läppar

tror jag kör på rött läppstift till :D




kvällens

ikväll ska jag och gustav som sagt till 55an :D ska bli skitkul! kvällens outfit ser ut såhär, blå blus från bik bok och vanliga svarta jeans med pumps.


klänningar

dessa två klänningar kom jag över på stan idag och jag är sjukt nöjd :D sjukt somriga och kan bäras både till vardags och till fest beroende på skor.




långklänning - gina tricot









klänning - vero moda


sooool!

som svar på en av kommentarerna om vart jag hittar alla fina saker så självklart kan jag skriva vart :D jumpsuiten är från nelly.com. brukra inte köpa kläder på internet med tanke på att strolekarna är så okla men jag var bara tvungen att chansa på den och det blev riktigt bra :D

idag har jag och älskling haft en heldag :D vi började på stan där jag hittade två klänningar och en blå topp, kan visa en annan dag :D sen gick vi till systemet och inhandlade lite alkohol och sen till bosses för glasspremiär. bosses är bäst!!

just nu sitter vi på balkongen med lite rosévin och cider. jag dricker rosé lite bara för att men gustav gillar det :D ska käka pizza snart, även den på balkongen och ikväll drar vi till 55an bara jag och gustav :D ska bli skitkul! länge sen vi bara hänge annars brukar man ligga i soffan vid varsin dator för att man är så trött efter skolan osv.




röda läppar

idag har jag inhandlat ett knallrött läppstift, and I like it :D det är mycket rödare än på bilderna.






RSS 2.0