gårdagens/dagens shopping

igår hittade jag ett par killerhells :D blev såklart helt kär så dom fick följa med hem. hade sett dom på bild innan och tyckte dom va snygga men höga. så igår när jag och sara gick in på din sko och hon pekade på dom så tappade jag typ hakan :P dom ser höga ut på bild men ni ska se dom på riktigt :D

idag hade jag tid att gå på stan när dom andra hade möte på praktiken som jag inte behövde vara med på. gissa vad jag hittade? :D när vi va i sthlm i somras så hittade jag ju en genomskinlig svart skjorta som jag ville ha men inte köpte och efter det så har lag letat och letat här hemma men inte hittat. lyckan var när jag hittade den i norrköping idag :D köpte även 2 par nya strumpbyxor. ett par med blommor på och ett par svarta som såg ut som sånna "lackleggins" fast lite tunnare (fast när jag proavde dom här hemma så va dom som vanliga svarta strumpbyxor fast lite glansiga :( )

kom fram till att jag inte alls behöver ha matlåda varje dag till praktiken :P det ligger ju typ mitt inne i stan på donken ligger bara 5 minuter bort, farligt!

bilderna blev lite mörka men bättre än om jag hade haft blixt.

svara skjortan med ett svart linne under och dom blommiga strumpbyxorna och såklart dom nya skorna :D (synd bara att barro vart på spegeln precis där fötterna syns :P )





dagens outfit

ska kila till tåget snart men slänger in en dagens outfit först :D det va ett tag sen.


legotrippen

känner mig inte jätteaktiv med bloggen längre men jag orkar inte hålla på :P

igår va ja iallafall på kravall i linköping, legotrippen. sara zandra och jeanette va med men sara gick hem vid 23.

nej, jag orkar fasen inte blogga nu heller så varför ens försöka?

RSS 2.0