommer står jag nån decimeter från dörren och tänker att jag måste flytta på mig. tar upp handväskan och dataväskan och tar tag i resväskan och börjar rulla den. kommer ni ihåg vad som låg på den? för det gjorde uppenbarligen inte jag :P jo mobilen!

hade dock lite tur, det blev inte ett märke på telefonen :D

jag har spenderat hela helgen med min älskling :D det har vart så skönt! skönt att veta att det inte gör något nu idag när han åkt till mjölby för vi ses snart igen :D kanske imorgon och inte om 2 månader!

är så stolt över honom också för imorgon så ska han börja plugga upp sina betyg för att sedan skaffa sig en utbildning :D

kan dock inte undvika att tänka "om ändå jag också kunde få läsa dom ämnena igen" med tanke på att det är rena barnleken om man jömför med hur hårt man har det på universitetet :O

nej, nu är det dags att sova. bjuder på en bild från sista partykvällen i thn, en av de roligaste kvällarna jag haft med några av mina fina vänner! den får dock bli på mig för jag vet inte om dom andra vill göra sina bilder offentliga :P haha!


9 dagar

kycklingpajen står i ugnen. den är klar om 10 min sen ska jag ta en dusch. börjar jobba kl 12 idag :( usch! 9 timmar! men jag har något att se fram emot iallafall :D om en vecka landar gustav i sverige igen och om 9 dagar så ses vi igen :D

wtf!

är hemma i linköping nu. lämnade barro hos gustavs mamma förut och sen åkte jag till norrköping och fikade med sara :D

måste säga att jag blir så sur och tycker det är tråkigt när man märker att nån vart och rotat i min låda i köket nu när jag vart borta. sakerna låg inte där jag lämnade dom + att en kniv inte va riktigt ren (vet dock inte om jag slarvat med disken men jag tror inte det). sen är mina 2 hyllor i kylen fulla med saker :O ska väl sno 2 nya hyllor nu när det typ inte är något folk här. har inte sett nån men hörde en dörr smälla igen förut.

annars är det skönt att vara hemma igen :D ska bli gött att sova i min egen säng. nu är det bara två saker som fattas, nämligen gustav och att skolan börjar igen :D är riktigt taggad! tror jag ska läsa lite kompendier innan jag somnar sen :)

RSS 2.0