Halloween

snart dags att åka till Norrköping på Halloweenfest :D ska bli skitkul! förfest på gripen hos Nicole och sen blir det Trappan :D

ha en kul kväll! det ska jag ha :D

Kvällens outfit kommer se ut såhär




?!?!?!

WTF!!!! :O jag trodde jag hade sett allt inom handbollen men det här tar fan priset!


färdighetsträning

man vill så gärna skriva något kul och bra men det blir sällan så :P brukar bara dra ihop nått tråkigt om vad som hänt under dagen men idag går inte ens det. har inte hänt ett skit.

igår så va jag ju i skolan och tränade lite på våra fördighetsträningar med nicole och miriam :D efter att miriam hade gått så spårade det ur lite men vi hade skitkul jag och nicole :D vi körde en tävling: vem kunde sätta mest PVK nålar i en arm?


före



vi trodde att 8 skulle räcka



Nicole innan starten. Handskarna är på, bra där!



Efter. fick plats med 11 stycken :D It must be some kind of record!



Blodigt arbete det där med PVK



Sen försökte jag lura mamma att Nicole satt alla på mig :D synd bara att hon inte gick på det. Måste dick tillägga att det som ser plastigt ut är faktiskt tegadermen och inte armen :D



Nicole försökte lura hennes mamma med, hur gick det??? :D nyfiken!



It's like art!

?

är det bara jag eller blir man på så sjukt mycket bättre humör när lägenheten är nystädad? :D aaaaaaaah...

091026

vaknade vid 10 över 8 imorse så jag kunde ligga och vakna till ordentligt :D gick upp vid 20 över :P tog en sväng med barro och sedan käkade jag frukost.
har även hunnit med att laga mat som jag ska ha med mig till skolan idag och så har jag vart på banken och sattit in lite pengar :D

nu ska jag kolla på ett avsnitt av greys, laddade ner första säongen igår och han med 6 avsnitt tror jag :D

XOXO

091025

såklart så glömde jag att ta en före och efterbild men om jag söger att man får in en soffa och en TV bänk med TV så man kan sitta där och kolla så fattar ni att det blev mer plats :D nu ska man bara få tummen ur att åka och kasta det man inte vill ha kvar.

har precis vart och tränat. aerobicsen gick kanon! precis sådär jobbig att man nästan inte klarade det :D eller för mig iallafall :P coren däremot va riktigt jobbig! har ju inte tränat på över 8 veckor och det känns men snart är jag i form igen!

mamma och stefan åkte hem innan jag stack till träningen med. vi va och kollade på Killer Queen igår :D dom va grymt bra och sångaren va riktigt lik Freddie Mercury :D han hade till och med fått till överbettet. jag och sara skrattade en del åt alla fulla vuxna som va där. några va riktiga Queens fans och hade köpt tröjor å grejer innan :P kul var det iallafall!

imorgon ska jag inte vara i skolan förrns kl 16 så jag hinner plugga en del innan :) gustav ska joba också så då kommer jag inte ha ett skit att göra och då kan plugg vara bra att ha :P på tisdag är jag ledig helt och hållet och på onsdag går jag bara 8-10 :D chillvecka!! torsdag är nog bara 9-12 om det är som det brukar men varför skulle det vara det?

bokat flyg till finland har vi gjort med, jag och sara :D kl 8.40 den 28e december lyften planet till Vasa från Arlanda :D vi kommer få gå upp sjukt tidigt men det är det värt! hoppas på mycket snö så man kan åka scooter! annars har ju robban sin 4 hjuling.
nyår är lite osäker än eftersom robban inte vet om han är ledig eller inte men om han är det så blir det nog utgång med honom :D
åker hem igen den 4e januari så jag hinner plugga lite hemma också i lugn och ro till tentan som är den 11e. kommer självklart att ta med plugget dit också men då har man något att fördriva tiden med när det blir lite tråkigt.
mormor och morfar blev såklart jätteglada över att vi ska komma dit :D

nu ska jag kolla på Mammas pojkar som jag missade i torsdags.

XOXO

rensa

kom hem 5 imorse efter en kul utekväll i linköping :D dock så va jag nykter eftersom jag skulle köra men det va kul ändå!

ringde till tattueraren förut och jag skulle maila en bild på det jag ska tatuera och sedan hur stor den är så ska han ringa upp sen när han har räknat lite på hur låg tid som behövs och vad den kommer kosta :D så nu väntar jag bara på samtalet.

idag ska jag och gustav rensa ut i förrådet :P vi har så mycket skit där inne så det behövs. den igentliga anledningen till att vi gör detta är att vi måste få in sommardäcken och då kan vi lika gärna rensa lite med, måste ändå flytta på en massa saker. dags att dra igång då kanske?

kan kanske ta en föra och efter bild om jag kommer ihåg :P

XOXO

tatuering

nu har jag hittat en font som texten ska stå i :D hittade även än jättefin form på en blomma på en kvist så jag använde den som mall och sen målade jag den som jag ville ha den och målade dit sånna blommor som jag redan har :D kommer bli sååå snyggt!
jättevårt att förklara hur den ska sitta men den ska iallafall gå fram mot revbenen så det kommer se ut som den sitter ihop med den jag har, kanon!

såhär blev det. ser ni det ljusgråa under? det va mallen som jag målade över så man kan säga att jag målat den själv :D som ni ser så står det "we don't belong to anyone" och jag tror nog att ni vet vad det betyder med. svårt att förklara vad det betyder för mig utan att det låter löjligt för det är så mycket mer men typ att jag är jävligt självständig och gör vad jag vill när jag vill, ingen bestämmer över mig och ingen ska tro att dom äger mig, jag är min egen liksom :D


ordning

japp, det är ordning och reda på mig minsann! köpte 2 pärmar med register när vi storhandlade flrut så nu har jag sattit in alla föreläsningspapper i en pärm och fördighetsträningspapper i den andra och båda är typ fulle, går väl in lite till men inte mycket. då förstår ni kanske hur mycket vi har att göra. man kan söga att vi examineras på den ena pärmen i november och den andra pärmen i januari :S måste köpa en bok imorgon med när jag får csn.

köpte ett par nya handskar med när vi va på ikano :D äkta läder tror jag det va, eller så va det skinn, aja, inte så noga. gustav bjöd på mat på Chili med, gott! :D
handskarna va svarta med nitar på skaftet :D från gina såklart!
tror dock att det blir det enda jag shoppar denna månaden som kommer :( jag och gustav ska till stockholm en helg och hälsa på hans syster, kusiner och faster och sen ska ju jag och sara upp till karlskoga och leka gärnet med lotta fredrik och kusinerna på Boda Borg :D har för mig att det va något mer jag skulle göra men kommer inte på..

snygga va? :D


halv åtta börjar träningen med, är riktigt taggad och har redan dragit på mig träningsbtxorna :D blir en lättstart, bara 30 minuter step, kanon!

tänkte släppa en stor bomb nu med för jag vet att mamma och papp läser men men :P jag har bestämt mig för att ta min fjärde tatuering nu :D det ska vara en text och den ska sitta fram på revbenen på vänster sida. funderar på om jag på något sätt ska väva in den i den jag har med blommorna jag har på ryggen. då måste jag lägga till blommor som går in mot revbenen, svårt att förklara.
ringer nog kanske och bokar en tid imorgon :D hoppas dom har en ganska snart :P ska gå till han som gjorde blommorna jag har på sidan eftersom det va han som målade dom så blir det samma stil på dom nya om det blir några :) man kanske ska dela upp det i 2 gånger så det inte blir så fruktansvärt dyrt. tåls att fundera på men texten är jag säker på iallafall :D

XOXO

skor

snart börjar greys så det får bli ett kort inlägg.

jag tror att jag berättade att jag köpte ett par nya vinterstövlar när jag var i trollhättan? ett par svarta som slutar precis ovanför knät, skitsnygga :D
här är bild på dom allafall.




091021

vaccination nu då, hoppas det inte gör ont :P

låt

har fastnat lite för denna låten med Arctic Monkeys :D Cornerstone heter den.


091020

ringde min faster förut och frågade om hon, fredrik och mina kusiner va sugna på Boda Borg den 14e november och det va dom :D ska bli skitkul!! vi va där med dom när jag och sar ava mindre och efter det så har man bara velat åka dit igen. har ni aldrig varit där så ÅK!! det är som fångarna på fortet typ, jättekul!
lotta skulle boka eftersom hela familjen ville följa med :D ååå, vill att det ska vara nu i helgen, vill inte vänta :P

imorgon har vi vara vaccination på schemat så jag har sovmorgon. ska in till sjukhuset i norrköping och få sista sprutan mot hepatit B. på fredag ska jag ringa min praktikplats med ock fråga när dom ska vaccineras mot svininfluensan för vi ska vccineras med dom där vi ska ha praktik :) gött, då slipper man tänka på det mer. självklart ska jag vaccinera mig, tror jag är i en riskgrupp. läkaren sa det när vi frågade men just den risk jag har står ju inte på listan för riskgrupper.

när jag vaccinerat mig imorgon så åker jag tillbaka till skolan för att möta nicole och miriam, vi ska träna på kompressionslndning och injektioner. orkar dock inte läsa på något om det just nu men jag antar att vi kommer gå igenom allt förutom kanske lagar imorgon för att friska upp minnet :)
börjar bli lite nervös för tentan även fast den inte är förrns om 4 veckor :P men man måste ju hinna med att träna på alla moment. aja..

snart är det desperate housewives som jag ska se :) tcker reklamen för dagens avsnitt är så flummigt men om jag fattat det rätt så kommer det bli spännande :D dom visar ju lite som redan hänt och lite som ska hända så man får inte riktigt ihop sammanhanget.

ska försöka få tummen ur och lägga in bilderna från förra heögen med och några från thn på datorn.

XOXO

:D

har tydligen gått 2 avsnitt. dumt att kalla det serie för avsnitten är fristående. det första handlade om Hagamannen och det som gick igår handlade om Rödeby. Det i Rödeby vad väl han pappan som skjöt ihjäl några ungdomar som trakasserat dom ett tag? aja, ska fortsätta kolla nu :D

svt

hittade serien och den heter "Fallet" och finns på svt play :D


och JA, icas nya reklam är fasen kränkande :O det är fan inget att skratta åt!

träna

idag är det 2 veckor sen jag opererade bort min port-a-cath vilket betyder att jag ääääntligen får börja träna :D :D tyvärr så är det mycket i skolan just nu men på torsdag så har jag tid :D synd bara att det inte är så roliga pass då men bokade iallafall 30 minuter step bas, ska bli skitkul! på söndag morgon är det 2 pass som jag vill gå på med men får se hur många som det är som boker, inget kul att bara va typ 5 pers :( får helt enkelt hålla koll så det inte fullbokas heller :P

fixade klart scenariot som vi har till torsdag. gick på nån timme när jag väntade på igentagningen av sondsättningen som jag missat :D gött!

nu ska jag kila på svt play. läste i tidningen på tåget om nån serie som börjat gå där som heter...hmm..vad fasen heter den nu då :P den tar iallafall upp olika polisutredningar om jag fattat det rätt. första avsnittet handlade om Hagamannen :D intressant! får se om jag hittar det, ett tips till er som inte ha något att göra.

upp 5.50 imorgon, mindre roligt..

XOXO

god natt

nu ska jag ta och sova.

vi har spelat kort en stund nu ikväll, jag kom 2a :D synd bara att gustav vann :P käkade jättegod mat förut, älgstek med hemmagjort klyftpotatis och god sås.

imorgon bär det av hemmåt igen, kanske skulle ta och plugga lite imorgon med, dock inget jättestort scenario men det kan vara skönt att ha det gjort :)

aja, god natt!

skor

idag har jag och mamma vart på stan en sväng. hittade ett par svarta stövlar som går över knäna :D skitsnygga! ville ha ett par svarta vinterskor också så dom fick det bli. tog kort på dom men såklart så lämnade jag sladden till kameran hemma så ni får se dom nästa vecka :) mamma hittade också ett par stövlar. köpte även en svart cardigan och en randig halvlång tröja på gina, också jättefint :D

snart kommer gustav hem med :D ska bli skönt att ha honom nära igen! hatar när han inte är hemma eller när jag inte är hemma. är lite beroende av sällskap, gillar inte att vara ensam. iofs så var jag inte ensam igår men ni förstår nog vad jag menar.

ikväll ska vi käka älgstek, mmm! sen ska vi spela lite kort och ha det trevligt. imorgon blir det nog fika med emma hoppas jag :)

XOXO

film

faan! istället för att trycka på "ladda upp" det jag nyss skrev så loggade jag ut :P orka skriva allt igen.

jag och kim lyckades hyra en kass film, igen. följde honom hem med barro efter så han fick en promenad med och nu ska jag sova. ska dock ringa gustav först, hoppas han svarar :D

god natt!

trollhättan

jag och gustav åkte till trollhättan igår :D imorse när vi vaknade så snöade det :O nu regnar det bara, inte så mycket bättre men men.

ska plugga lite nu tänkte jag och sen ska jag köra gustav till göteborg :) när jag kommer tillbaka så ska jag och pappa käka på O'learys och sen ska jag och kim hitta på något :D ska ringa emma med tänkte jag.

XOXO

I'm so clever!

svar till sara: bra att du blev nöjd. har haft 22 sidträffar idag :P hur tråkigt har du igentligen?

kom på en kanonidé! fan, man skulle kunna tro att jag blivit smart :P jag älskar ju att dricka the på kvällen men att ha en mugg ståendes i sängen här ju mindre bra. men så kom jag på att jag har en thermosmugg :D den är kass när det är kallt ute, jag har testat, men den kan ju inte vara så pjåkig inomhus :D så nu har jag den med lagon vamt the i mellan min och gustavs madrass så den inte ska trilla :D bra va? och då undrar ni säker varför jag inte bara sätter mig framför TVn, jo det jag kan berätta, det beror på att det för det mesta bara är skit på TVn nu för tiden. japp, jag följer en del saker men dom går ju inte varje dag hela tiden, lite synd dock.

nu ska jag se gossip girl :D


Sara

hej sara!
hur är det med dig? Jag hoppas att du inte är allt för uttråkad :P
läste precis din blogg, som du förövrigt uppdaterar mer sällan än min :D hittade den där länken till den där roliga hemsidan med påståenden som folk skickar in. Hittade en egen favorit so, lyder "I just killed a mosquito. I want to stick his head on a toothpick and put it by the window as a warning to all other mosquitos who fly by" :D hoppas den skänker lika mycket glädje till dig som till mig, aaaaaah!
Tänkte bara påminna dig om att jag, till skillnad från andra studenter, faktiskt pluggar och står i. Facebook och bloggen är en del av mitt förflutna för tillfället, men en dag så kanske jag hittar tillbaka :P


slut på skitsnacket. fattar ni hur tråkigt jag har eller, haha! trött är jag med så självklart så sitter jag och skrattar för mig själv, ungefär som nicole har en tendens att göra i akolan när hon dragit ett skämt, haha! :P så underbart kul!
som häromdagen så satt vi i datasalen och så helt plötsligt så hör man nicole asgarva. jag hörde tyvärr inte vad hon sa men hon informerade mig om att hon skrattade åt sitt egna skämt :P

aja, den där roliga sidan heter iallafall ruminations.com och en en smula rolig.

hoppas du är nöjd nu sara :D

ska ta och kila ut med barro snart med, kaaaaaallt! tvätten ska fixas också såklart. men sen blir det gossip girl och sen veckans höjdpunkt: Greeeyyyss!!



091011

orkar inte skriva om allt som hände igår men det va en grymt kul kväll :D

upp kl 6 imorgon, usch! vill sova :P slutar igentligen kl 11 men som jag redan nämt så måste rapporten fixas till :( suuuurt som fasen! matlåda har jag helt totalt glömt bort med så jag blir så illa tvungen att köpa mat imorgon. det positiva med det är att dom har skitgod thaimat på ica precis vi skolan :D mmmmm.

har vart hemma hos gustavs mamma och käkat idag :D potatisgratäng med kött, skirgott! sen till efterrätt hade hon fixat nått...vet inte hur jag ska förklara men det va också jättegott! på vägen hem så åkte vi förbi hemköp och köpte en stor godispåse och cola :D

nu ska jag nog kanske kolla på stålmannen med gustav, tror dock att chansen är stor att jag somnar, va inte hemma förrns 5 imorse :P

god natt!

hemma

nu är jag hemma igen men typ bara för att vända. ska hämta upp linda halv 19 så drar vi in till linköping sen :D fest hos sara och sen utgång. 55an hoppas jag på! gustav kommer in sen med så det blir kul :D

hittade en ny vinterjack apå Minki med :D inte planerat men jag ville ha en finare som jag inte ska aänvända när barro är med och denna va perfekt :D

nu ska jag smina mig och sen åker jag. ha en bra kväll!!

XOXO

jackan


linköping

ska med tåget som går 12.06 till linköpng :D jag och sara ska umgås lite. hon ska kanske shoppa och sen ska vi sätta oss på espressohouse och dricka kaffe och the :D

uppdaterar kanske när jag komemr hem, beror på hur mycket tid jag har men nu hinner jag iallafall lägga upp en dagens outfit :D visst blev det snyggt med vanliga svarta strumpbyxor och nätstrumpbyxor över med blommor på?, jag gillart'!


hmm

är sjukt sugen på ett par lårhöga stövlar :D snyggt ju! hittade ett par på internet för 698, ska jag eller ska jag inte klicka hem dom? :D


god morgon

då va man uppe med tuppen idag igen då. en heldag i skolan väntar, slutar kl 15.

har  dock redan vart vaken en timme, vaknade kl 5 och kunde bara inte somna om :O när jag ser att jag har tid till att somna om så ligger jag och tänker att jag bara måste hinna somna om och då går det bara inte :(

aja, nu ska jag ta och göra mig iordning. Tokio Hotels nya album är skitbra btw :D

ha en bra dag, det ska jag ha!

aftonbladet

låt han somna in! vad är problemet :O bara synd om honom! jag hade med velat samma sak, hade inte ni? inget värdigt liv det där.
JA TILL DÖDSHJÄLP!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5922719.ab

det va allt för mig idag, upp kl 6 imorgon, jippii! not..

god natt!

mjukisderss

sitter och pluggar, inget ovanligt nu för tiden. har inget annat liv känns det som. foppa hade rätt när han hört att ssk programmet jobbar ihjäl sig under utbildningen och sedan inte får ett skit för det.
just nu sitter jag med min mikrobiologibok och skriver om virus, bakterier, feber och andra infektioner som är vanliga hos barn.

idag har vi fått reda på att det kommer göras någon slagt utredning om våran farmakologitenta. det va bara 12 stycken i våran klass som klarade den av typ 60 :O och runt 40 som klarade i linköping. vet inte riktigt men resultatet säger ju att dom på något sätt fått mer hjälp än oss det skulle kunna vara:

1. Vi har börjat göra som dom i Lkpg så våran klass är först ut med det nya upplägget medans dom i linköping är vana. Lärarna har kanske gett elevrna mer hjälp med, aa, vad som hellst som våra inte vet eftersom det är nytt för dom med.
2. Dom två som hållt i föreläsningarna är syskon och håller båda till i lkpg. dom har alltså kunnat fråga dom lite när dom velat och vad dom vill.
3. Under tentan så hade vi ingen att fråga om vi hade frågor som rörde upplägget på tentan. vi kunde ställa våra frågor till läraren som va där sen kunde hon under 15 minuer ringa till en av systrarna i lkpg för att få svar på våra frågor. vad skulle vi göra om vi kom på frågor efter dom 15 minuerna? nej det fanns ingeta tt göra, ingen att fråga. dom i lkpg hade säkert tillgång till båda.

det här är bara gissningar från oss elever men något beror det ju på, vi i norrköping är inte sååååå mycket mindre begåvade om ens mindre alls.

sen att dom två systrana har betett sig illa gentemot oss studenter är en annan sak men det ska tas upp med dom också så det inta ska upprepas till dom som kommer nästa termin, synd bara att vi skulle bli utsatta.

vi är klara med rapporten nu iallafall jag och nicole :D eller vi va klara tills vi glömde spara skiten på datorn, haha! som tur va så va det bara sammanfattningen som inte sparades så det tar inte så lång tid att fixa :P lite surt bara men sånt som händer. vi gjorde samma misstag under HEL kursen.

som ni märker blir det mycket pluggsnack men det är som sagt mitt liv just nu.

en kul sak som hände idag var att jag ääääntligen fick hem min mjukisdress från Bellme :D för er som är pålästa så vet ni att det är Blondinbellas eget företag. hon lyckas få företag att sänka priset på en vara och säljer den då billiager på sin, kanon! min kostade 158 inklusive frakt :D såg på prislappen att den skulle kostat 200. inte jätteskillnad men 200 + frakt blir ändå mer än 158 :P nog med skitsnack, såhär ser den ut




röta!

idag kunde vi hämta ut våra tentor, spännande att se vad man fick för poäng för jag visste att jag skulle ligga på gränsen. fick 17 poäng och godkänt va just 17 :O snacka om tur! men ibland ska man ju ha det med :D tyckte doch att dom hade rättat vääääldigt skumt! som på en fråga dör man skulle ge 2 fördelar och 2 nackdelar med rektal administrering och så va det nån mer administrering, där hade jag gett 2 av varje på båda men inte fasen fick jag full pott :O jag vet att dom är rätt för vi gick igenom dom på föreläsningen så det är skumt! dom ville kanske ha "rätt# för och nackdelar. iofs så saknade jag bara en halv poäng men en halv poäng kunde ha gjort mycket på den tentan med tanke på att man bara kunde få 26 p. aja, nog tjatat om det.

har precis tagit en låååång varm dusch :D anledningen till att den blev så lång igentligen var att jag hade i hårinpackning, ni vet det jag köpte för 375 kr :P den ska sitta en kvart så det va bara att vänta. man ska först ha i hårinpackningen och sen dom sista minuterna ska man ha vanligt balsam över så det blir ännu mer inpackat :D då blir det bättre! så nu vet ni det, ett litet tips. mitt hår är babymjukt nu.

har plluggat en del med men jag kommer få sitta kvar i skolan imorgon för jag kommer inte hinna få den boken jag behöver för att svara på frågorna vi har tills torsdag :S surt! den va utlånad på biblioteket med men den finns som ref.ex (som man inte kan låna hem utan bara använda på biblioteket). den skulle vart tillbaka igår så jag frågade efter den 2 gånger idag men folk har tydligen svårt med att passa inlämningstider! :O får väl försöka imorgon igen.
har igentligen ingen skola imorgon men jag och nicole ska skriva klart våran rapport tänkte vi :D skönt att å det gjort så man kan börja öva på alla praktiska moment på den lediga tiden istället.

kom på idag att jag ju skulle frågat om jag kunde fått ta med min port-a-cath hem :P haha! surt att man kommer på sånt dagen efter när det är försent.

säsongsstart av Desperate Housewifes idag med :D

XOXO

gårdagens outfit

nu va det länge sen jag la in en dagens outfit :D tog den igpr men orkade inte lägga upp den då så jag passar på att göra det nu :)


operation

hade tänkt att börja plugga lite, måste dock låna böcker i biblioteket så jag kan svara på allt på rätt nivå denna gången :) dock kan jag svara på en del av det vi ska kunna till torsdag så jag ska börja med det.

bedövningen började släppa förut så det gjorde bara ondare och ondare så när vi kom hem från gustavs mamma så tog jag en panodil, tror den hjälper lite. var tvungen att lägga om vid såret, det hade blött en del men nu ser det bra ut igen :D

tog ju som sagt ur min port-a-cath förut (om ni inte vet vad det är så googla, jag orkar inte förklara). var på sjukhuset kl 8 och gick därifrån kl 11 så det gick fort :D gött att slippa sitta där hela dagen.
hade inga förväntningar på dagen, trodde det skulle bli som när dom satte in den men icke! när dom satt ein den fick jag så mycket lugnande att jag somnade så jag kommer inte ens ihåg nått efter operationen typ :P idag fick jag inte en enda tablett :O snacka om att jag var nervös för att det skulle göra ont! blev inrullad i en operationssal men jag fick inte lägga mig på nån steriliserad säng utan låg kvar i den vanliga sjukhussängen.
bedövningen gjorde ganska ont. tror dom anvönde en sån dör rosa uppdragningskanyl så det är inte så konstigt :S för er som inte vet vad det är så är det den största kanylen som man drar upp läkemedel med och som man använder till intramuskulära injektioner, dom andra kanylerna är mindre (så ni som är rädda för sprutor kommer svimma när ni ska ta vaccinet mot svininfluensan, tror den ska ges intramuskulärt, alltså med största sprutan, moooahahahaha! *host* mamma *host*, hihi)
dom la även sånt där blått grej runt där dom skulle operera, ni vet sånt som man ser på tv så man bara ser såret? aja, iallafall. först tog han 5 ml med bedövning, sen ville han ha 5 till, sen väntade vi lite och sen sa han att han nog skulle ge lite till så sammanlagt blev det 15 ml, ganska mycket men det är ju bara bra :D för att kolla så bedövningen hade tagit så stcka han mig med något, såg inte vad det va men det kändes såklart inte men ändå va jag livrädd för att det skulle göra ont :O kände inte ett skit under hela operationen, bara när han drog ut katetern som satt i artären. sen när allt va klart så fick jag se den med :D den va vit och blodig, ballt!!
vi skämtade om att vi skulle haft en spegel i taket så jag med kunde se. fast jag hade faktiskt velat se på riktigt :D hade ju vart hur coolt som hellst!

när jag va klar så kom sara och pappa och hämtade upp mig. vi åkte till tornby och kollade lite, käkade på Chili gjorde vi med :D på tal om mat så ska vi nog äta snart igen, skeppargryta med potatis :D

innan jag börjar plugga så måste jag lägga upp bilderna från kravallen :D haha!

här är 3 före och efter bilder:

FÖRE



EFTER

på den här syns det ingenting :D


men på den här ser man vart slangen gått, iallafall en liten bit men bara om jag kollar på sidan men det kanske försvinner :)



US lkpg

nu bär det av mot operation, önska mig lycka till! :D

skolan

är i skolan nu och tränar på att ta blodprover och sätta PVK :) inte jättekul när ingen annan är här också så man har någon att diskutera med. kan typ inte gåra några andra heller, försökte iofs att sätta kater förut och det gick ju bra :)
hittar inte våra scenarion så man kan veta vad man kan ge för läkemedel åså så det enda man kan träna på är just stick, inte så kul att bara göra det i ett par timmar :( får ta reda på vart scenariona finns tills nästa gång helt enkelt, blir mer verklighetstroget då :D

sara blev kompis med en alkis förut på systemet, haha! vi stog bakom henne i kön så först sträcker hon ut handen mot sara så sara backade för hon trodde att hon bara ville förbi men hon skulle känna på saras jacka :P sen när alkisen skulle betala så fattades 2 kr. så vände hon sig och frågade om sara hade 2 kr att låna så skulle sara få dom utanför igen :P kassörskan blev inte jätteglad att hon tiggde i kassan men det gick ändå :P sen när vi kommer ut så har hon samlat ihop 2 kr med en annan alkis, haha! det enda ajg såg va 50öringar :P så säger hennes alkoskompis "så är det när man nmåste vara bank" :P

nu ska vi nog käka sen får vi se vad vi gör :) blir nog kvar ett tag till.

XOXO

barnkalas

sitter och käkar mitt första godis på hela veckan :D mm!

imorgon ska jag på kravall i norrköping tillsammans med nicole och karolina fråm min klass :D ska bli skitkul!! tar tåget 17.06 så möter nicole mig på stationen inna 18 så går vi hem till henne tror jag det va eller om det låg precis brevid, mitt in ne i centrum så det blir kanon :D skulle tydligen bli massa folk! hon bor i korridor så hennes korridorskompisar hade bjudit massa folk :D sara åker nog med också :D kul!

dock har jag en del att göra innan. ska till norrköping redan på morgonen tillsammans med sara för att plugga. mpste träna på armarna som vi har där :) kl 9.06 går tåget så hoppar sara på i lkpg halv 10, hon ska plugga hon med :) sen får vi stressa lite för att hinna hem och käka och sedan in tillbaka igen :D

kommer bli en bra dag imorgon! :D

XOXO

linkan

nu har jag precis köpt lite böcker till skolan för sisådär 8-900 kr :S inte kul att köpa men kul att ha :D självklart är det böcker jag behöver också. har snart ett medicinskt bibliotek här hemma, bara denna terminen har jag beställt typ 10 böker och jag vet redan iallafall en till som jag kommer behöva :O helt sjukt!

nu har jag lite bråttom, ska möta linda om 30 minuter på stationen så ska vi in till linköping :D dom stänger tydligen inte förrns kl 22 på stan där idag och linda ville shoppa så jag gör sällskap :D kul!

XOXO

nytt fröjs

idag har jag klippt mig. kan säga att det verkligen behövdes! mina toppas hade typ krullat ihop sig :S visste inte riktigt hur jag ville ha det men jag förklarade på ett ungeför sen kom Maja med förslag hon också och det blev skitbra!! :D 475 kostar en klippning på Hårteknikerna i lkpg men det är det lätt värt för dom är jättebra :D sen innan man klipper sig så sköljer dom ur håret, har i shampoo och balsam :D därför det är dyrare. sen fick jan en inpackning med som gick på 120 kr extra men det gjorde inget, mitt hår behövde det med tanke på all blekning. köpte en skitbra hårinpackning också så allt som allt gick det på typ 970. första gången jag lägger så mycket på mitt hår men ska man göra det så ska man göra det när man känner att man har råd annars är det inte kul.
mina planer på brunt hår blir inte heller av, gillade frisyren så mycket i blont så varför chansa? :P

kollade precis resultatet från tentan med och det hade kommit :D jag klarade den!!! WIII! vilken kanondag känner jag!

här kommer bilder på håret, hoppas ni gillar det lika mycket som jag :D








RSS 2.0