bleed well

sitter på jobbet och lyssnar på HIM :D har en väldans lust att dra till hultsfred iår! känns som man måste hitta på något roligt iaf. blir nog inget gotland på midsommar :( tråkigt! bara båtresan för 3 personer och en bil gick på näsyan 2000 :O sen ska vi ta oss dit med, typ 20 mil, med en bil som inte är snåldriven (säger man så?)
men, ett stoort men, så är det ju det här med knölen på halsen :( jag kan inte bestämma nått i förväg, vet inte när jag ska vara på sjukhuset, hur länge eller hur ånga gånger! vet inte ens fall jag kommer kunna jobba i thn i sommar eller fall jag kommer kunna jobba över huvud taget :S lite frustrerande!

mamma ringde nu. hon och barro har varit vid bergs slussar utanför lkpg nu när jag och gustav jobbat. han hade sett 2 änder eller nått och försökt gå på vattnet för att komma till dom, haha! han hade tydligen försökt flera gånger men inte fattat att man inte kan gå på vattnet :P

funderar på att gå och köpa glass på konsum, eller nått annat att äta :D

älskar dig gustav!

Räkor on cocaine

Usch vilken hemskt rubrik, jag vet.

Den stora frågan är, hur bloggar man på ett bra sätt? Jag vet inte för jag har aldrig bloggat förut, inte ens skrivit dagbok.

*tänk, tänk, tänk*

Igår köpte sofia ett par flipflops till mig fast hon vet att jag hatar flipflops. Jag har sagt det till henne typ tusen gånger. Ändå försöker hon tracka på mig ett par varje gång vi är och shoppar.
På tal om shoppa, visst är det bara såååå jobbigt att springa omkring i affärer och köpa. Det tar ju så låååång tid.

Tänkte först att jag skulle skriva allt med hjälp av lunariseraren men då hade endel kanske inte förstått nånting med jag lägger in hela meddlandet igen i lunarsti. Kul va! Eller jag gör det nu s¨slipper jag skriva mer!

Puss och Kram från gurraräkbåt

-----------------------------------------

Lunarstil

UzcH typ vilkeN hemZkt ruBRik, JA Ba vet.... *skrattar* typ

den ztoja frågan e, hur bloggar man På eTt bra zätT??? *ler* azzå ja veT inTe fÖj typ Ja ba typ Haj typ aldrIg bloGgat förut, inte enz ZkriVit dagboK... azzå


*tÄnk, täNK, Tänk*


igåR typ köpte zOFia ett paR flIPflopZ tE mej typ fazt hoN vet typ AtT ja HatAj FlipfLOpZ.. ja har typ zAGT d typ tE hennE tYp TuZEn gångER.. ändÅ fÖRzökEr typ hoN trakKa på Mej etT paj varje Gång vI typ e å ZhoPpar......
på taL typ om zhOPPa, vizzt e d ba zåÅåå joBbit att zprInga omKrIng i aFfäRer å typ köpa...... d tar juH zå LåååÅng Tid.


täNkte förZt Att Ja bA zkulle zkrivA allt typ me hjälp av lunarIZerArEn Men da hAde endEl kanzkE INte föJztÅTt nÅnting typ Me ja läggej typ In HelA MeDDlAndet typ igen i lUnarzti.. kuL vA! typ lr ja bA gÖR D nu Z¨ZLIpPEj Ja zKriva MEr!


pUZz Å KjamIz typ fjÅn guRRAräKbÅt


fina fisken (köttbullar)

idag ska gustav hjälpa mig att skriva blogg :D skulle tro att ni redan märkt det på rubriken :P

jag har inte ätit räkor sen jag skrev senast, men det vore gott med en kaviarmacka

igår va jag mamma zandra och sara inne i linköping, eller ja, sara va ju redan där men ändå :D hämtade henne på skolan sen åkte vi in till stan för att shoppa :D tror vi gick runt där i lite mer än 4 timmar :D underbart! jag hittade 2 linnen, en tjocktröja, en låååång klänning och ett par tofflor :D typ sånna som du har therese fast svarta :D sen köpte jag puder med, 25% på allt smink så jag passade på :D
sen ville gustav att jag skulle överraska honom med nånting så jag köpte ett par skitfina flip flopps för 500 :D så skickade jag ett sms till han och fick han att lova att han skulle ge det en chans, för jag visste att han va lite emot flip flops men jag tänkte att dom här måste han ju vilja ha :D men nix pix. när jag kom till jobbet va det första han sa "är det flip flops så vill jag inte ha dom" och han vägrade att ge dom en chans som han lovade!! jag fick tvinga honom att ens prova! blev skitarg för att han inte ens ville gå runt i dom en stund! så jag åkte tillbaka till linköping påen gång för att lämna tillbaka dom, blev arg så fort jag såg dom! så nu ska jag aldrig mer lägga en krona på honom! otacksam!
vilken flip flopp flopp, flippeli flopp.
tror inte ens att han märkte att jag hade ny klänning och nya skor! fyling!

imorses väckte barro oss halv 4, så det va bara för gustav att gå ut med honom :D det kan han gott ha! :P

ska hem till gustavs mamma sen och grilla :D min mamma ska med :D hoppas det blir rekor (säg det med sthlms dialekt)

hoppas ni sett gustavs små inslag i inlägget, jag är faktiskt inte galen :D

älskar dig gustav! älskar dig sofia!

linköping

åkte in till linköping för att ta en fika jag mamma gustav och barro :D tog varsin macka på Mokka vid filbytertorget. barro åt tuggummin :P
linda skulle ha kommit dit med men hon hade inga batterier på sim mobil så vi väntade en stund sen började vi frysa och åkte hem, så förlåt linda för att vi inte väntade :( hoppas du såg mitt sms iaf.

är bjudna på fika hem till gustavs mamma på torsdag :D vi va där förut men då visste inte annike att det va min mamma som va med så hon sa bara hej och inget mer :P så ringde hon förut och bad om ursäkt och hade lite dåligt samvete så hon ville bjuda på fika :D

har köpt en godispåse idag med och mölat på, har käkat en halvliter glass idag med :D men så har jag ju tränat också ;) med min abTronic :D hoppas det funkar men det skulle jag väl inte tro. man ska tydligen se resultat efter 3-4 veckor om man använder den varje dag 3 gånger om dagen 10 minuter per muskelgrupp man vill träna :D jag kör stenhårt på magen :P orkar inte hålla på med hela kroppen för när man väl är klar med allt så har det väl gått 4 timmar så då är det bara att börja om igen ;)

älskar dig gustav!

tanke

jag tänker på det hela tiden! verkligen konstant..får en konstig känska i magen. känns som jag är nervös eller som om jag mår dåligt. vill hitta på något roligt så jag slipper tänka på det. känner mig rastlös. vill inte ens tänka på det som kommer...

080527

löning idag då :D får från städningen, gött!

tror vi ska åka in till linköping snart och ta en fika :D ska bli skönt! orkar inte sitta hemma mer.

igår köpte jag en studentpresent till denice med :D tror inte jag ska skriva här vad det var men det kommer nog bli skitbra! :D jag hade blivit glad iaf!

inte världens bästa stämning här hemma nu. dom ringde fårn vårdcentralen imorse och hade fått resultatet från cell grejen jag gjorde förra veckan. vill inte ta upp resultatet här, men men...

ska in till lkpg imorgon med :D zandra ville ha sällskap när hon ska shoppa :D ska bli kul! mamma ska också med, sen får vi väl se om gustav åker med också, hoppas på det!
ska käka lunch med sara när vi är där med :D

älskar dig gustav!

Stockholm

då har man spenderat helgen i stockholm, västerhaninge närmare bestämt :D

åkte dig på fredagen så vi va där runt 6 tror jag. jag och denice hade tänkt rida redan då men hon va och hämtade en av sina hstar i södertälje så det blev lite för sent. vi spelade poker med therese och jimmy istället :D jag hade världens otur! först fick jag kåk men vann inte på det för kim fick 4tal :O lite senare när jag inte hade många marker kvar (pga kåken) så gick jag all in när jag fick triss och då fick kim givetvis stege! han hade värdens flyt! men som tur va så vann gustav ändå :D

på lördagen fick vi äntligen sova ut :D barro va hemma med gustavs mamma. väldigt skönt att få sova men man saknade honom ännu mer! hade saker att göra ett par timmar. dom skulle ha 30års fest/brölloppsfest/inflyttningsfest och det skulle komma 60 gäster under dagen.
grilla skulle vi göra, sen hade dom gjort olika potatisgrejer och såser :D mycket gott!
kl 15.00 kom jimmys släkt.
kl 16.00 kom thereses släkt från hennes pappas sida
kl 17.00 kom therese släkt från hennes mammas sida
kl18.00 kom alla vänner och bekanta = den riktiga festen kunde börja ;)
vi hade jättekul hela kvällen :D spelade kubb, åkte moppe, kollade eurovision, åt god mat och en hel del mer :D
jag gick och la mig typ vid halv 1, skulle upp kvart i 9 påmorgonen därpå, skulle rida med denice :D wooohoo!

på söndagen ringde jag denice när jag vaknade, hon blev överraskad för hon trodde inte jag skulle komma ur sängen :P klart jag skulle, man vill ju inte missa ridningen :D jag va väldans bakis och hade givetvis inga alvedon :S åkte förbi konsum för att köpa en macka och sen vidare till denice.
herr nilsson
gjorde iordning herr nilsson och tsunami sedan bar det av ut i skogen i 1 timma skulle jag tro :D man blev väldigt lugn av att rida :D blev dock rädd en gång :P det kom fram en liten tjej när vi red på vägen och frågade om hon fick klappa hästarna, denice sa nej, tror att hästarna va trötta ett vad hon nu sa så flickan stog kvar när vi började rida iväg igen. sen började hon springa bakom hästarna så herr nilsson, som jag satt på, blev väldigt rädd och tog ett skupp i sidled och började smått springa men lugnade ner sig ganska snabbt :P kan ju säga att jag inte riktigt var med på den.

åkte hem vid halv 6 på kvällen efter att ha käkat pizza.
barro blev väldans glad när vi kom :D jag hade verkligen saknat honom!!

idag kommer mamma hit. ska åka och handla först och jobba en stund innan hon kommer. sen ska hon och jag ta en promenad, snabbpromenad :D

älskar dig gustav!

hemma

nu är vi hemma från stockholm igen :D

ska gå och lägga mig nu så jag ska ge er en uppdatering imorgon om helgen.

älskar dig gustav!

platinablond

va inne och kollade runt på bilddagboken så hittade jag en tjej med världens finaste hår!!! :O :D skit långt men framfår allt, platinablont! den hårfärgen jag alltid velat ha ju :D så jag kollade hennes kommentarer i hopp om att en specifik hårfärg skulle nämnas och det gjorde det ;D wiii! Mood ultrablond. googlade på det och hittade en hemsida :D åkte fort som fasen till kvarnen för att kolla om dom hade den och det hade dom :D överlcklig! så nu har jag med platinablont hår :D vilken lycka!

trött

trött är nog bara förnamnet på vad jag är idag :S
lokalvården ringde igår och frågade om jag ville jobba idag och imorgon, (kanske skrev det igår med men kommer inte ihåg) vilket jag ville.
barro väckte oss kvart över 4 imorses och ville gå ut. gött tänkte jag, då kunde jag ställa fram klockan en kvart ;D ställde klockan på 5 först fall han inte hade väckt oss innan så jag skulle hinna gå ut med han :D

på frukostrasten höll jag på att somna :O ögonen gick i kors och jag såg dubbelt! så det va skönt att få sluta och åka hem förut :D

barro bli bara bättre och bättre på att inte kissa och bajsa inne :D visst kan man väl förstå att han inte kan hålla sig hur länge som hellst men det gäller att se dom där tecknena han ger när han ska kissa :D han släpper allt han håller på med, börjar gå runt och nosa på golvet och sedan sätter han sig. ser man detta är det inga problem :D men det är ganska så svårt ändå, tyvärr..

skickade iväg ett kort på barro i förrgår till David, uppfödaren i örebro :D så han ringde idag och var jätteglad för kortet :D han sparar alla kort på  valparna han fött upp i en pärm tydligen så han sa att vi jättegärna fick skicka mer kort när han blir större :D sen fick jag ett råd angående maten :D vi ska lägga upp hela dagsransonen åt han på morgonen och sedan får han äta när han är hungrig :D det funkade tydligen jättebra på valpen han har kvar hemma :D för er som undrar så är valpen såld men han ska ha den hemma hos sig till början av juni.

blir till att lägga sig tidigt idag, jobba imorgon med och sen till stockholm direkt.

älskar dig gustav!

but why?

som rubriken så fint lyder undrar jag varför dom va tvugna att flytta till en ny server eller vad det nu va. nu hemsida och ny design?
har bara en fråga: vart fasen hittar jag mina vänner nu då? alltså mina kontakter. hittar inte ens grejen där man kan söka efter nya kontakter :S

lokalvården ringde förut med och frågade om jag ville jobba både torsdag och fredag :D det ville jag ju såklart göra! passar gabska bra att gå upp kl 5 då för barro brukar ändå vilja gå ut vid den tiden :D på fredag får jag till och med skjuts till jobbet av gustav :D sen efter jobbet kommer han och kim och hämtar mig så åker vi direkt till stockholm :D ska häla på deras syster och andra släktingar :D ska bli kul! ännu roligare att träffa denice :D va länge sen nu! mars närmare bestämt. ska fråga om vi inte kan rida lite, såå jäkla kul ju!
på lördag blir det inflyttningsfest hos therese och jimmy :D lite brölloppsfest skulle jag tro med eftersom dom gifte sig i februari :D får se vad vi hittar på att ge dom :D

helgen efter det blir det segling för hela slanten :D Hunnebo here I come! längtar ihjäl mig, älskar att vara ute på havet!

jag har ju tjatat om min knöl i halsen nu i ett par inlägg. idag bar det iaf iväg till universitetssjukhuset i linköping för provtagning :D var väldigt nervös, visste ju inte om det sklulle göra ont eller inte. läste iaf att dom skulle använda typ nålar för att ta celler från knälen, men det skulle vara väldigt små nålar så jag va ändå ganska så lugn.
slapp som tur va inte vänta så länge utan fick komma in nästan på en gång :D läkaren kände på den, jag sa att den hade blivit mindre, han sa att den fortfarande var där (bra konstaterande, jag som inte är läkare hade med kunat ställa den "diagnosen") men men. frågade honom om det skulle göra ont, "neej, jaa, njaa, det kommer ju kännas men jag tror du står ut"
står ut!! shit! såg i ögonvrån att det såg ut som nån spruta fast antagligen tvärt om. nån klämma i änden som dom skulle få fast cllerna på. så han körde in den där nålen i halsen på mig och vilken smärta! tårna vek sig, hela jag spände mig, mina knogar vitnade! pain!
jag trodde att dom skulle sticka mig typ 2 gånger med efter 4-5 pinfulla nålstick frågade jag hur många det va kvar, "jag vet inte riktigt, det här är ju något man gör utan att veta hur många gånger man sticker, det beror nämligen på vad man får ut ur knölen"
okej tänkte jag, 10 kanske, eller kan det vara mer?
8 gånger blev det, och det var 7 gånger för mycket om ni frågar mig! har fortfarande ont i knölen nu :( tycker faktiskt lite synd om mig själv.
tar ungefär en vecka för lkpg att få provresultaten och sedan ska dom skickas till vårdcentralen i mjölby, så jag får nog räkna med att få reda på den inom 2 veckor, lååång tid!

har diskat alla, verkligan alla, glas på jobbet nu. killar! dom kan verkligen inte diska efter sig! borde sätta en namnlapp på så dom får diska sina egna glas, tallrikar, bestick, annars kan dom fasen äta och dricka på sketna fat :P men det lär ju inte hjälpa och det känns mer som om det vore en metod om jag jobbat på dagis..

ska lyssna på lite ljudfiler nu med.

älskar dig gustav!

föll pladask

igår va som sagt jag och linda inne i linköping :D linda skulle ha en ny outfit igen :P tror dock inte att hon tyckte att jag va så bra smakråd :P kanske va det för att allt hon provade var skitfint :D ?
hon köpte en klänning inne på gina som hon sedan lämnade tillbaka för hon hittade rn finare på Young. sen köpte hon världens finaste skor på dna! fan vad avundsjuk jag är!! hade jag haft råd nu när jag fått lön så hade jag köpt sånna jag med fast i den andra modellen, alltså den med bara ett band runt hälen :D I'm in lööv!

en annan grej som jag också tyckte om var bikinin/baddräkten inne på gina :D det va den jag föll pladask för! hittade en liten grej där inne för 50 kr som jag bara ville ha :D sen när jag va påväg mot kassan så kom jag på att jag hade rabatt för 150 kr :D vilket betydde att jag kunde få bikinin/baddräkten gratis :D så jag sprudlade av glädje och begav mig in till provrummen.
Linda: "jag går med in, orkar inte sitta här utanför"
jag: "javisst får du det, jag ska bara ta av mig nästan alla kläder men visst ;) "
så hon satte sig på pallen i hörnet i provhytten :D guuuudars vad bra den satt :D in lööv ännu en gång :D
syns tyvärr inte så bra på bilden men det är en sån som sitter ihop där fram :D 2 guldringar tror jag den satt ihop med :D jag tror ni vet vad jag menar!

har lyssnat klart på alla ljudfiler från hela förra veckan nu med :D gött att ha det gjort!

nu ska jag ta barro med mig till zandra och eric och hälsa på där en stund :D

älskar dig gustav!

devil

japp, så skulle vi ha döpt barro istället :P han är en liten djävul på fyra ben just nu. när man väl är ute nosar han på allt men kissar/bajsar inte, eller jo, oftast så gör han det när vi är ute men så fort vi kommer in så gör han det där med :S då tänker man: "kunde han inte ha gjort det nu när vi precis va ute?"
va ute med han innan 5 imorses, jobbigt att gå upp men när vi väl vart ute med han så kunde jag knappt somna :P inte så trött längre sen höll barro på med allt möjligt som lät. han hittade bland annat våran påse med pantflaskor :P och han älskar ju att bita på pantflaskor. hittade en under sängen förut när jag skulle hämta in lypsyl.

har vart ute och sprungit idag med :D gött! 2,5 km igen. idag ökade vi farten och det märks att konditinen är borta :S det var inte så jobbigt att springa men det tog tid att återhämta sig. zandra sprang hon med :D kul med sällskap!

sitter på jobbet nu, ska lyssna på hela förra veckans ludfiler eftersom jag va i thn då ocg gustav orkade inte lyssna så..bara att sätta igång.

blir linköping med linda sen med :D hon ringde förut och frågade om jag ville hänga på och klart jag vill det :D hon tyckte också att det va på tiden att jag kom hem :P saknade faktiskt mjölby en del när jag va i thn, fast iof så saknar jag thn när jag är här med, en liten ond cirkel kanske?

måste köpa bajspåsar! påminn mig!

älskar dig gustav!

what happens in Vegas

igår åkte jag och therese ut en sv'ng till hunnebo för att träffa mamma och stefan :D hade inget att göra så det blev som en liten utflykt.
väl framme blåste det väldigt kallt! båten var större än vad jag kom ihåg den som :D gött! älskar stora båtar! fick varsin räkmacka av mamma och stefan :D mumma! räkmacka från smögen, kan det bli bättre? skulle va räkmackorna från hunnbo då men det va tyvärr stängt :(

åkte hem efter en stund, vi skulle gå på bio med emma och sandra.lite synd att sandra inte kunde ta sig in till stan när vi va hemma :(
jag emma och therese kollade iaf på "what happens i Vegas", den va faktiskt bra :D man tror ju att dom visar det bästa på reklamen men hela filmen höll måttet ;)

givetvis hamnade jag bredvid en stor kille. har inget emot stora personer men när man är på bio ska man väl för fasen hålla sig till sin egen biostol? hans armar va som runda stora korvar som han inte fick intill kroppen så han satt i princip på halva min stol med, samma med hans jacka, det enda han flyttade på när vi kom va sin cola! störande!

åkte hem till therese när filmen va klar, hennes mamma hade passat barro under tiden och lagat mat till oss :D jätte snällt! maten va kalasgod :D köttvärslimpa med stekt potatis :D mm
emma tittade förbi en sväng, samma gjorde elin och hille. vi bestämde oss för att åka på älgsafari på hunneberg :D det va länge sen jag gjorde :P lite synd bara att man aldrig ser några älgar där uppe. mötte 3 bilar på hunneberg, lite läskigt med tanke på att det är grusväg med massa skog runt och inga lampor, så vi låste bildörrarna och körde förbi lite fortare än vi hade kört innan. kände igen ena bilen men han bara se lite av reg. skylten, drog iväg ett sms till mikael och frågade om han va på hunneberg och det va han, så det va han och hans kompisar som vi åkte förbi :P lite mindre läskigt då!

emma släppte av alla hemma hos therese, tydligen så hade vi varsin bil där upp allihop som behövde hem :P lite komiskt. therese har nog fäst sig vid barro en hel del :D tror jag iaf! kunde knappt låta han va ;)
jag vet iaf att jag kommer sakna all där hemma, har vart en rolig vecka :D

inatt har jag stensovit!! så jäkla skönt! har inte ägnat barro en minut :S var så jäkla trött så jag har nog inte ens hört att han har velat upp i sängen som han alltid vill. vaknade och hittade 4 bajshögar och 3 kisspölar inne :( dåligt samvete! givetvis sket jag i att stäla klockan för jag trodde att barro skulle väcka mig som har har gjort varje dag sen vi fick han men jag vaknade inte :( verkligen helt slut! mycket jobb.

åkte bort till pappa för att säga hej då till honom. sen bar det av hemmåt igen :D tog ganska exakt 3 timmar. gustav tror att jag fortfarande är i thn, tänkte att han skulle få en överraskning när han kommer hem från mantorp sen :D så ni som läser detta och känner gustav, säg inget till han :D och inte till kim heller som är med. gustav tror nämligen att jag kommer runt 7 ikväll :P

läste brevet från linköpings sjukhus nu när jag kom hem med och dom ska verkligen sticka i knölen på halsen :O är livrädd redan nu! jag som hatar att ta blodprover i armen, hur ska jag klara detta? skulle bara ta 10 minuter så det är ju bra det iaf.

måste dricka ngt...

älskar dig gustav!
t,mybestfriend

strandgatan

barro har sovit bredvid mig inatt, eller iaf från typ kvart i 5 till halv 7, då var det dags för en promenad :D han har hållt sig hela natten :D duktig kille!

va med therese ute på överby idag med. hon kollade på videokamera och jag skulle köpa ett par nya skor. hittade ett par gladiator/jesus sandaler som jag köpte :D nice! therese köpte ingen videokamera men hon hittade några som hon gillade och kanske ska beställa på internet.

blev fika på strandgatan idag igen :D så himmlans gott! jag therese sandra och elin blev det. emma och hille jobbade :( ska dock hyra film ikväll som alla kan vara med och kolla på :D ska bli mysigt.

ska straxt värma ett par kycklingenchiladas som mamma har gjort :D gott!

min mobil separ med :O gustav sa att det va upptaget när han ringde förut men jag hade inte pratat med ngn, skumt. sen när jag skulle ringa han så gick det inte, det gick inte att skicka sms, kolla saldot (ifall jag nu inte skulle ha några pengar kvar men det vet jag att jag har) eller ringa till den för det tutar upptaget :S det enda man ska ha mobilen till egentligen funkar alltså inte! åååh! blir så tröttaqaqqqqsx (det där sista skerv barro)

nu blir det mat iaf, måste ha tag i gustav med, såg en sak förut som iaf inte jag skulle bli så glad över, men men.

älskar dig gustav!

forngården

idag har barro hållt mig vaken, eller iaf halvvaken sen lite efter lkl 5 imorse :( tog upp han i sängen i hopp om att han skulle somna men icke, det enda han gjorde var att bitas så han fick gå ner igen. halvsov till typ 10 över 6, då började han gny och ville upp i sängen så jag lyfte upp han, men han bara bet hela tiden så jag tog på mig kläder och gick ut med han en stund :D hurtigt tycker jag! han både kissade och bajsade. mamma va ute med han runt 1 eller 2 inatt med.
fick han att somna när stefan hade åkt till jobbet och då sov han fram till halv 10 :D skööönt! gick ut med han så fort han vaknade.

åkte hem till pappa förut för att hämta hans kamera. jag har med mig min kamera med men den är inte lika bra :P så mamma och jag åkte upp till forngården i strömslund för att ta lite bilder på barro :D många blev väl sådär eller helt totalt inte bra, men några blev kanon :D tror jag ska förstora upp ett! jag vet precis vart den tavlan ska hänga hemma isf :D bredvid våran säng, där har vi ingen tavla längre, gustav hängde den vid minibaren så det kommer bli perfekt!

vi ska åka ut till båtgården idag igen, ska tvätta av bilen, hann inte med att tvätta den så nga igår så vi ska göra klart det idag.
ska även till siba med therese, hon ska köpa en videokamera :D lite kul! jag ska kolla på nua ballerinaskor, det är hål under mina såg jag igår :S hade dom bara förra sommaren men det räckte väl :P

idag ska vi käka tacos :D har redan tagit en fika på balkongen hemma med :D gött!

älskar dig gustav!

trollhättan

städningen har inte ringt mig på hela maj månad :O vilket gör att jag i princip bara sitter hemme och väntar på att gustav ska sluta jobba, inge vidare vill jag lova! därför fick jag för mig att jag skulle åka till trollhättan igår och hälsa på och vara här hela veckan :D
ringde till mamma och frågade om dom kunde sponsra med bensin, annars hade jag aldrig haft råd att åka och det hade ju vart mindre roligt. mamma sa inte ens nej en enda gång till mitt förslag utan tyckte att det skulle bli kul att jag kom hem hem ett tag, speciellt när jag skulle ta barro med mig :D

åkte från mjölby lite efter kl 13 igår. stannade lite innan gränna och sedan i falköping för att rasta barro, och ta hen hamburgare på donken. var framme efter lite mer än 3 timmar :O brukar oftast bara ta 2,5 timmar annars. får skylla på att jag stannade 2 gånger :D
barro säger inte ett knyst i bilen längre, vilket är jätte bra! tror han sover. det enda som inte är så kul med att ha han med sig är att man inte kan lyssna på hög musik och sjunga med tills halsen blir torr längre :P men det är det värt!

åkte upp till therese nästan det första jag gjorde när jag kom fram :D har saknat henne massor! var kul att ses igen! barro gjorde succé hos hela familjen lindberg ;)
åkte hem för att käka korvstroganoff :D mumma!

inatt har tydligen barro hållit både mamma och stefan vakna :S inte så kul kanske men jag tror att dom gav han liiite för mycket uppmärksamhet. på natten måste han faktiskt förstå att han ska sova och inte busa.
själv vaknade jag runt halv 7 imorse. hade ställt klockan på 8 för att ge barro mat men han låg ner på golvet bredvid mig så jag lyfte upp han i sängen och låg och myste med han ett tag :D sen böjade han vakna till och böev mer och mer busig, då gick vi ut på en kort promenad inne i stan :D
väldans vad folk det kommer fram och ska hälsa då :P det är kul men ändå ganska jobbigt. vill ju att han ska få vara ifred när han nosar och ska göra sitt.

lite innan stefans lunch skulle börja så åkte jag och mamma och barro till gamle dal en sväng. kan va bra för han att få lite gräs under tassarna med nu när han är mitt inne i stan. åkte till båtgården för att möta stefan och käka matpaj till lunch. åkte vidare till therese och gymgrossisten på hennes lunch för att göra henne sällskap :D det var nog uppskattat!

nu sitter jag hemma och tar det så lugnt jag bara kan, barro sover så han ska ut så fort han vaknar. an får passa på :D

blir fika på strandgatan sen med :D det ska bli gott. hoppas barro klarar av att ligga still bara men det ska nog inte bli ågra problem :D

imorgon ska jag träffa pappa med en stund :D tror jag ska låna hans kamera med och ta lite kort på barro.

har fått min remiss till linköping nu med om knölen jag har på halsen. ska dit den 21a, alltså nästa onsdag :D ska bli skönt att få veta vad det är. knölen är inte lika svullen nu som den brukar så för hoppningsvis är den påväg bort.

älskar dig gustav!

patent

löpningen idag gick bra :D vi börjar sakta men säkert. kommer gå ännu bättre när zandra får springa fortare, alltså när hennes sträckning har läkt :D ska bli kul!

åkte in till lkpg idag med, zandra och jag och tog en räserfika på steves, tror det heter så :D sen var vi tvugna att åka förbi piercingstudion bredvid Viking tatueringsstudio för att få zandras piercing rengjord. därefter åkte vi hem för zandra skulle träna fotboll.

sitter på jobbet nu med och läser om patent. har världens idé på gång :D jag tycker iaf att det är en kanon idé!! jag hade köpt det! kommer verkligen inte berätta för någon vad det är. sara och gustav vet men det är dom enda som kommer få veta :D och jag hoppas verkligen inte att ni säger till till någon! :O då kommer jag bli väldigt ledsen. jag kan ju bli miljonär :D 
som jag fattade det så är det något som tar tid :( lite synd, och det kostar pengar. jag är bara ute efter att sälja själva idén, inte att göra grejen själv och sen sälja den. IKEA hade vart perfekt! ska försöka ta reda på exakt vad det kostar att få själva patentet för det står inget om det på sidan vad jag kan hitta, det står bara hur man betalar in :S 
varför kom jag inte på denhär idén när vi skulle starta vårat UF företag?! då hade vi vunnit allt!

nu ska jag hem och kolla på det obligatoriska "The dog whisperer" alltså "mannen som talar med hundar" me like!

älskar dig gustav!  

tillbaka till verkligheten

efter en helg full av trevligt sällskap, grillning och fint väder får man nu återvända till verkligheten. ska snart laga mat, korv med makaroner. har städat lite idag.
en jättebra nyhet är iaf att barro varken kissade eller bajsade inne på hela natten :D
jobba sen då, tror det går fort men ändå, bara att gå dit och vara där är jobbigt :( när jag är klar där så ska jag cykla till zandra och sen ska vi cykla till BT och springa :D ska bli skönt!

har även fått höra att folk skrattar åt att vi köpt hund, vilket är väldigt störande. folk som jag inte ens bryr mig om för 5 öre bryr sig tillräckligt om mitt liv för att skratta åt våran hund, så jävla sjukt. kan egentligen inte förklara exakt vad det är som stör mig men fasen vad det stör mig! det är iofs lite kul på ett sätt, det betyder ju att personen fortfarande är nyfiken på vad jag har för mig nu för tiden och att personen tycker att mitt liv fortfarande är intressant.

tror att min allergi börjar ta fart nu med, orka med den också.

ska ta och ringa till tallbacken igen. hon som ringde mig och sa att dom skulle skicka shemat var ska vara på semester hela veckan som kommer så jag fick nummret till hon den andra som har hand om det, hoppas hon är där.

älskar dig gustav!

bränd

har kommit in nu från solen, en bränd axel blev resultatet. snyggt när bara ena axeln är röd :P

ska väl koka potatisen nu så den är klar när vi ska grilla.

barro har bara kissat och bajsat inne en enda gång på hela dagen :D sen vi vaknade får man nog säga då kanske :D ett stoooort +

vill ha provresultatet från knölen i halsen nuuuuu! är nyfiken på vad det kan vara, eller nyfiken är kanske fel ord, orolig över vad det kan vara rättare sagt.

måste ringa till tallbacken och fråga vart mitt schema har tagit vägen :O skulle fått det för typ 2 veckor sen. vill gärna kunna planera lite, speiellt så jag vet när jag ska åka hem med barro igen. det är verkligen alla äldreboenden i ett nötskal!

puss

ändring

blir en liten ändring på shemat för dagen. ska nog inte sola, det blåser en del. tror dock att jag ska ta på mig bikinen, utifallatt :D
det är bra att sola, då får man i sig D-vitamin (tror det var D ) och sånt behövs för att inte få benskörhet (tror jag), det är därför gamla människor lätt får benskörhet eftersom dom knappt vistas i solen. så nu vet ni :D

kl 15.00 ska vi börja spela fotboll, eller jag ska inte spela, jag ska kolla och dom sndra spela :D sen börjar vi nog grilla vid 16-17 :D

nu ska vi ut och ta ur saras löshår.

puss

uppe i sängen

igår åkte vi hem till gustavs mamma vid 13 tiden nångång tror jag :D köpte med oss fika. satte oss i solen ute och solade :D skööööönt! var ute i princip hela dagen, ännu bättre!
började grilla goda grillspätt (stavning?) runt 17.30, super gott! tror jag orkade 3 rller 4 sen spydde jag nästan av mätthet ;)

märkte häromdagen när jag log och halvsov att barro hade klättrat halvvägs upp i sängen men att jag fick hjälpa honom resten av biten så jag visste att det bara var en tidsfråga innan han klarade det själv. alltså, han går in under sängen och fram till väggen vid huvudändan, där är det ett litet hål mellan elementet, sängen och väggen. han trycker sig mot väggen för att sedan hoppa upp i sängen, smart kille!
så, för en liten stund sen såg jag att han kröp in under sängen, tänkte inte mer på det eftersom han sover där ibland, men, ett stort men, när jag vände mig om efter nån minut så skuttade en glad barro runt i sängen aldeles ensam :P gullunge!!!

ska snart käka frulle med, börjar må dåligt av hungern :S ajaj! sen ska jag duscha, sen ska jag klä på mig, sen ska jag nog ringa sara (hon kan behöva gå upp tidigt en dag), sen ska jag hämta henne hos zandra och eric, sen ska vi handla mat, sen ska vi sätta oss i solen i vasaparken, sen ska jag ta ut hennes löshår, sen ska vi sola och ikväll ska vi grilla :D blir ganska många så jag ska hålla mig nykter så jag har koll på barro ordenkligt och så jag har koll på att ingen gör något dumt med han pga alkoholen. vill egentligen inte att nån ska dricka eller att vi ens ska vara så många men vem är jag att avgöra sånt :S får hoppas på att det går bra ändå. jag går in så fort jag ser att nån dummar sig. en gång är en för mycket vad gäller hundar, vi vill ju inte att barro ska bli aggressiv!

snart ska barro ut igen, eller ja, när han vaknar. frulle nu då..

älskar dig gustav!

grilla

jag zandra linda och emelie, lindas syster, var i vasaparken och solade idag när jag slutat jobba :D det va skönt! tror jag fick mest färg på ryggen :D var tvungen att hålla koll på barro som låg stilla som mest i 5 sekunder och sedan var uppe och lekte :D bushund!

hade väldans problem med att komma på vad vi skulle göra ikväll som inte innehöll allt för mycket alkohol med tanke på barro. så vi ska grilla, idag med :D
imorgon ska grillen tändas igen och även på söndag :D grillhelg med andra ord, gött!

ska nog göra mig lite iordning nu sen bär det av mot vasaparken igen :D

älskar dig gustav!

soooool!

samma härliga väder idag som igår :D har mina minishorts på mig idag, så jäkla gött! hoppas på samma väder hela helgen :D varamon och sola kanske?

ska ut och springa med zandra sen med, ska bli skönt! ännu skönare att man är igång med löpträningen :D sommaren 08 here i come! lite sent påtänkt kanske men bättre sent än aldrig :D

nu har jag en del ljudiler att lyssna på innan zandra ringer mig. hoppas att det går bra för henne på intervjun på slomarp.

städade gustavs skrivbord här på jobbet idag, över hälften av allt som låg där va skräp :O skärpning! ska torka av det med innan det ser ut som ett bombnedslag igen :D

då var det dessa ljudfiler då....

älskar dig gustav!

en månad!

kunde hålla mig ifrån bloggandet i en månad, men nu är det kört! :D jag bara måste ha någonstans att skriva av mig på :D denna gången ska jag dock tänka på att alla som vill kan läsa ;)

idag har jag linda eneida och barro vart inne i linköping för att köka lunch :D det var smarrigt! satte oss i skuggan på Mocca itanför filbytergallerian, barro behövde svalka sig. när vi käkat klart gick vi till Young, jennifer jobbade så hon hjälpte linda med att hitta n ny sommarklänning :D hon hittade ett par skitfina men blev tyvärr inget köp. jag stod utanför med barro och väntade och gudars vad folk det kom förbi och ville hälsa på hunden. ett tips till alla singlar: köp en hundvalp!
följde med jennifer på hennes lunch till Yngves, mittemot Platå. barro somnade i lindas knä, gulligt!
sara ringde och frågade om jag va i lkpg, jajemen sa jag, jo jag vet, det är folk som har sett dig här, huh? jag känner ingen här tänkte jag, lite kul dock :D jag har bott i mjölby i snart ett år och det är redan folk som pratar om en :P lindas kompis tror jag det va hade sagt till henne att hon hade hört att vi skaffat hund, hur hon nu kunde veta det?

inatt kunde vi sova ända till 8 innan barro började gny och låta :D skönt! han har alltså börjat sova på nätterna, gött! kissat ute har han gjort med, både idag och igår, bajsat ute igår med :D duktig kille!
gustav har märkt att han gnyr lite när han vill ut, får hoppas att det stämmer. lite synd bara att gustav inte har vart tillräckligt snabb när han har gnytt så tyvärr har han kissat inne istället för ute :( men snart kommer det naturligt ute :D
har bokat til för vaccination med, den 2a juni :D 3 sprutor ska han ha och efter det kan han börja nosa på andra hndar, gött!
hundkurs är vi uppskrivna på med, ska få en kallelse eller nått i den stilen. kursen börjar i augusti :D kommer bli kanon!

var på vårdcentralen idag med. min knöl på halsen har inte försvunnit än. 2 veckor är lite lång tid så..
dom tog lite blodprover och skrapade i halsen, väldogt obehagligt bådatvå! usch! läkaren jag pratade med sa att jag skulle få en remiss till linköping så dom kunde sticka i den och kolla vad det är :S hoppas inte! dom trodde iaf att det "bara" va en svullen lymfkörtel och sånt gör tydligen över av sig självt fast det kan ta tid. hoppas på det bästa!
på söndag blir det grillning och fotboll :D mysigt!

älskar dig gustav!

RSS 2.0