snart..

..har vi varit tillsammans i 1 år och 1 månad :D det är rätt lång tid, men jag ångrar inte en enda minut :D 
kommer ihåg första gången vi träffades :D guudars vad roligt vi hade! det bästa av allt är att vi kan ha det ännu mer roligt tillsammans nu :P du betyder verkligen allt för mig och det kommer du alltid att göra <3
älskar dig över allt annat!!!

lördag

har i princip precis kommit hem från västerhaninge utanför stockholm. åkte med gustav och kim i torsdags till deras syster som bor där. spelade poker på kvällen och jag vann, haha! första gången jag spelar :P
på fredan gick vi upp vid halv 8 för att fixa med fika åsånt till efter begravningen. åkte hem sen och gjorde oss iordning och tillbaka till kyrkan. kl 11.00 började det. det va hur fint som hellst där inne, massa blommor och en ram med erik uppe på kistan. ceremonin va med jätte fin, allt blev kanon. jobbigt var det också givetvis, det va nog ingen som inte gärt :(  på kvällen spelade vi poker igen och vem vann inte en gpng till då :P haha! herreguud.

idag innan vi åkte spelade vi Pidron, ett finskt kortspel, det va med jätte roligt :D äntligen några som fattar efter bara 2 omgångar :D och dom tyckte det va kul med, inte illa :D sen lämnade vi kim på arlande, han skulle hem till spanien igen och sen skulle vi hem till mjölby igen.

på fredag blir det trollhättan med, jag stannar ända till måndag, åker med bussen 12.10 från gbg så det ska bli skit kul! (inte att åka buss hoppas jag ni förstår :P )

jag och therese blev osams i veckan med :( inte alls kul och för ingenting. vi tyckte helt enkelt olika om en sak (vilket vi gör ganska ofta :P ) har gått och tänkt på det nu hela veckan och det känns inte bra att inte ha pratat med dig efter det, hade tänkt göra det nu men du va inte vid datorn på msn. jag ringer dig iaf senare i veckan om vi inte hörs på msn :D kommer ju hem nu i helgen som sagt!


älaksr dig gustav!

åååhh

igår fick vi soffan, underbart :D

gustav blev sur på mig med för att jag inte ville berätta mina lösenord in på grajer på internet :O sånt vill jag faktiskt hålla för mig själv så det får han allt respektera men icke!
imorse blev han sur för att jag sa att han skulle tanka om han tog bilen. fick en fulltank av pappa när han va här så den bensinen vill man ju gärna vara med att köra upp, nej då blev han sur för att jag inte ville dela med mig och va snål :O när han tankar och jag ska ha bilen så måste alltid jag med tanka för att inte köra upp HANS bensin men han ska får köra upp MIN då? förstår mig inte på honom, men men..

fick min lön idag med? ska ju inte få den förrns imorgon. kan inte säga att jag hoppade högt när jag såg vad jag skulle få, 5530 :S iofs jobbade jag bara 8 dagar men ändå.

älskar dig gustav!

soffan

idag kommer dom med våran nya soffa, eller våra nya soffor :D beställde faktiskt 2 :D en 3 sits och en 2 sits :D äntligen, den gamla va så jävla ful :S den va inte ren heller vill jag lova, vi tog isär den nyss och vilka chipshögar mellan dynorna, larver och damm :O och där har jag suttit med bara underkläder på mig :S fyyyy!

måste beställa en begravningsblomma med, är inte så långt kvar nu :(

älskar dig gustav!

måndag

festen i lördags blev inte riktigt som väntat. hade bara ätit lite spagetti vid halv 1 på dagen, det va allt. sen började jag dricka vid 6 kanske, drack bara 3 st 7.0 sen däckade jag :S så nästa gång det blir fest så ska jag äta mycket innan så man kan va med lite längre :P

hörde igår med att det tydligen är mitt fel att kim ville bo hos deras mamma resten av tiden :O han hade läst det jag skrev i mitt första inlägg och antagligen det jag skriver nu med. jag hade absolut inte något emot att han va här men jag tycker bara det är sååå jobbigt när det ser ut som det gjorde och att inte få nån hjälp med att plocka bort allt. gustav hjälpte inte heller till så det va inte bara kim, antar att det blev för mycket att behöva tjata på 2 pers. men men, om han nu tog illa upp av det så måste jag säga förlåt, menade ingenting illa med det jag skrev.

älskar dig gustav!

partaj

just nu sitter vi och laddar inför partyy :D har börjat dricka lite smått och jag har precis gjort mig iordning :D det är jag gustav kim rasmus matilda zandra och eric som kommer, ska bli kul! så får vi se om kanske linda dyker upp med, vem vet :D
hade gärna velat att therese va här med, såå mycket roligare då!

nehee

gustav kom hem igår och krossade mina planer om en utlandsresa :( "vi har inte råd" han har väll iofs rätt men jag ville så gärna! så vi bestämmde att vi skulle at den lite senare när jag fått ett jobb :D wii!
så nu blir det thn till 100 % nu får ingenting annat komma ivägen (förutom en jobbintervju på fredagn, men hur stor är chansen? ) ååååh vad roligt det ska bli! så blir det handbollsmatch på söndagen innan vi åker hem :D ska bli spännande och se.

idag fick jag gå hem tidigare från jobbet med :( redan vid halv 9.
stog inne i biblioteket och pratade med en biblotikarie om att hon opererat sina tänder åså (hon är jätte snäll! en av dom 2 som jag faktiskt pratar med) sen, bara sådär, kände jag att jag började må dåligt och jag va inte långt ifrån att spy i närmsta papperskorg :S sen började jag se stjärnor och det blev nästan svart framför ögonen :S så jag sa att jag behövde sätta mig ner men tydligen så skulle man lägga sig ner med fötterna högt så det gjorde jag. efter en stund blev det lite bättre men ont i huvudet hade jag :S så jag gick hem och sov fram tills nu typ, det va skönt. känns bättre nu med, bra det iaf! biblotikarien sa att jag skulle kolla upp mitt blodtryck men när man är på ungdomsmottagningen kollar dom ju sånt och mitt är alltid perfekt.
nästan varje gång jag reser mig upp om jag har legat ner eller suttit ner så får jag blodtrycksfall, ser stjärnor och det blir svart och jag vinglar och måste hålla mig i nått så det kanske är nått med blodtrycket ändå :S jaja

idag ska jag ta en promenad, som jag alltid gör varannan dag :D ska bli skönt att komma ut lite. sen ska jag nog bara ta det lungt, inget festande idag inte, det får vi ta imorgon med zandra och eric :D dock hemma hos eric så vi slipper disken imorgon ;)

älskar dig gustav! <3

blir inget med det

jobbet som jag fått erbjudande om kommer jag tacka nej till. är redan timmanställd i mjöby så då slipper jag pendla och betala sånt. sen går det inga bra tåg som passar arbetstiderna heller :( synd.

har fått ett till erbjudande av gustav och stellan med :D dom ska starta eget telemarketingbolag så jag ska sitta och ta emot ångersamtal med kunder som ångrar sig. jag ska alltså försöka få dom att inte ångra sig :P sen kommer jag lyssna på ljudfiler för att se så att dom är korrekta, det kommer bli bra detta :D bara dom säger till mig vad jag ska säga till en kund som vill ångra sig :S linda och natalie får hjälpa mig i början innan jag kommer in i det :D

sitter och kollar på solresor :D ska antagligen åka utomlands om 1 vecka :D wiii! det finns en nackdel, blir inget thn denna gången heller isf :( men men. jag har kollat på en resa till Gran Canaria - Playa del Ingels :D 8240 kr för 2 pers och då får man en 2 rums bungalow :D gött! sen hittade jag en resa till Mallorca för 3998 :D 2 rumsvåning för 2 pers, kan det bli bättre, får se vilken vi tar om vi tar nån vill säga men det tror jag väl :D

om vi åker så blir det inget thn heller :'( och jag som verkligen ville åka och hälsa på alla! känner mig jättetaskig men till försvar så har jag ALDRIG varit på solsemester, första gången! den chansen vill jag inte missa!
saknar dig therese sååå jävla mycket! we were ment to be <3

älskar dig gustav!

norrköping

NORRKÖPING

idag åkte jag in till norrköping för att gå på gruppmöte om ett jobb :D
skulle ta tåget 10.48 men nånstans inne i huvudet fattade jag det som 10 i 10, vilket gjorde att jag åkte en timme för tidigt. mötet skulle börja 13.15 vilket gjorde att jag skulle ha haft 1,5 timme på mig att hitta vart det va (istället hade jag 2,5) jag hittade stället och det va ungefär 1 timme kvar tills det skulle börja (trodde jag, 2 timmar kvar) så jag satte mig vid vattnet och lyssnade på musik. när klockan va lite innan 12 så gick jag tillbaka och ringde på dörren för att få höra att jag va en timme för tidig, då fattade jag vad jag hade gjort, pinsamt! så ännu en timmas väntan i norrköping böev det :S
väl på mötet så fick vi reda på att det va ett nystartat företag som ännu inte marknadsfört sig och heller inte fått så många städuppdrag, därför kommer det bli timmanställning först och i början på januari kommer det bli heltid :D på dom som höll i mötet lät det redan som om alla som va där hade fått jobbet :D wiii! dom visste inte riktigt när dom skulle höra av sig men jag väntar!
jag väntar i norrköping

nu har jag precis kommit hem. ska snart laga mat men vad det vet jag inte. ikväll blir det iaf GREYS!! äntligen :D och efter det ska jag sova så jag inte är helt död imorgon på jobbet :S

älskar dig gustav!

**

 du och jag för alltid <3 SAKNAR!!!

kärlek

kärlek

då va man en bloggare

blogg, jag trodde aldrig att jag skulle va en av dom som skaffade en! men när man tänker efter kan det va skönt att skriva lite :P

imorgon är det dagen D, ska på arbetsintervju i norrköping :D är såå nervös. iofs så är det bara en gruppintervju först sen kommer det bli enskillda intervjuer men ändå. har suttit idag och förberett mig lite :D har skrivit ner frågor, lagt ner betyg och andra intyg kollat tågtider m.m. 
norrköping är staden man åker igenom när man ska till stockholm. staden med 90 sträckan på motorvägen i 100 meter men framför allt, kålmorden :D haha.

 kim har snart bott hemma hos oss i 2 veckor och igår fick jag nästan nog! :O han hjälper inte till ett skit, han har diskat och lagat mat en gång sen han kom. själv diskar jag varje dag och lagar mat minst varannan! så fort man plockar bort och städar så tar det bara en timme så ser det ut som ett bombnedsalg igen. han sover går upp vid 2 på eftermiddagen, sätter sig vid datorn, lägger sig när jag går till jobbet vid 6, sover osv. kul att ha han här men det känns bara som om han är ivägen. man tycker nästan att han skulle kunna sova hos deras mamma i en vecka :D nej nu ska jag inte va taskig, för det är verkligen kul att han är här, men ändå. Lägenheten är nog för liten för 3 :S

2 veckor sen gustavs pappa dog. kollade i fotoalbum hemma hos gustavs mamma i söndags från när dom va tillsammans och gustav och kim va små så jag tror jag gick runt och tänkte på det hela måndagen sen :( begravning om 10 dagar med, jooobbiiigt!

älskar dig gustav!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0