dagens outfit

köpte en ny skinjacka på rean på HM :D har kollat på den länge men inte käns att den va värd 500. nu kostade den 150 så jag slog till :D
önskade att det va varmt nog att ha den nu men jag kör utan den och tar en vanlig jacka istället. jeans och höga boot på detta.

syns kanske inte så bra men det är massa fransar på den. lite bikerinspirerad :D








spinning

ska ta en promenad med barro sen ska jag till gymmet och köra spinning :D länge sen! tror dock inte det kommer bli så kul med tanke på att jag cyklar 5 km till gymmet och sen 5 km hem igen men men, får se det som träning med.

sitter och käkar frukost nu




kiropraktor

det va ett tag sen jag skrev men jag ser liksom ingen mening med det heller.

har fått ont i höften igen eftersom jag jag var ute och sprang förra veckan. snart 23 år och kan inte röra på mig som jag vill, trevligt!
ringde till VC och bad om en tid, vilket jag inte fick. SSK frågade istället om jag var tvungen att springa så mycket. tog därför tag i det på egen hand och har idag varit hos en kiropraktor. han var inte 100% säker på vad det var men att han kan behandla 3-5 gånger för att se om det hjälper så han gorde första behandligen idag :D det gjorde ganska ont när han mjukade upp muskelfästena men man fick bita ihop. ska dit på fredag igen. håll tummarna för att det blir bättre!

nu till något helt annat. jag har köpt utsvängda jeans :D sjukt snyggt! dock är dom inte överdrivet utsvängda, känner nu att det är lite tråkigt att jag inte vågade fullt ut så nästa månad blir det ett par riktgt utsvängda brallor :D men dom här är med snygga och dom sitter som en dröm i rumpan :D love them! svårt att veta vad man ska ha för skor till bara men vita sneakers är snyggt. ska lägga jeansen i tvätten så att dom inte färgar av på mina nya vita converse.






sen har jag ju även köpt lite nya skor, här är ett par :D






RSS 2.0