080130

då var snart januari slut då. känner hur min 20årsdag närmar sig :D

angående inlägget igår, jag är verkligen inte sur på någon, bara väldigt besviken. jag står iaf fast vid att jag inte kommer komma till thn på ett tag. att åka kosar en del, iaf när man inte tjänar så mycket varje månad, måste hålla i pengarna. jag har bott här i snart 7 månader och den enda som ens vill komma hit är ju therese, vilket jag är oerhört glad för! sen finns det ju dom som är så bekväma av sig att dom väntar med att träffa mig tills jag väl kommer hem men att dom skulle komma hit skulle nog vara en bedrift. så svårt att förklara hur jag känner men tänk er själva in i min situation. ingen kommer hit (utom therese) och när jag väl kommer till thn finns inget intresse att träffa mig.
här sitter jag och förklarar mig själv, varför? jag står för det jag har sakt. fan vad besviken jag är! det är ju nu man ser vilja ens riktiga kompisar är :(

ska hem och ta tvätten nu, gå på toa, ta det lugnt hemma, laga mat och sen tillbaka till jobbet kl 17. tänkte börja jobba kväll 3 gånger i veckan nu med start idag.

älskar dig gustav!

080129

ska börja med att säga grattis till gustavs mamma som fyller år idag, grattis!

jag har funderat på en sak. vissa (detta gäller verkligen inte alla men en del) verkar inte uppskatta en som vän :( det käns lite tråkigt. tex när man åker till trollhättan, det är inte ens alla kompisar som tar sig tid för att träffa en, inte ens bara för att säga hej, är det kanske för mycket begärt? jag funderar på fall jag ska skita i att åka dit längre när det ändå inte känns uppskattat. skulle lika gärna kunna lägga dom pengarna på ngt tillsammans med gustav för han uppskattar verkligen att få vara med mig det vet jag! eller kanske zandra, hon uppskattar mitt sällskap hon med.
känner mig lite nere när ens vänner inte ens vill träffa en. ska jag behöva åka fram och tillbaka till thn men sen kommer dom inte ens och hälsar på mig? jag kan nog säga att innan jag kommer till thn igen vill jag att folket ska ha vart här minst en gång. så jag kan också passa på att be om ursäkt till er som verkligen bryr sig, vet inte när vi kommer ses igen..vet inte vad jag ska säga mer men kommer ni inte hit så komemr jag inte till er, så får det bli.

älskar dig gustav!

080128

då var man hemma och tillbaka på jobbet igen. ska skriva ett klagobrev till swebus nu tänkte jag sen får väl jag ta och ringa lite jag med.

igår gick jag och la mig ganska tidigt, svintrött efter helgen. bussresan var göddig iaf :D dubbeldäckare, jag hade sån tur att när jag gick på var platserna längst upp längst fram lediga så jag snodde 2 till mig och zandra :D bussen åkte direkt till jönköping utan att stanna i borås eller ulricehamn :D första gången! sen åkte den direkt till mjölby efter jänköping och stannade inte i gränna eller ödeshög :D också första gången! var hemma 30 minuter tidigare än vad vi skulle vara :D oerhört skönt!
det kom fram ett fyllo till mig när jag och zandra stog i busskön. han började mumla massa till mig och jag fattade inte vad han sa så jag började greja med mobilen. då uppfattar jag att han vill de mina ögon :S weard! så jag kollade på han i förhoppning att han skulle gå därifrån (bakom står zandra med ryggen mot oss och bara skakar av skratt) men han gick inte utan han ville se mer av mina ögon :S så jag kollade på han igen, fy vad äcklig han va btw, till slut gick han. lättnad! jag och zandra började skratta och då kom han tillbaka, "neeej" tänkte jag. så säger han "fan vad snygg du är, du är så homla snygg" sen mumlade han nått mer som jag inte hörde sen gick han igen. då skrattade vi lite till och lite mer :D som sagt, det finns människor till allt :P

tillbaka till klagobrevet nu då.

älskar dig gustav!

080126

en månad kvar till 20 nu då :D kan man göra annat än längta? skulle inte tro det.

igår va det min otursdag tror jag. åkte från mjölbu 11.40, efter 20 minuter får bussen motorstopp mitt på motorvägen :O där satt vi i över en timme innan en annan buss kom, kallt som fan eftersom värmen inte funka. när vi väl skulle byta buss fick busschaffören inte uöö dörrarna för dom går på elektricitet. "jaha, jävla skit" tänkte jag men sen kom han på att det finns en nödöppningsknapp i taket så vi kom ut till sist. storm utanför bussen! där stog vi i kanske 10 låååånga minuter och väntade på att dom skulle få upp luckan till bagaget, som givetvis också gick på el. det slutade med att elkillen som kom med den andra bussen fick ta en yxa och hugga sönder låset så vi fick våra väskor.
vär framme i jönköping hade dom inte fixat en extrabuss till oss så det va bara att vänta där en timme till på nästa buss. alla vi som satt på extrabussen som paja, 9 pers, gick och klagade hos swebus. dom ville inte ge oss några pengar där men vi fick ett kuvert med adressen på så vi ska skicka in varsitt klagobrev så vi får ersättning. bara en massa krångel. jag ringde mamma och frågade om inte hon kunde hämta mig i borås istället för gbg så jag slapp sitta på fittbussen 1 timme extra och det ville hon :D i bårås klev jag av och ringde mamma på en gång. mamma var vilse i borås och hittade inte. ringde till gustav och pratade i nån minut och kom sen på att mamma skulle ringa när hon va framme så vi la på. då kommer jag på värsta saken!! klantigaste jag nånsin gjort tror jag! jag hade givetvis glömt min väska med alla kläder åså i på bussen! faaaaan! asgarvade när jag berättade för mamma, det kunde inte vara mer typiskt, jag menar, jag hade ju inte redan haft tillräckligt med otur! mamma blev väl inte så glad direkt men vi hade inget val än att köra ikapp bussen i världens regnoväder på motorvägen mellan borås och gbg. kom tillslut ifatt iaf men oturen var ännu inte slut. inne i gbg var det givetvis rusningstrafik! kom fram till terminalen där bussen stannade så jag hoppade ur bilen och hämtade väskan. väldigt lättad att ha väskan igen. sen var det bara 7.7 min kvar hem till thn och både mamma och jag höll på att kissa på oss :S
oooooooooooooooooooooootuuuuuuuuuuuuuuuuur!!!! hatade mig själv där ett tag igår :P

när jag kom till thn kom therese till stan så hyrde vi en film, den va helt okej faktiskt :D ett riktigt bra val för att vara av mig och therese som alltid lyckas hitta dom sämsta filmerna :P även på bio.

idag har jag vart och fikat med zandra, sandra och kim :D trevligt! strandgatan var smockfull, som vanligt, så vi gick till espressohouse, ganska nytt ställe. jag och zandra åt nån marsmallowl doppad i choklad med puffar, mums! sandra och kim käkade scones.

nu sitter jag hos pappa, har precis ätit :D det var också gott! väntar på att therese och emmas match ska ta slut så festen kan börja :D

älskar dig gustav! saknar dig en smula med :'( men jag hoppas du sover gott i sängen :D

080125

Trollhättan here I come! åker från Mjölby 11.40, ska vara i gbg 15.20 men man vet aldrig med swebus, dom brukar ha en tendens att vara sena. åker från gbg 16.09 och är framme i thn lite innan 17.00 :D en resa på lite mer än 5 timmar alltså, inte jättekul att åka ensam men jag har ju zandra på hemvägen :D

har varit på Boken nu med och lämnat in en ansökan om sommarjobb. hoppas jag får jobb där. ska söka till lite andra ställen här i mjölby med. tänkte även söka till Tallbacken i trollhättan. måste ringa och prata med dom om hur länge dom kan hålla en plats, vill ju veta om jag får här i mjölby innan jag tackar ja till det i thn.

kommer sakna gustav när jag är borta med :'( men det är ju egentligen bara 1 dag som vi inte träffas men det är en dag för mycket med tanke på hur många dagar vi inte träffade varandra när jag inte bodde här :(  men det borde gå bra.

ska träffa therese ikväll, blir film och mat hemma hos henne :D kul kul!! imorgon blir det fika på strandgatan och förhoppningsvis fest :D men det tror jag för jag börjar må mycket bättre nu :D får se om det blir någon match för therese på lördag med för isf ska jag med och kolla på den. söndagen blir fika och hemresa.

älskar dig gustav!

080123

igårkväll kollade jag på handbollen och som jag sa så blev det ruggigt spännande. det såg bra ut i början på andra halvlek men sen föll allt. anfallet var det sämsta jag sett, näst intill i alla fall. 4 missade kontringar! en kontring ska man inte missa. man kommer springandes så fort man kan, hoppar vid 7 meter, kollar vart målvakten står, hur han/hon rör sig, sedan skjuter man. en kontring ska man inte missa. ååh, jag kan bara inte förklara. ett skjuta på kontring är det lättaste målet man kan få. att missa är det sämsta man kan göra egentligen. visst det finns andra saker som är värre men 4 kontringar! känslan att missa en kontring (jag har missat en del, oerhört kasst) går inte att beskriva. man skulle kunna sjunka genom jorden, skämmas ihjäl, gå av planen och bara skrika. varför är det så omöjligt att beskriva en känsla?
så hur kom jag in på kontringar? det blev lika i matchen igår, sverige-ungern, 27-27. 4 missade kontringar från sveriges sida. ni kan nog räkna ut resten.

gick hem till Kim efter handbollen. Gustav var redan där. Guitar Hero med öl, ingen överrsakning. jag drack en cider, inte heller nån överrsakning. trött som fasen, vidrigt ont i halsen, det kunde bara sluta på ett sätt, jag gick hem och la mig. känns bättre i käken idag i alla fall. det värker och jag vet inte ens vad jag har gjort. tillbaka till halsen, just nu satsar jag inte på något annat än att bli frisk igen så jag och therese kan gå ut på lördag. är det farligt att dricka om man har ont i halsen? det är farligt att träna med halsont, det vet jag.
om jag fortfarande är sjuk på lördag så får det väl bli en till myskväll. synd att jag inte äter godis annars hade jag köpt världens påse och bara mölat! får bli naturgodis från Jätten, alltid lika gott.

det är nog på tiden att jag blir riktigt sjuk iofs. kommer inte ihåg när jag va sjukpå riktigt senast. och när jag säger "på riktigt" så menar jag alltså att man verkligen va sjuk när man sjukanmälde sig från skolan, alltså att man inte ringde för att man ville va hemma och sova. det är nog min tur nu.

gustav sov på soffan inatt igen. natten innan inatt med. han säger att han somnar framför TVn men jag tror mer att det beror på att jag är för varm när jag sover. vi är i desperat behov av en dubbelsäng!

jag får 5000 i lön på fredag med :D jiiiihaaaa! 2100 från praktiken och 2900 från gustav och stellan. funderar på hur mycket jag ska lägga undan. det borde räcka med att lägga undan så jag kommer upp i 17 000 på sparkontot :D så kanske jag kan shoppa med gott samvete i thn. ska kolla på nått man kan ha på fest förutom klänningar, för det har jag en del.
måste hitta en klocka med. pappa undrade vad jag ville ha när jag fyllde 20. en klocka va det enda jag kom på, hade ändå tänkt att köpa en själv men får jag den av pappa så blir det ju en som inte går sönder efter 6 månader.

älskar dig gustav!

080122

handboll ikväll då. sverige-ungern. ska bli spännade! dom måste ju vinnaför att inte åka ut :S sen har jag för mig att jag läste att dom måste vinna för att få vara med i OS eller kvala in till OS. mycket står på spel ikväll. lite synd att jag missade matchen i söndags, dom spelade tydligen oerhört bra!

har väldigt ont i halsen med :( skulle inte förvåna mig om jag blir riktigt sjuk nu när jag väl ska till thn i helgen. jag är ju redan på partyhumör :P

Tele2 va hemma hos oss idag med och fixade med antennutaget, eller jag tror dom va det iaf. man skulle ju flytta alla möbler så dom kom åt annars skulle dom bara gå därifrån och då kommer man kanske bli utan bild :S givetvis så trodde vi det va imorgon dom skulle komma så jag sprang hem vid 3 och flyttade soffan. får hoppas att dom komefter det. fick en boxer med nu när det analoga nätet snart släcks. hoppas på bra kanaler men man kanske måste betala för dom kanalerna man vill ha, vem vet.

tänkte uppmana alla att uppdatera era bloggar! har inget att göra på dagarna på jobbet :P uppdatera!

älskar dig gustav!

080121

shiiit vad ont jag har i rumpan idag :O det är inte träningsverk utan det gjorde så ont vissa gånger igår när man slog i sadeln på hästen :S usch!

har egentligen inte så mycket att skriva idag så jag tänkte påminna alla om min 20 årsfest den 1a mars :D får verkligen inte glömmas bort :D

på fredag åker jag till trollhättan igen :D har inte vart där på ett par månader så det är väl på tiden :D åker från mjölby vid 11 och är framme vid halv 3 tror jag :D therese hämtar mig i göteborg så jag slipper ta tåget därifrån. hatar att åka tåg till och från göteborg! antagligen har jag gjort det för ofta eller så är det för att tåget aldrig stannar på vägen, jaja. jag och therese ska kolla på film på fredan. sen tänkte jag ta en fika på lördagen med dom som vill :D starndgatan givetvis! sen på kvällen ska jag med therese och kolla på match i uddevalla tror jag det va :D efter det ska hon och jag hem till mig (eller hem till mamma blir det ju) och förfesta, och därefter blir det utgång. på söndan blir det bakisfika hoppas jag iaf :P måste hämta min och saras HIM biljetter med så jag kan ta kort på den och lägga ut den på blocket eller tradera.

har ont på höger sida av halsen med :S det gör svinont runt visdomstanden och sen ända bak i halsen. inte bara när jag sväljer, det gör ont hela tiden. inte jättekul kanske men sålänge det inte är ett hål så får det väl gå :D

älskar dig gustav!

080120

tänkte berätta om helgen som varit :D kommer nog få kramp i fingrarna, såå mycket att berätta :D

fredag:
Åkte runt 12 från mjölby mot stockholm. stannade och käkade på donken i nyköping och sen åkte vi vidare. När vi kom fram till Therese och Jimmy (Gustavs och Kims syrra och blivande man) så kom vi fram till ganska snabbt att vi va hungriga allihop så therese och jimmy åkte in till västerhaninge centrum och handlade och vi åkte till Handen i haninge för att inhandla alkohol till kvällen. Therese fixade iordning en jättegod kycklinggryta med shoritzokorv i och till det blev det pasta :D alla blev verkligen proppmätta :D efter maten sa vi att vi skulle värma upp med lite poker inför imorgon :D Jimmy trodde att vi skulle ha pokerkväll på lördagen med några av hans kompisar, therese och oss, men det va bara något dom hade hittat på för att egentligen överraska med en svensexa :D så det fick bli poker. kom 2a första gången, vann 50 spänn :D andra gången kom jag sist :( förlorade 50 spänn, så jag gick + - 0 :D bra där.
när vi skulle sova ville alla sova i soffan och ingen på luftmadrassen så vi kom överens alla 3 om att köra sten, sax, påse om vem som skulle sova vart. Kim åkte ut först så han fick luftmadrassen. sen vann jag över gustav så jag fick soffan :D ooh vad bra tänkte jag men icke. då säger Kim "om inte jag får soffan får du inte låna min bil till HIM" sååå jävla barsligt! fan vad arg jag blev! jag tog soffan iaf. kunde inte somna för jag va svinförbannad! hur fan skulle vi komma till HIM nu, omöjligt! har inte råd med tåg + att det inte går några tillbaka, vilket gör att vi måste sova i stockholm då :O nån gång där på natten bestämde jag mig för att sälja biljettfanskapet och köpa en biljett till hultsfred och se dom där istället. sen blir jag så jävla trött på emma med som tar allt förgivet, hon ska ha skuts från konserten hem till sara men har inte ens frågat om hon får åka med men med ska hon för hon ska va hos sara hela helgen. det är med en av anledningarna till att jag inte vill åka. ni som läser kan ju tycka detta låter skitlöjligt men känner man emma och vet hur hon är så förstår man mig. orkar inte prata om henne nu så ni som inte fattar får fundera.

Lördag:
Vid 10 ringde det på dörren. Det va Jimmys kompisar som va där för att ta med honnom på svensexan :D han hade inte anat ett skit, så jäkla kul :D. hörde hur dom öppnade öl å grejer :D dom skulle till centralbadet i stockholm, där skulle Jimmy ha på sig en rosa badmöss med et grön tagg på uppe på huvudet, sen skulle han ha puffar på armarna sånna man har när man är liten, sånna med luft i :D kommer dock inte ihåg om han skulle ha badring med. sen skulle dom iaf in till Cosmopo eller vad det hette, ett kasino :D låter kul! 
Sen åt vi frukost, jag va fortfarande arg. Åkte in till Handen igen, denna gången åkte Therese med. Gustav och Kim skulle köpa några öl. jag ville inte ha eftersom vi skulle tatuera oss på söndan och då är det inte bra om man druckit. Gick in i en matbutik för att köpa toapapper och en blomma till Anette (Deras faster) som vi skulle hem till på kvällen och käka middag. I mataffären får jag reda på att kim inte alls va seriös på fedagen med HIM och bilen utan vi skulle visst få låna den. Men på fredan så sa han att han va väldigt seriös, flera gånger och han såg inte glad ut heller så man kunde inte ens se lite ironi där men men.
När vi kom hem till Anette så träffade vi också Micke, hennes kille, Denice och Isabelle, henns barn alltså gustav och kims kusiner :D förrätten va jättegod :D rostat bröd med skagenröra :D varmrätten va ännu godare :D ris, fläskfilé skivad i tjocka bitar men inte ända igenom och i springorna va det korv, sen va det en jättegod sås :D höll nästan på att spy när jag tog det sista på tallriken, guuud vad mätt jag va :D
Ringde till Pål (deras andra kusin), han som skulle tatuera oss på söndan. fick reda på att han inte kunde :O neeeeeeeej tänkte vi :( så vi bestämde iaf att vi skulle gå ut inne i stockgolm med Denice och hennes kompis Caroline istället, vilket vi bestämmde när klockan va typ 22.30, alltså ganska sent för en förfest :P jag hade inga cider eller nått heller eftersom jag inte köpte några för jag trodde att vi skulle tatuera oss så jag va inte så sugen men bestämde att åka med iaf. Åkte förbi carro och hämtade henne och sen hem till therese för att förfesta lite iaf och för att göra oss iordning :D jag hade inga festkläder med mig så therese sa att jag fick rota igenom hennes garderob för att se om jag hittade ngt och det gjorde jag :D fick låna ett par skor av Denice med, tack! tog tåget 23.37 från västerhaninge, fick springa sista biten och han precis med tåget :D
Inne i stockholm gick vi till Kicki's, ganska litet men mycket folk så det va jätte kul :D shottade en del och köpte lite drinkar :D lite innan 3 gick vi därifrån, dom stänge kl 3 ändå så vi letade upp ett ställe där dom stämgde 5 :D vi hade tur som ens kom in, det va 23 så ingen av oss hade åldern inne :P men denice vet hur man pratar för sig :D ingen kö när vi kom heller så det va bara att gå in :D nu skryter jag inte när jag säger detta men det låg på stureplan :P precis vid Spy bar och sturekompaniet :P The Lab hette det. hade skitkul där inne, dansade och köpte mer drinkar :D vid halv 5 blev vi utslängda för vakten tyckte att gustav va för full (han va knapp full alls). tydligen gör dom så om dom ser att man inte köper mer i baren, världens kö utanför med folk som vill handla, då slänger dom ut dom som inte ska ha mer :S kasst. fattar inte varför folk köade till det stället 30 minuter innan dom stängde :P men men.
påväg till bussen sa jag att vi skulle kolla när det gick innan vi käka men ingen lyssnade så när vi hade köpt maten på seven 11 gick vi bort dit där bussen skulle gå ifrån bara för att se att vi missat den med 2 minuter. kim kollade på tabellen och sa att det gick en till om 1 timme så det va bara att vänta. vi gick in i ett parkeringshus där det inte va så kallt och satte oss för att vänta. gustav lyssnade på kass musik så efter 45 minuter fick jag nog. jag gick ut till busshållsplatsen och satte mig. frös lite så jag reste mig upp och kollade på tabellen igen. jag trodde jag såg fel först men inte då. givetvis så gick det ingen mer buss hem. sista bussen va den vi missade :O så jag ringde gustav och sa det till han men som tur va så hade pendeln tillbaka redan börjat gå. vi va hemma 06.40 på morgonen :D en väldigt lyckad kväll!

Söndag:
vaknade 10.30, inte nått rött. Denice va med vaken. gick upp lite efter 12. gustav och kim som ännu längre. Full som jag va dan innan hade jag och denice kommit överens om att vi skulle komma hem till dom så att vi kunde rida :D haha! dom har 4 hästar tror jag det va. så vid 16 bar det iväg hem till Anette igen :D tro det eller ej men jag gjordet :D först gick denice brevid och höll i hästen, sen testade jag själv utan att hon höll :D svänge och stannade, gick asbra! sen skulle jag testa att trava :D det va skitlätt att få igång hästen men att slappna av och tro att man inte skulle trilla av va inte lika lätt :P så jag satt som en hoppande pinne på ryggen :P haha! landade så hårt i sadeln några gånger så jag fick ont i ryggen och röven :D skulle testa galopp med men hästen ville inte :( denice sa att den antagligen kände att jag va lite osäker. men det va kul som fan! och till er läsare, jag har suttit på en häst 2 gånger i mitt liv innan, första gången blev jag avkastad och andra gången va det nån på stan i thn som man fick rida en runda på när nån gick brevid och det va en pytteliten ponny :D den hästen jag red på idag va inte den största men det va ingen ponny heller :D den va lagom!

tack för mig.

älskar dig gustav!


080117

igår blev jag och gustav sams igen, vilken skräll tänker väl ni men det blev vi iaf ;D

imorse gick vi upp nästan på en gång efter att klockan ringde. jag käkade frukost och gustav kollade på tv. jag slängde en blick in mot vardagsrummet för att se vad gustav kolade på och utan att tänka på det såg jag hur jäkla dammigt det va under soffan :O då blev det fart på mig, hatar när det är skitigt! dammsög köket, hallen (väldigt noga för att få bort allt grus), vardagsrummet och sovrummet. bad gustav att damma av alla hyllor åså och det gjorde han :D behövde bara säga till en gång :P när jag dammsugit klart vad det sofforna kvar så jag dammsög av dom med, faaan vad jobbigt! så himmla mycket damm på :O tror det är dom gråa kuddarna som dammar så vi la dom på sängen istället för att se om det blir bättre :D ställde in dammsugaren och kom på att jag glömde badrummet :P då åkte skurhinken fram istället :D alla fläckar som va på golvet när vi flyttade in gick ju att få bort :O trodde inte det eftersom den som bor där innan ska ju städa men icke! sen när jag väl va igång skurade jag resten av lägenheten med :D sen fick jag en såndär skön känsla, ni vet, som man känner när det är rent överallt och när man vet att man gjort ngt bra :D jag var dock inte klar där. tog fram verktygslådan med och sa till gustav att vi skulle spika fast sladdarna längs med väggen :D gustav va seg så jag fixade det med :D
idag fick jag nånting gjort för en gångs skull.

började 15 idag istället för 13 så jag övertalade gustav att gå med in till stan och käka lunch :D blev jätteglad när han sa ja :D sen frågade jag om han ville göra mig sällskap i duschen men han vägrade för den är ju så liten :S så jag övertalade han till det med :D vilket va bra för nu vet jag att det gör jag aldrig om. fyyyy vad trångt!

på kvarnen käkade vi på det där fikastället som ligger vid lindex. tog varsin baguette. gustav tog med kyckling och curry och jag med räkröra :D skitstora va dom :O orkade inte hela och den kostade bara 40 kr. rena kapet för den storleken :D

nu sitter vi på jobbet och det är dags att börja jobba. orka!

älskar dig gustav

080116

nu skulle jag kunna skriva ett sånt där inlägg man bara kan skriva när man är förbannad och ledsen men orka. vill så gärna bara få ur mig allt men då skulle jag ju prata till fel personer eller hur? det kanske verkar som om jag och en viss person, gustav, bara har problem hela tiden men det är faktiskt samma problem som ännu inte fått sig en lösning, trist.

ska försöka få in ngt positivt i detta inlägg istället.
va på Lundbybatet och simmade med Zandra igår :D kostade iofs 50 spänn, ganska dyrt för att bara motionssimma, men men. vi simmade 50 längder i en 25 metersbassäng :D tog lite mindre än en timme. 1250 meter sammanlagt :D hade gärna haft träningsverk idag, men icke. saknar att ha träningsverk ibland faktiskt. när vi duschat (världens äckligaste duschrum!) och va klara så köpte jag en cola och Zandra en glass :D vi kompenserade träningen med ngt gott :P inte så smart kanske men det va gott :D

I
know how it feels to be on your own
In this cruel world where hearts are bound to turn to stone
Where you are alone
And tired of breathing
It's all going wrong
And you just can't stand the pain any more
You're too numb to believe in
In anything

Baby just non't close your heart
Darling don't let me down

You've stopped caring
'Cause it's all in vain


080115

är värdelör på att komma på rubriker så jag kör på det här framöver :D

igår ringde radiotjänst hem till oss, gustav sprang ut i köket så dom inte skulle höra TVn sen la han på. nån sekund efter det ringde dom igen så vi sket i att svara :D sen ringde dom min mobil med :O så vi drog ut telefonjacket :D orka med dom, vi han ju ingen TV ;)

idag ska jag simma med zandra :D shit vad kul! åker nog vid 16-17 nångång :D weheej!

älskar dig gustav!

dagen efter helgen

gick upp kl 10 idag, lagade mat så det räcker några dagar :D kände att det va lika bra när man ändå va på g. gustav och stellan har begett sig in till lkpg så kim åkte hem och jag slapp jobba. hade gärna velat jobba så det får väl bli på kvällen sen om det finns nån dator ledig.

i lördags blev det avskedsfest för Elin :D (och jag menar inte att det blir kul att elin flyttar när jag gör :D utan att festan va kul) en ytterst liten förfest hemma hos mig. blev jag z, och linda. vid 19 gick vi hem till enida där alla andra va och parajade. vi satte oss i köket, ganska fullt i vardagsrummet. pratade och hade kul.
sen skulle vi iaf gå in och sätta oss i vardagsrummet så vi gick dit med varsin stol. alla som satt där satt i en ring runt bordet och några i soffan men det va inte en jävel som flyttade på sig så vi fick plats bland alla andra utan vi fick sätta oss bakom alla andra. vi bestämde att vi hellre satt lite utmobbade i köket än väldigt utmobbade i vardagsrummet :P 
blev kinesen vid halv 1, tror klockan hade blivit så mycket innan vi kom iväg.  det va nån idiot som frågade linda om hon inte ville bli våldtagen ikväll (alltså i lördags) så hon blev väldigt upprörd vilket jag förstår! vilket jävla pundhuvud säger så till en tjej då :O det finns människor till allt här i världen. 
inne på kinesen shakade vi loss :D jag slapp betala med förövrigt :P sparade hela 20 spänn på det :P moahahaha! lämnade in min jacka men han som tog emot jackorna tog inte emot mina pengar utan började hjälpa linda iställat :P gött tänkte jag och gick :P
när kinesen stängde gick vi till sibylla, världens kö så det tog tid. mötte även gustav där så han passade på att köpa mat han med. 
sara sov på soffan. hon hade pallrat sig hit från lkpg för att festa med oss en stund :D kul kul.

söndagen blev en slödag. låg i soffan och kollade på Viasat Nature hela dan. eller iaf tills gustav kom hem vid 17 :D då ville han se ngt annat. vi gick och la oss vid 00. låg och kliade varan på ryggen, första kliade han mig, sen jag han, sen fick jag massage, sen kliade jag lite till :D väldigt skönt.

älskar dig gustav! 

äntligen fredag!

då var det äntligen fredag igen :D

dagen började väl inte så bra. gick upp halv 9, börjar jobba kl 9. gustav gick i förväg för han skulle ta tvätten. när jag går utanför dörren kommer gustav tillbaka och säger att vi ska gå in igen för stellan låste fel lås igår när han gick hem så vi kom inte in. stellan hade även försovit sig så jag och gustav satt hemma till 10 och kollade på allt kasst på tv :( kim hade med försovit sig, snacka om rätt dag att försova sig på :P
alltså, vi hade kunnat gå upp 1 timma senare :O kunde knappt somna igår, har vart uppe för sent hela veckan så igår gick jag och la mig ganska tidigt, typ 00.00 men kunde inte somna så imorse va jag ganska trött :P

nu ska jag bara kila hem lite fort och byta tvätt i tvättmaskinen och sen ska jag fortsätta jobba :D
eller gustav får göra det förresten så jag blir klar här :D

ikväll blir det myskväll! :D :D <3<3

älskar dig gustav!

torsdag

idag har jag städat lite hemma, diskat, gjort rent spisen, städat toalettn och även lagat mat :D blev inte som det brukar bli med det går nog att äta ändå :D

den 25e-27e januari blir det Trollhättan :D har jag bestämt mig för nu!
Therese, då måste vi ha filmkväll som vi alltid brukade ha :D vi kan ha det på fredan, om du nu inte har träning eller nått. sen på lördan kan vi gå ut och ha kul bara du och jag :D vill faktiskt gå ut en kväll med nu när jag ändå är i thn :D kommer bli kalas!

den 1a mars blir det 20 årsfest hemma hos oss :D wiiii! alla som vill är välkomna så jag hoppas att ni inte bokar in ngt annat den lördagen nu :D

älskar dig gustav!

ännu en seg dag

idag är en seg dag, känns så iaf. gick upp vid 12, lagade mat och sen gick vi till jobbet. när vi kommer hit är det inte en jävel som är seriös, dom spelar poker och annan skit.
hittade inte alla exporter heller så jag trodde jag skulle få göra om dom men man kunde tydligen logga in på Tele2s hemsida och kolla fall dom va uppladdade och det va dom iaf så det va ju bra det :D fick en utskällning av gustav för att jag inte "sköter" mitt jobb. jätte lätt att hålla koll på allt när man måste flytta på sig från sin dator jämt och fortsätta på en annan! sen har inte jag haft ansvaret för vad som görs med exporterna när jag är klar, jag har alltid lagt in dom på gustavs usb minne, sen får han göra vad han vill med dom men han har tydligen ingen koll. jag skällde lite tillbaka och vips så hade jag fått en egen arbetsplats :D äntligen!!

igår gick jag och gustav en liten promenad :D skööönt! gick förbi konsum och köpte chips, glass, ölkorv, hallonsoda och trocadero :D jammi! satte i The Rock när vi kom hem och började kolla. mitt i filmen pausar gustav, tar av sig tjocktröjan och säger "den som först får den andra att ligga på rygg i sängen vinner" :D haha! så vi brottades lite i sängen :D det va skitkul! jätte länge sen vi gjorde nått sånt :D jag vann förresten :D gustav blev jätte anfådd och trött så han la av, bra för mig :D
sen kollade vi lite till på tv och för en gångs skulle gick vi och la oss samtidigt. ingen av oss kunde sova (han knödde och han tyckte att jag knödde) så vi låg och pratade om allt möjligt :D tillslut fick han nog av att inte kunna sova så han gick upp igen och kollade på tv :D så jag fick hela sängen för mig själv och somnade på direkten :D
fler sånna dagar tack!

vi skulle ju kanske ha gått utoch ätit på fredag eller lördag med men nu ska han kanske till tranås och festa med rasmus istället :( tack för den. han ville inte åka dit på lördan för han ska sova där isf och vi jobbar på söndan. ett tidigt tåg va det ju inte tal om.
jaja, jag får väl tillbringa fredan för mig själv framför datorn.

älskar dig gustav!

en lösning?

angående det jag skrev igår så har jag försökt prata med honom lite :) och vi ska försöka börja hitta på mer saker med varandra förutam att kolla på tv :D idag ska vi tex gå ut och gå en sväng efter jobbet :D eller ja, det beror på när linda kommer sen :P
på fredag eller lördag ska vi nog ut och äta nånstans med så vi bara ägnar oss åt varan :D blir det på lördag så blir det lunch för på kvällen blir det fest :D
nån helg ska jag föreslå ngt riktigt bra så han verkligen inte vill vara med någon annan :D kommer bli mysigt!
vi är på bättringsvägen känner jag och det känns skönt.

lagade mat hemma förut och tog med till mig och gustav på jobbet :D fisk, potatis och sås :D secce! sen tog jag med varsin pajbit också men gustav ville inte ha så jag fick 2 :D mumma!

älskar dig gustav!

trött

hur trött kan man egentligen bli? kan man verkligen bli så trött att man inte ens orkar kolla på film? då menar jag inte trött så man vill sova utan mer slö. och hur trött kan man egentligen bli på en person. så trött att man inte ens orkar se personen?

rastlös, sår och hoppar upp och ner "jag är rastlös, ska vi spela kort?" måste jag ens skriva vad som sas sen? "jag orkar inte".
"vi har en film kvar från din mamma" nu får ni räkna ut själva vad som sas...

jag känner mig instängd, sårad och ensam. varför? varför vill han inte? känns inte som nån ide att ens fråga om något längre för man vet vad han svarar. hur ska jag sätta ord på det jag känner just nu föruton instängd, sårad och ensam? utnyttjad kanske. vi gör ju trots allt bara saker när han vill. nej jag vet inte, det var väl kanske inte rätt ord heller...

är han verkligen så trött som han säger? på helgerna har han inga problem med att festa järnet med sina killkompisar. och om jag känner mig ensam nu så är det inget mot vad jag gör när han festar med dom och jag är med. osynlig kanske är ett bättre ord, vad vet jag. det kanske är såhär det ska kännas...

kan man verkligen bli så trött att man inte ens bryr sig om någon annans framtid? framtiden för någon man tycker om. "jag kanske måste flytta om jag ska plugga" "gör du det, jag ska ingenstans. då blir det distansförhållande igen"
jag har gråten i halsen när jag skriver detta men jag undrar om det bara är en vacker fasad.?jag undrar om han innerst inne verkligen bryr sig, men som sagt, vad vet jag? 
en sak vet jag iaf och det är att jag litar blint på honom och allt han gör, jag vet att han är mitt allt och jag vet att jag skulle dö utan honom...

gaaaah!

har suttit 4,5 timmar idag på jobbet helt i onödan! skulle lyssna om på ljudfilerna från den 17e och 18e december för gustav va inte säker på att vi hade gjort dom exporterna för han hittade dom inte :O så när jag va klar med allt frågade jag vart jag skulle lägga dom sen så han visste vart dom va men det spelade ingen roll bara jag berättade för han hur jag hade gjort så jag öppnade en mapp som hette "gjorda exporter" och gissa vad som låg i den mappen?! jo, alla exporter från den 17e och 18e december! jag blev en aning arg där och då frågar han varför jag blev arg! så sa jag det att han inte kunde ha letat speciellt noga men det hade han ju tydligen. jag tror han inte! kollar man inte i mappen som heter "gjorda exporter" så letar man inte noga!

snart kommer zandra hit iaf :D vi ska äta upp pajen jag bakade igår, mums! sen vet jag inte vad vi ska hitta på, kolla lite utbildningar kanske :D

älskar dig även fast du gör fel ibland gustav :D

måndag

idag har jag verkligen vaknat på fel sida! va uppe till säkert halv 2 inatt för vi skulle få sovmorgon idag men nej då! lite efter 9 börjar gustavs jävla mobil ringa, säkert nån här från jobbet! efter det var allt förstört, har jag väl vaknat en gång är det omöjligt att somna om! sen knackade det på dörren så jag väckte gustav så han fick gå och öppna. då va det kim som ville låna en tändare. sen hade gustav ställt sin klocka på ringning kl 10 tror jag det va! varför?! vi började 13 idag! ååååh! sen ska han givetvis snooza i en timme så den där jävla mobilen ringer ännu mer! han vet om att jag hatar det för jag kan inte sova då! har sagt det till han såååå många gånger!

sen har vi ett annat jävla problem med! tycker jag iaf men det gör nog inte han! blir så arg men framör allt ledsen! vill inte ta upp vad det är här på bloggen men jag bara måste få skriva av mig! allt känns bättre när man fått ur sig allt..

söndag

förkylningen sitter fortfarande i som berget! halsen är iofs bra men nu har jag börjat nysa istället :S usch!

idag kommer det folk hem till oss nämligen Annike, Sebastian, Kim, Vera och Roland :D därför ska jag baka paj  :D får hoppas på succé men man vet ju aldrig. slapp jobba idag med så jag skulle hinna fixa allt så det är ju bra :D

har börjat fundera på sommarjobb med. när man ska söka åså? har ingen aning. nu kanske är för tidigt men hellre för tidigt än för sent. jaja, får väl ringa nästa vecka så löser det sig nog :D

igår kollade jag och gustav på film också :D mysigt mysigt. först blev det den 5e harry potter filmen (har sett dom 4 första nu i veckan) sen kollade vi på nån kass film som Kim tyckte va rolig :P rolig är fel ord, äcklig! inte äcklig så man inte vågade kolla utan äcklig med massa bölder och var på hela kroppen :O + att handlingen sög! jag satte mig vid datorn istället, orkade inte kolla klart, blev lite äcklad.

den 20e januari ska jag tatuera mig igen :D wiiii! kommer bli jätte bra! åker upp till sthlm till therese och jummy och är där hela helgen sen på söndan ska vi träffa pål så ska han fixa min, gustavs och kims tatueringar :D kul kul!

50 dagar kvar tills jag fyller 20 med :D snaaaaaart!

älskar dig gustav!

lördag

är så jäkla förkyld :( usch! ont i huvet, snoret bara rinner + ont i halsen :( får hoppas att det går över snart. Ikväll blir det en lugn kväll iaf :D jag och gustav ska va hemma och kolla på film och mysa :D mmmm.

igår va vi hos gustavs mamma och spelade kort och drack öl och drinkar :D trevligt trevligt!

oooooo! nästa helg kommer kanske Therese och hälsar på :D fan vad kul!!!! längtar :D wiii! sen ska jag till thn nån helg efter att jag fyllt :D känner inte att jag hinner innan av nån konstig anledning :S men men :D
sen helgen den 18, 19, 10e ska vi till Sthlm :D till Therese, gustav och kims syster :D ska va där över helgen :D så ska vi kanske tatuera oss med :D wiiii! längtar till det också! ska bara påminna gustav att han ska ringa Pål så vi vet om han har tid eller inte :D

älskar dig gustav!

fredag

idag är det fredag och jag har inga planer för helgen :D gött. får ta allt som det kommer.

snart fyller man 20 med :D wiiiii! inte ens 2 månader kvar! fan vad underbart :D och vad jag ska fira! varken 18 eller 19 årsdagarna va nått att ha så nu ska det tas igen :D längtar såååå!!

idag är pappa här med :D har vart inne i lkpg och handlat julkappar till mig och sara :D fick en matta att ha i vardagsrummet, en lamta till fönstret i köket och lite mat :P sånt som man behöver men inte vill betala själv ;) 

älskar dig gustav! 

från jul till nyår

som alla nog redan vet åkte vi till finland natten till fredag :D lååång, resa :S åkte från mjölby vid 02.00, hämtade sara i lkpg och sen bar det av mot sthlm. båten gick vid 07.15 och väl på båten va det bara att vänta och vänta på att vi skulle komma fram. eftersom vi åkte med dagsbåten så hade vi ingen hytt :( lite jobbigt men det gick allt. hittade några soffor längst upp där vi satte oss och spelade kort och åt lite :D trevligt ända fram till alla andra också hittade dit med sina jävla småbarn! och givetvos skulle dom springa fram och tillbaka hela tiden och skrika!! mamma tyckte jag skulle fälla dom när dom sprang förbi men jag vågade inte :P framme i Åbo var vi runt 19.30 finsk tid. man hade vart glad om man inte vetat att det "bara" va 35 mil kvar upp till Vasa och ytterligare 3 mil därifrån och ut på ön. mamma körde 15 mil upp till Björneborg sen körde jag ändra fram till Replot och fram till mormor och morfar :D
haha, när vi kom ut på ön så skulle vi svänga vänster först, men jag fick för mig att det va höger så när mamma sa "här ska vi svänga" så gav jag henna dödsblocken och sa "men det vet jag väl!" sen körde jag förbi där vi skulle svänga och svängde fel, gud vad vi skrattade :P (nu hittar jag iaf) var framme vid 23.30 fins tid, då gick vi och la oss :D

veckan som vi va där kan sammanfattas såhär (julen är inte medräknad): spela kort, spela spel, spela kort, kolla på tv, spela kort, läsa, spela kort och åka in till vasa :D kul kul.
ingen snö hade dom heller så det böev ingen scoter denna gången :( lite synd.

julafton firades hos mormor och morfar och inte hos min morbror och mina kusiner som vi alltid gjort, men det va trevligt ändå :P jag orkade bara en lite portion mat sen va jag mätt. sara stressade i sig maten så hon inte skulle missa kalle anka :P
öppnade paket, alla blev nöjda och glada :D

på juldagen skulle vi ut med min kusin robban i vasa. åkte hem till hans lägenhet i Smedsbyn några kilometer utanför för förfest :D han åkte och hämtade några av sina kompisar som också skulle hänga på :D vi hade skit kul! :D tog en taxi in till en irländsk pub mitt i centrum :D sara blev aspackad! slog sönder glas, hittade inte nummret till hennes jacka så hon fick inte hämta ut den, ringde till mamma vid halv 2 så hon fick komma och hämta oss (innan hade sara sagt att mamma ABSOLUT inte behövde hämta oss och ändå var det hon som ringde), bad mig om mammas nummer för hon kunde inte det i huvet när man skulle slå +46 först så jag sa det till henne men hon fattade inte och blev skit förvannad och sparkade mig väldigt! gårt på benet så jag fick en lårkaka och ett stort blåmärke :S idiot
dan efter va hon fortfarande lika sur :p

på lördan skulle vi iaf åka hem, åkte från mormor och morfar kl 14.00 finsk tid och va framme i Åbo vid 18.45. stog i världens bilkö för att få biljetterna, omringade av ryssar som tog kort på allt dom såg och filmade båten som stog still. ibland kan jag störa mig på småsaker men ryssarna :O shit vad jag störde mig, jag va nästan förbannad inne i bilen :P

va hemma i mjölby vid 09.00, skittrött! jag och gustav drog till donken och käkade frulle :D gott!

nyår då :D
jag och zandra fick skjuts in till Elin i slomarp för att käka middag :D vi va 11 pers där som åt. skit gott va det :D festen va väldigt lugn fram tills 12-slaget då tog det lite fart :D
ska passa på att tacka Elin och Linda som hade fixat med allt :D tack!
när vi väl skulle hem så skulle vi tydligen hem! över 5 km :O och jag hade givitvis gjort det smarta valet av skor just den kvällen; höglackade sommarskor! man kan säga att jag hade ont i fötterna när jag kom hem, vilken promenad :P

så, vad kommer man egentligen minnas från 2007? jo:
-födelsedagen som blev ett fiasko, ingen som ville festa :O
-köpte biljetter till hultsfred :D ingen annan som ville gå så dom fick jag sälja :P (jag ville faktiskt inte heller gå, så kassa band)
-studenten och balen givetvis :D
-enda veckan med sol på västkusten med gustav <3
-kolmården
-Liseberg x3
-Varamon och minigolf
-gustavs och kims pappa :'(
...listan kan nog göras lång :D

älskar dig gustav!


snart

jag ska snart uppdatera min blogg :D allt som hände i finland, i mellandagarna och nyår ska finnas med :D
nu ska vi käka lunch på kina restaurant :D mums!

puss

RSS 2.0