freeedag

igår satte jag och gustav upp alla tavlor och dom 2 hyllorna ovanför TVn där vi har alla DVD filmer pch CD skivor :D blev kanon! Kollade på alien vs. Preditor på kvällen sen gick jag och la mig, gött! nån gång mitt i natten (kollade inte vad klockan va) så vaknade jag av världens jävla smäll! blev skit rädd, tänkte att det kanske va ngn i lägenheten! gustav vaknade inte men det förvånar mig inte, han mumlade ngt i sömnen om att det va hans byxor som trillade ner men det lugnade inte mig, låg och svettades i sängen och kunde knappt somna om så rädd blev jag :O sen lyckades jag iaf somnaom. lite senare under natten hördes en ännu högre smäll (hur nu det kunde vara möjligt) till och med gustav vaknade! jag trodde verkligen att ngn va inne hos oss men gustav sa bara att det va hyllorna över TVn som trillade ner sen somnade han. jag var ännu räddare nu så det gick segt att somna. på morgonen när gustavs mobil ringde så gick vi upp båda två och gustav hade rätt. hyllorna över TVn hade rasat! den översta måste ha trillat ner på den understa så alla skivor rasade i golvet, sen måste det ha blivit för tugnt för den undre så den rasade med och alla DVD filmen trillade ut på golvet.
fan tänkte jag, nu måste vi ju sätta upp dom igen. men vilken tur att jag hade mina Gyllene Tider i ett annat CD ställ så dom gick inte sönder :D mina HIM skivor klarade sig med :D värre va det med gustavs skivor, många fodral va helt paj så jag dammsög golvet när jag plockat upp allt.

håller på att tvätta idag med, äckligaste tvättstugan men bästa torkrummet :D blir torrt på nån timme bara :D kalas!

börjar praktiken kl 16.00 idag och slutar 20.15 :D 4 h och 15 min bara! bjällerklang! längtar redan hem..

älskar dig gustav!


torsdag

tydligen så har man gått och blivit en mobbare :S helt omedvetet.
läste en kompis blogg där hon skrev att jag har gjort allt jag kan för att sabba hennes 19 årsfest och att jag lägger ner energi på henne utan att jag ens bryr mig om henne å massa sån skit, tack för den säger jag bara. kändes som ett slag i magen när jag läste. men om det är så hon känner så ska hon väl inte behöva ha med mig att göra mer.
det enda jag sagt till henne när hon sa att hon skulle ha en 19 årsfest va att 19 inte är ngt kul att fylla, 18 och 20 är ju ngt man ser fram emot men 19? sen sa jag att det kunde bli som vilken fest som hellt. och tydligen så mobbar jag henne nu. vart fan hon nu fått det ifrån det vet jag inte.
hon är inte ett dugg bättre själv vill jag lova. hon har lovat att komma hit och hälsa på men icke, inte ens nu när hon har egen bil får hon tummen ur. sen skrattade hon bara åt mig när jag la upp bilden på bdb på vart vi skulle flytta och vilken adress, bara för att vägen hette bondegatan. så vem är det som "mobbar" egentligen? jaja, orka bry sig.

längtar till söndag :D wii! då bär det av på kryssning till helsingfors och tillbaka :D ska bli skit kul!

älskar dig gustav!

onsdag

imorse när jag kom till jobbet va carola och elisabeth (min handledare) där. dom tog och pratade och såg mig inte. men sen gick dom förbi mig iaf så carola sa hej men elisabeth jäveln bara gick förbi!
jag och 2 till som jobbar där satt och pratade lite om att jag inte får rast idag igen och vad jag fatta så tycker dom inte heller om henne :D yes! sen kom vi in på hennes barn :P hon har 2 eller 3, så frågade jag hur gammla dom va och den yngsta va 13 :O vafan, varje morgon ringer hon hem och frågar så han inte ska missa bussen, haha! jag trodde hela tiden att det va nån som va max 9 eller nått :P fan för att ha en sån mamma.

nu ska jag snart hem och bara ta det lungt :D imorgon är jag ledig med, från praktiken iaf, då ska jag soooova! ska även lämna in min cykel så dom får laga mina ekrar, dom lossnar av nån konstig anledning. sen ska jag ta en promenad :D sköönt. och sen ska jag till andra jobbet.

älskar dig gustav!

tisdag

blev så arg på jobbet idag, alltså praktiken på Boken :O jag jobbar 6 timmar och har ingen rast, vilket jag inte tänkt på fram tills nu. Men så tog dom andra som jobba där upp det när dom frågade om inte jag med skulel gå på rast. jag sa att jag inte hade nån rast och då sa dom at man vist ska ha rast när man jobbar 6 timmar. Gött tänkte jag, då kanske man kan gå 30 minuter tidigare :D men nej då. min fucking jävla handledare sa att om jag ska ha rast så ska jag jobba 30 minuter längre för jag ska ha 6 timmars arbetad arbetstid :O så det är bara att finna sig i att inte få rast :S sen när min handledare och en till gick på rast satt jag ocg carole och pratade lite om det och hon hade aldrig vart med om att nån som jobbar 6 timmar inte får rast, vilket jag inte heller har. det värsta av allt va ändå att min handledare och hon som gick med henne på lunch tog 45 minuter jävla lunch istället för 30 som man ska! visst jag bryr mig inte men det va som Carole sa att om du inte får nån rast alls så ska ju inte dom ha mer än 30 minuter heller, båda två blev förbannade. så carole sa till mig att jag skulle fråga nån så jag ringde AME för att fråga men hon va givetvis inte där så jag får ringa imorgon igen.

ååååh, har bara klagomål på henne, handledaren alltså. pratar inte med mig mer än när hon måste :O kul för nån som är ny och aldrig har vart där och så kan handledaren inte ens prata med en :O sen ber hon mig om saker som jag ska  göra hela tiden. givetvis vill jag ha saker att göra men det känns som om jag gör allt skitjobb som hon inte orkar göra själv! sen får jag dom här smågrejerna som man klarar av att göra själv, antagligen så hon slipper ha mig med sig! fattar hon inte att jag har jobbat med det här i över 1 år innan! jag fattar vad det går ut på, jag har erfarenhet! till och med erfarenhet av dementa personer, vilket dom som vi jobbar med inte är. men det är klart, hon har ju inte ens brytt sig om att fråga. sen varje gång vi ska städa ett rum så ber hon mig börja för hon ska fixa nått, sen när hon väl kommer för att hjälpa till så är jag nästan klar :O

förlåt om jag bara klagar i detta inlägg men jag måste bara få skriva av mig lite!

sen imorse när jag skulle gå in och hjälpa en tant  så sa hon att jag skulle börja så skulle hon komma sen (som hon alltid säger) jag han både börja och göra klart och ta med henne ut till frukosten utan att ens se handledarn.
och på allt det här så jobbar man i princip gratis. är det så konstigt att jag inte vill gå dit? skulle inte tro det. fy fan. (ursäkta språket men jag tror inte ni dör av det ;) )

nu ska jag lyssna lite på HIM så jag blir på bättre humör! hur nu HIM kan göra en på bättre humör med deras texter :P fast det är ju det som gör dom så bra :D

älskar dig gustav!

flytt, igen

då var det dags att flytta igen :D till en 2a också :D är helt kär i den lägenheten, såå mysig :D har fått ordning på nästan allt nu så det är bra.

pappa kom i lördags morse vid 9 för att hjälpa till, snällt :D började köra grejer på en gång. gustav, kim och annike va sena så jag ringde och frågade vart dom va och givetvis så krånglade kärran vi skulle låna, nått med bromsen :S sen fick vi en ny och givetvis skulle det med krångla, den hade frysit fast :O till slut kom dom med en kärra iaf :) vid 12 var vi klara och allt va flyttat :D gick till Mandarin och käkade, mums :D sen åkte vi hem och började packa upp alla grejer :D roligast av allt!

på söndagen tog vi sovmorgon till 10 :P sen hämtade vi annike och sen åkte vi till gamla lägenheten för att städa. FYYYY FAN VAD SKITIG! äckligt!  gustav hade tex inte skyrat golven sen han flyttade in för 1,5 år sen :O inte putsat fönstren :O det enda han har gjort skulle jag tro är  dammsugit och diskat när det VERKLIGEN behövdes :S sen när han träffade mig blev det väl lite mer ordning men usch!  fattar inte att vi har bott i all skit. men men nu är allt bra iaf :D

nu sitter jag på jobbet, har lyssnat lite på ljudfiler. inte det roligaste kanske men det är ju timlön iaf. sen att  det kanske bara blir nån timme beror ju på att dom inte säljer ;) kommer bli mer när dom anställer fler :D
ska snart iväg till andra jobbet, praktiken. orkar inte och vill inte. såå tråkigt! gratis jobbar jag med typ. 3600/månaden minus skatt! ingen OB eller nått och ändå ska jag jobba kvällar och helger! tycker inte det är så konstigt att jag inte vill gå dit men jag behöver alla pengar jag kan få :)

nu ska jag iaf gå till konsum och köpa ngt att äta innan jag ska jobba.

älskar dig gustav!

btw :D såååå himla kul att Therese kommer på inflyttningsfesten! :D WIIII! ända från Trollhättan. du får allt stanna längre än bara över helgen :D nu får du plats att sova i våran lägenhet med :D saknar dig så! Puss babe!

fyyyy!

va precis ute och sprang :O och det va ingen vacker historia :P orkade kanske 2km. (såååå mycket bättre än sist iaf då orkade jag max 500m och fick vända :P ) ska nog gå ut och springa så fort jag har tid på veckorna nu :D har gått upp 2 kilo från det att jag vägde som minst efter att jag slutade med handbollen :O iofs väger jag inte ens lika mycket som jag vägde som minst när jag tränade och det är ju tur det :D
men känsan man har när man kommer hem igen är nog bland det bästa man kan känna :D träna är så underbart på nått sätt :D

ikväll blir jag ensam hemma. gustav, kim och stellan drog till sthlm för att kolla på EM kval matchen. och imorgon blir jag själv igen, då ska gustav med sara på ishockeyn i likpg.

älskar dig gustav!

helg

På lördagsmorgonen kom mamma och stefan till mig :D lämnade av lite grejer och sen åkte vi till sara. skulle väcka kim och gustav en kvart innan dom kom men det glömde jag ju av så när mamma och stefan va utanför vaknade dom av min mobil som ringde :P dom fick bråttom. gick ut och mötte dom, då ser man kim halvspringa till sin bil :P såg lute kul ut.

samma kväll va jag hemma hos linda, tjejfest! firade hennes 20 årsdag. shiiit va kul vi hade :D sjöng massa, spelade ölspel, körde sanning eller konka :P det va ett tag sen iaf :P
linda hade fixat morotsstavar, gurkstavar, chips, melon, stjärnfrukt, vindruvor och dipp :D mums!älskar att dippa grönsaker.
när musiken svek så körde vi fader abraham och massa annat skoj.
vid halv 12-12 så gick vi ut till Zebban, hade Ö råd om att vi skylle hänga jackorna på Zebban och gå mellan till Kinesen med :D så det gjorde vi. kom in på Zebban och det va nog bara vi där så vi drog till kinesen, lite mer folk men inte överdrivet. körde järnet på dansgolvet iaf :D kuuul!
sen kom det fram en tjej till mig, carro och elin och frågade oss om vi ville dansa med henne för hennes killkompisar ville det, haha! sånt gör man väl när man är liten, trodde jag iaf. men men, vi följde med men hennes killkompisar kom aldrig :P
sen när kinesen stängde gick vi tillbaka till zebban och hämtade våra jackor. efter det bar det av på efterfest hos mig :D äntligen jag som fixade efterfest, brukar alltid va gustav som ar med folk hem :P
somnade med kläderna på iaf :P sa till gustav att han skulle väcka mig när han skulle sova så jag kunde ta av mig mina kläder och det gjorde han ju, men jag glömde bort att klä av mig :P så på morgonen vaknade jag fullt påklädd :P
kvällen var riktigt lyckad iaf :D

denna veckan ska vi packa allt som går för på fredag ska vi flytta lite lådor (hoppas jag) och på lördag har vi hyrt släp så då bär det av till nya lägenheten :D ska bli skit kul att flytta!

idag ska mamma beställa biljetter till finland med :D ska dit över jul! WWWIIIIII! ska bli as kul! har inte träffat mormor och morfar, min morbror och mina kusiner sen i mars :D det bästa av allt är att gustav ocså ska med :D han är orolig för att han inte kommer fatta vad dom säger men det ska allt gå bra :D får väl översätta annars :P det är faktiskt vanlig svenska med dialekt. (INTE SOM MUMINTROLEN som alla tror) det kallas skärgårdsspråket i finland :D
åker iaf den 21/12 kl 07.15 från stockholm med båten över till Turku (Åbo). sen med bil till Vaasa (Vasa) 30 mil därifrån för att sen åka ut på ön Raippaluoto (Replot). resan är såå värt det!

älskar dig gustav!

fest ikväll

nu ska jag snart gå hem till linda :D blir fest! hon fyllde 20 år i måndags och det är verkligen något att fira :D grattis igen :D

idag kom mamma och stefan hit :D fick lite grejer, ett större täcke så jag och gustav kan dela :D lite ljus, lampor, ett strykjärn åså. sen bar det av hem till sara och sen in till stan :D mamma köpte en klänning åt mig som jag ska ha på nyår :D skitfin! sen hittade jag en svart tjocktröja som jag köpte med, sen blev det gardiner å lite sånt på ikea, bra bra.

imorgon ska jag och gustav åka in till sara och käka mat med henne, mamma och stefan, ska bli kul :D

älskar dig gustav!

lördag

idag är det lördag och lördag är = fest!!! wii!
va ute igår med, va väl sådär, inte lika mycket folk ute på fredagar som lördagar. men det spelar ingen roll vilken dag man väljer att gå ut i mjölby för man får alltid se en hel del roliga saker och en hel del roligt folk :P igår va inget undantag :D

ser fram emot ikväll iaf :D ska bli skit kul! får se om gustav och rasmus kanske kommer till zebban och möter oss eller inte.

har skickat iväg ett fars dag kort till pappa idag med :D så han borde få det på måndag

älskar dig gustav!

varför?

jag vet precis exakt vart jag bor och jag vet precis vad gatan heter som vi ska flytta till men jag trivs så jävla bra ändå!
jag fattar däremot inte varför ens egna kompisar ska hålla på att klanka ner på det och inte stötta istället :O tex berättade jag för Zandra nu att vi blivit av med lägenheten vi har så att vi kan flytta den 1a december och hon blev skit glad för våran skull. varför kan inte alla mina kompisar va som hon?
har ni inget bra att säga så håll käften! jag orkar inte med erat skisnack längre så om ni vill vara mina kompisar så bete er som det då!

RSS 2.0