trollhättan nästa

idag bär det av hemmåt igen :D kommer skitkul!!

jag och zandra mötter kl 12 utanför supermarket idag, löpning på schemat :S när vi möttes kom vi fram till att vi inte orkade springa, båda hade håll från promenaden dit och båda va helt slut :P så vi tog en lång promenad istället och pratade :D det va skönt!

sara och anna kommer till mjölby runt halv 3, först håmtar dom zandra, sen oss :D blir full bil men vad gör det :P längtar verkligen hem nu!
stefan skulle laga mat till mig och gustav till vi kom hem :D mums! han sa ngt om smörgåstårta med räkor :D sen kommer mamma med flyget från finland vid 19 så sara sla hämta henne :D
funderar på hur länge strandgatan är öppet med. vill dit och fika med gustav, bara han och jag för det ver verkligen länge sen det bara var han och jag <3 skulle vara mysigt. annars får vi väl gå och köpa chips eller åka till jätten och köpa naturgodis och sen mysa framför tvn :D

imorgon bjuder pappa på lunch antingen på butlers, bishop arms eller stålverket :D han är allt bra snäll min pappa!

nästa uppdatering blir på måndag skulle jag tro :D ska bara ta det lugnt nu i helgen!

älskar dig gustav!

I'm your girl, you're my man

började sent idag :D gött! alla ska börja 13 och jobba till 21 så vi är fler på jobbet samtidigt, lättare att sälja då + att man får mer samtal.
det börjar bli ljust ute nu på mornarna :D vi har ju inget för fönstren så när man vaknar av att solen lyser in så tror man att man sovit riktigt länge :D typ till 11, men så kollar man på klockan och då är den bara lite efter 8 :( bara att försöka somna om igen.
det va nån som ringde hem till oss runt 8.40 imorse med :O varken jag eller gustav orkade svara så vi lät det linga. det gick ju inte bara fram 1 signal heller! hoppas det inte var något viktigt, och om det nu var det så har vi faktiskt varsin mobil som är på dygnet runt :)

får se om det blir nån träning idag med då. zandra har jobbat hela dan så hon visste inte om hon skulle orka :P men vi sa det att om hon inte orkar idag så tar vi det imorgon och på fredag :D på fredag måste vi iaf komma ut vid 13 om jag ska hinna göra mig iordning innan vi åker till thn :D men det ska nog gå bra!

tror jag ska gå hem snart. känner mig inte bra men ändå inte dålig heller, konstigt. har ont i huvudet fast ändå inte, är yr fast ändå inte, ni fattar nog vad jag menar. har nån konstig känsla av att jag mår illa men icke.
kl 17 är det The Hilla på mtv :D det ska jag se! började ladda ner 1a och 2a säsongen av The Hills igår :D faan vad lång tid det tog då :O skulle ta nån vecka att ladda ner! vi som ändå har snabbt bredband. men det beror väl på att den man laddar ner ifrån inte har det bästa bredbandet kanske? vad vet jag. gustav hitta ingen som gick fortare heller :( och jag som va så sugen på att kolla på det igår när jag va hemma själv.

imorgon får vi lön :D ska åka och storhandla nån dag nu med. vi skrev upp en lista på allt vi behöver + vad vi ska äta dag för dag i 2 veckor frammåt :D gött!
fick ändå en hyfsad lön, 5200 typ, inte så mycket men man klarar sig om man inte sparar ngt :D förutom denna månaden! :O har lite mycket extra utgifter som gör att det kommer bli svårt, halva bilskatten, sprit som pappa har köpt i tyskland åt oss och bensin fra, och tillbaka till thn. denna månaden kommer inte bli kul :S har tagit kanske 6000 från mitt sparkonto med bara sen i julas :O så därifrån vill jag verkligen inte ta pengar nu! jaja, det löser sig :D

ikväll är det Greys på tv med, nästan det enda man ser fram emot nu för tiden. prison break har ju säsongsuppehåll i usa, samma med heroes :(

älskar dig gustav!

080325

imorse var det ganska jobbigt att gå upp. har ju sovit ut nu ett tag på mornarna. pallrade mig till jobbet runt 8.45 och för en gångs skulle så började jag jobba kl 9 när jag skulle istället för att göra annat :P
har lyssnat på några ljudfiler men jag fick också ansvaret för att räkna ut allas löner :D så jag hade att göra där ett tag men det är bara gött!
har städat lite här på jobbet med, tänkte skura golver också, det är typ grått från all smuts :S ska nog torka av alla skrivborden med.

kommer vara hemma själv hela kvällen :( gustav slutar 21. tycker inte om att vara själv så länge, speciellt inte på kvällen, så tråkigt. inget bra på tv heller.

igår var jag och gustav hemma hos kim och kollade på hockeyn, linda och TC va också där. TC bor iofs där så det var inte så konstigt ;) LHS spöade skiten ur färjestad och timrå slog HV :D jag är inte ett dugg intresserad av hockey men om jag måste hålla på nått av lagen som är kvar så får det bli LHC, även fast det tar emot.

innan hockeyn var vi hos annike och käkade :D hon lagar såååå himmla god mat! vi käkade kyckling med ris, sen hade hon gjort nån annan rätt med kött, broccoli, kål, lök, paprika och nån sås inne i ugnen, muuums! sen hade hon gjort typ couscous fast ändå inte som med var himmlans gott :D

var även ute och sprang igår, jag pch zandra. vi sprang ända till slomarp :P det är egentligen inte ens långt dit, kanske 1,5 km dit så sammanslagt 3 km :P ingenting ju. sen var det bra springväder med :D kallt! kan ju knappt bli bättre. kan ju inte säga att jag längtar tills solen kommer och man inte orkar för att det blir för varmt :S hatar att träna på sommaren.

till helgen blir det thn med :D wiiiii! ska bli kul att träffa all igen :D så ska vi festa hos hille med, komemr bli kalas! zandra åker kanske inte med :( hon och sveric ska åka helgen efter istället. men kim kanske åker med då :D

gustav är sur med för att kims lön inte stämmer. han ska fylla i en timrapport för när han coachar och hu många dom säljer när han är här, men hur fan kan det ens bli rätt när gustav från första början inte ens har med alla datum på lappen!! det är ju som gjort för att det ska bli fel! han behöver ju inte bli arg på mig då!! åååååh! 

080324

orkar verkligen inte skriva blogg idag, är jätte trött.

påskmiddan hos gustavs mormor igår var supergod iaf :D

idag ska jag städa, träna (utomhus :O :O har inte gjort det på 1,5 år typ) och sen ska vi hem till annike och käka mat :D gott! kyckling med ris tror jag vi skulle få :D mmm

tar tag i bloggen imorgon, jag lovar. nu ska jag städa

älskar dig gustav!

slagsmål

drar hela storyn imorgon men kan ju säga att festen spårade ur och vi fick ringa 112....2 gånger!!!

080322

igår gjorde jag absolut ingenting :D sååå skönt! gick hem till eneida med sara och gustav vid 20. linda va där med, kollade på tv och pratade :D sara och gustav gick vid 22 men jag stannade. kollade på en film Änglarnas stad, skitbra film!!! rekommenderas!
gustav gick hem till kim för att dricka närga öl, några öl för mycket skulle jag tro för när han kom hem halv 5 inatt spydde han en hel del inne på toaletten och tydligen hade han spytt hela vägen hem från kim med..

imorse när vi vaknade hade vi en såndär skön morgon :D vi jävldes med varandra, nöp varandra och kittlades. gustav försökte knuffa ur mig ur sängen med jag drog med han så han landade på min armbåge som förmodligen krossades, inte riktigt kanske men näst intill. sen tog vi en dusch tillsammans :D kan ju inte bli bättre.

jag och sara har kollat på The Hill på MTV hela dagen :D skitkul realityserie om några tjejer som bor i Hollywood, haha! kul att se på :P

nu ska vi snart käka köttfärspaj, muuuums! sen ska jag ta det lugnt lite till för att sedan göra mig iordning och gå hem till eneida för partaaaj :D linda kommer dit med och några till :D elin bland annat som är hemma från östersund för att hälsa på.

nu ska vi äta

älskar dig gustav!

utgång i linköping

i onsdags bestämde jag linda och sara att vi skulle gå ut i linköping igår vilket vi gjorde med :D åkte hem till sara i lambohov runt 18 för förfest :D lite segt i början men vi höll oss sysslesatta ;) linda och sara vet nog vad jag menar med det iaf :P
drog in till Platå runt halv 23 :D mycket folk var det ute med och halva priset i baren :D oerhört lyckat! var på Platå en stund, pratade med 2 killar som sara och linda raggade upp eller om det va tvärtom det vet jag inte :P jag och linda dansade gärnet på Platå mednas sara och dom 2 killarna gick vidare till Platens. linda och jag bestämde att vi med skulle dra dit så det gjorde vi :D skitbra uteställen bådatvå :D kom fram till att det är sååå mycket roligare där än i thn :D har ju bara vart på Plaza innan och det va ju ingen höjdare där men nu :D måste ut i linköping lite oftare :D
blev en hel del drinkar med :D brukar oftast inte köpa ngt när jag är ute för det är så dyrt men halva priset kunda man ju inte stå emot :D sen bjöd sara på 2 stycken med, tack tack!

när vi skulle hem ville både jag och linda till mjölby och sova men ingen ville hämta oss så vi tog en taxi tillbaka till lambotown ;)
"vart ska ni åka?"
"in english"
"where are you going?"
"to ryd"
"how many are you?"
"5 ore 6"
då gick jag. tänkte att vi kunde dela taxi med några för det va en minibuss men det gick ju åt skogen :P sov som en stock fram till typ halv 9 kanske efter det halvsov jag bara. jag och linda sov i saras säng och sara sov på luftmadrassen.

idag är man redigt bakis, känns i magen :S fyy! har vart hos gustavs mamma idag med. skulle fira sebastian som fyllde 14 i måndags :D grattis! höll på att somna på gustavs axel :S gustav ver med trött så det va inte bara jag :P tårtan som blev över tig kim med sig i en burk till TC. på burken satte dom en lapp där annike hade skrivit nått i stil med "Tom Christian, här får du en bit tårta. Saknade dig på kalaset. Hälsningar svärmor" haha! kim berättade nämligen att TC hade gett han frukost på sängen 2 dagar nu och att han har städat hans lägenhet och lagat mat m.m :P lite som en pojkvän ;) så vi skämtade lite om det, därav lappen.

nu ska jag kolla på film med sara och gustav ;D

tack linda och sara för en otroligt rolig utekväll!! måste göras om. snart!! bilder kommer upp på bilddagboken inom kort :D

älskar dig gustav!

080319

bara tandborstningen kvar att göra innan jag ska iväg och träna :D blir iaf cykeln ner idag, orka gå :P
får bli gamla handbollsoutfiten på träningen, alltså kortbyxor och tisha :D blev alldeles för varmt med långbyxor, iaf dom jag har, om jag säger Kempa så vet ni vilka jag menar :P ingen rolig historia.
ska sola efter träningen med :D var en vecka sen nu, tänlte att en gång i veckan bli lagom :D man blir ju inte världens brunaste men inte världens blekaste heller :P
har träningsverk lite överallt, skönt! mest är det nog på baksidan armarna, också känt som gäddhäng ;)

blir nog ett till inlägg fråm mig idag, håll ögonen öppna :D

nu ska jag borsta tänderna

älskar dig gustav!

träningen är igång :D

då var första träningspasset över :D och gudars vad det känns :P men det är bara skönt! själva styrkan var väl inte så jobbig men löpningen :S sprang i 10 min så fort kroppen klarade av så när jag skulle gå av löpbandet snurrade det som faan :P mitt huvud höll på att explodera :P såg ett par tanter som kollade på löpbandet, dom ville antagligen ha det så det blev ingen lång vila innan man var uppe igen :D det är såhär träning ska vara :D får hoppas att man ser resultat snart :D på vågen iaf :P och konditionen, bryr mig inte så mycket om styrka, skulle vara magen isf och den fick sig en omgång idag :D

har precis käkat resten av köttfärspajen :D mummmmmmmms! ska snart jobba. borde gå fort, säljandet har inte riktigt kommit igång än på hela månaden :( men men

älskar dig gustav!

080318

vad fan har dom gjort med bilddagboken?! :O ingenting funkar ju! kan inte kolla på nåns bilder då står det "fel på sidan" längst ner. det va väl bra som det va, åååh!

i förrgår va vi och handlade, köpte bla bröd och pepparsalami så vi skulle inte skulle behöva köpa det på ett tag igen, den dagen va det den 16e mars. och n'r fan tror ni inte datumet går ut på både salamin och brödet?! jo, idag, den 18e! blir man inte lita arg då? det ska väl ändå hålla om man köper ngt?! så jävla fult gjort att lägga nästan gammal mat ute bara för att alla tar för givet att den är färsk och inte kollar datumet, föbannad blir jag!

så, nu va det nog inget mer jag behövde avreagera mig på :D

ska snart iväg och träna, ska bli skönt att äntligen komma igång :D kunde ju inte vara med förra veckan pga jobb men nu :D

funderar på att ringa ut till gruppboendet och fråga om dom har bestämt sig än. eller är det för tjatigt? kanske ska vänta tills dom ringer? hmmm, beslutsångest. om jag ringer så ser dom ju att jag verkloigen vill ha jobbet och om jag inte ringer så kanske dom tror att jag inte är intresserad, men dom sa ju att dom skulle ringa så fort dom kunde, iaf till dom som fick jobbet. är lite nervös...

älskar dig gustav!

skooola

imorse sökte jag in till Linköpings och Norrköpings universitet :D sjuksköterska såklart!
tror dock inte att jag kommer in så jag och zandra var en sväng på komvux med :D fick en tid för möte med studievägledaren om vilka kurser man kan läsa för att plugga upp betygen :D så ska vi kolla lite intagningspoäng å grejer :D känndes väldigt seriöst iaf. han som vi skulle prata med hade lunch med dom sprang iväg och hämtade han ändå :D säldigt snällt. känns som man är på g nu :D lite synd bara att man måste vänta till juli tror jag det va innan man får reda på om man kommit in eller inte :(

börjar bli väldigt hungrig...

080317

skrev ju igår att jag skulle förklara för gustav hur det ligger till om han inte börjar hjälpa till, vilket jag gjorde med. men guud vad jobbigt det va :'( kändes som om vi skulle flytta isär nu typ. det vill jag verkligen inte göra om, grät en del som ni säkert förstår, vill verkligen inte flytta till en egen lägenhet. han fattade allvaret iaf, hoppas jag. han sa som alltid "jag ska bli bättre", eller ja, han fattade allvaret igår, idag kommer allt va som vanligt. fattar inte hur långt tid det tar att få in nåfot i hans huvud! har tjatat i princip varje dag sen vi blev tillsammans att han ska hjälpa till men det går nog bara in på ena sidan och ut på andra, lite tråkigt med tanke på att det va såhär hans andra förhållande slutade så man tycker ju att han ska tänka en extra gång nu, men icke.
kommer ihåg när jag tog upp det med han, om hanna, jag sa "jag förstår varför hon gjorde slut med dig" (jag vet, lite klumpigt kanske men är man arg så kan man säga allt). jäklar vad arg han blev :S så jag ska väl försöka att vara lite mer smidig nästa gång, men men.

igår skulle vi ha en mysdag hela dagen :D blev det så? nej. han sov länge, satte sig vid datorn och sen gick han till jobbet :O jag hade helt glömt bort att han skulle jobba så jag blev inte så glad när han sa att an skulle gå eftersom han bara suttit vid datorn hela morgonen :S gustav i ett nötskal!
fick ta tvätten själv igår med, inte alls kul. när han kom hem började vi fundera på vad vi skulle äta. han ville ha hamburgare med pommes men jag ville göra köttfärspaj :D kom fram till att hamburagre blev bäst men att vi skulle göra köttfärspajen idag :D
städade lite hemma. jag tog toaletten och givetvis använde jag mina gummihandskar från jobbet :P "dom här har vart på alla toaletter på dackeskolan :P " sa jag till gustav, han blev lite äcklad :P sån är jag (A)
tog en promenad till supermarket för att inhandla grönsaker och mjölk. tog en omväg dit för att få en längre promenad :D skööönt! vi tog för givet att dom stängde kl 20 som alla andra dagar. kom dit och gick in, hade bara vart där inne i nån minut så hör man "vi vill uppmärksamma er om att vi stänger om 5 minuter" då har man flyt :P hamburgebrödet va slut så det fick bli hamburgare utan bröd med med massa sallad istället :D mmm

har laddat hem 3 nya låtar idag :D
Britney Spears - Break the ice (kass video men såå bra låt!)
Marylin Manson - Tainted love (hörde låten på reklamen om Honda Civics nya bil, var tvungen att ladda ner)
Timbaland feat. nån - Scream (ganska bra men tröttnade på den ganska fort med)
tre tips för er som vill lyssna på ngt nytt :D

ska ta och borsta tänderna nu och sen gå till jobbet tror jag, finns inte mycket att göra här hemma alldeles ensam :( som tur är slutar gustav kl 17 så vi har hela kvällen tillsammans :D och en hel köttfärspaj som lockar :P

älskar dig gustav!

städa!

igår dammade gustav alla fönster och hyllor och allt annat man kan tänka sig att damma av. så givetvis fick jag damma idag igen eftersom han inte gör sakerns ordenkligt!
så när han kommer hem från jobbet idag så ska vi storstäda. det behövs verkligen!  jag trivs inte det minsta bland all smuts!
tror jag ska förklara för han , igen, att han måste börja hjälpa till. han kommer då säga "jag ska bli bättre" som så många gånger innan, enda skillnaden nu är att jag verkligen menar allvar. kan han inte bli bättre så kommer inte jag kunna bo med han när jag ska plugga. jag kan inte tänka på plugg, städning och mat och inte få ngt hjälp förrns man bönar och ber. nu är det slut med sånt!

080316

nu är nog mamma framme i finland :D hade så gärna velat åka med!!!! få vara med mormor och morfar i 2 veckor! kan ju inte bli bättre :D och robban givetvis då :P hade nog blivit en del partaj :D

blir inget tripp till karlskoga i helgen heller :( skulle firat min faster som fyllde 40 lite innan jag och sara fyllde 20. så skulle vi frå träffa farmor och farfar med :D har inte träffat farfar sen studenten :S han har haft problem med tarmarna så han kunde inte åka med när dom var här och hälsade på :(
anledningen till att vi inte åker är att pappa fick reda på att han skulle åka till Korea igår. så han va framme igår runt halv 23 svensk tid, alltså halv 07 Koreansk tid. Känns lite konstigt att båda päronen inte är i sverige för tillfället :P tänk om jag skulle krocka och vara påväg att dö, hur skulle dom då ta sig hem fort för att säga hej då? nu har jag ju inga planer på det men man vet ju aldrig :S

50årsfesten var riktigt trevlig :D god mat och en massa olika frukter till maten, eller som man kunde plocka efter maten som en 1a efterrät :D passionsfrukt, annanas, minikiwi, jordgubbar och sånna där orange kulor med bruna blad runt, vet inte vad dom heter :D så det åt jag en hel del av :D tig sånt istället för kakan till efterrätt :D
åkte hem vid halv 21 och kollade på melodifestivalen, eller det lilla som va kvar iaf :D Charlotte van ju med :D jiiiihaa!

idag blir det en ta-det-lugnt.dag :D skööönt! ska verkligen inte göra ett skit :D

älskar dig gustav!

080315

på måndag öppnar sökningen för universiteten runt om i sverige :D wooohoo! då ska jag söka :D sjuksköterska såklart! hoppas jag kommer in, men jag tror inte det :( men till våren :D då jävlar!

igår var väl helt okej, inte det roligaste jag vart på men ändå :D till förrätt: sprättig toast, den var alltså stenhård så när man försökte dela den så sprätte den iväg, men den va iaf god :P varmrätt: kall potatis, kallt kött och kall sås, det skulle ha varit varmt. efetrrät: största tallriken med minsta cheescaken :P såg lite fjolligt ut men det var gott. vi tog bussen hem halv 23, jag var typ död, precis som jag trodde. somnade nästan direkt när jag la mig :D

sen ringde min älskling inatt med när han var på väg hem :D

sara ska snart laga mat och sen äta. efter det kör hon mig till stationen så tar jag tåget hem :D måste hinna ta det lite lugnt innan vi ska på 50 årskalas idag så...

hoppas vi hinner hem till melodifestivalen :D jag vet att jag har sagt att melodifestivalen inte är ngt för mig men finalen måste man ju ser + att Charlotte Perellis låt är grymt bra :D I'm lovin' it ;)

ska passa på att säga HEJ MAMMA!! som förövrigt har läst min blogg i smyg, alltså utan att säga ngt till mig :P lite fult men vad gör det, mammor!

igår nä'r jag satt på tåget efter en jätte stressad eftermiddag, ringde mamma och sa att hon och robban snart va i mjölby, hon frågade om jag skulle komma dit och säga hej men det gick ju inte. mamma är påväg till finland :D robban hämtade upp henne i jönköping så dom åker lastbil dit. hur kul kan det va att åka på motorvägen i 90? hade jag aldrig pallat :P till saken, när jag pratade med mamma frågade hon om sara va hemma så jag sa att hon inte va det, då frågade hon om jag hade nyckeln och det hade ag ju för jag tog den blåa nyckeln i nyckelskåpet hemma :D jätte nöjd att jag kom ihåg. synd bara att det är nyckeln hem till mamma och inte till sara :O så jävla idiotiskt! brukar alltid ta den nyckeln när jag ska ha saras men sen kommer jag på mig själv att de är fel och byter men igår va jag såååå himmla stressad så jag tänkte inte :S
ringde sara igen men hon hade mobilen avstängd så jag ringde gustav som fick komma hem till sara med nyckeln. bara det att när jag satt på bussen fick jag leveransrapport så jag visste att sara hade satt på mobilen så jag ringde och hoppade av vid universitetet :d givetvis var gustav nästan framme, i onödan :P men men, fick ju träffa han med en stund :D

nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar :D

älskar dig gustav!

080314

trött som fan men ikväll blir det fest. ska åka till sara med 15.08 tåget och göra mig iordning där :D tror det kommer bli kul!

linda, jag kan inte komma i helgen :( ska hem till gustavs moster på 50 årskalas och vet inte när jag kommer hem. vi får ta det en annan helg istället :D tror iaf att jag ska vara med och träna nästa vecka :D

hinner inte skriva mer, ska kila. får uppdatera på söndag igen tror jag.

älskar di gustav!

080313

snart har halva mars gått också, shit vad tiden går :S men snart är det sommar :D får hoppas på en kanonsommar så man kan åka till Varamon och sola och bada :D lovely!

det känns verkligen att man har jobbat denna veckan :S en typisk jobbdag ser ut ungefär såhär:

05.15 - Klockan ringer och jag går upp
05.35 - Väcker Gustav för att säga hej då och att jag älskar han <3
05.40 - Tar på mig kläder, går ut och cyklar till Dackeskolan
06.10 - Städningen börjar (finns 2 områden och jag har varit på båda så jag väljer en)
              Går till gympan för att städa omklädningsrummen + gympasalen. Efter det tar vi några teorisalar tror jag,                   har inte vart med där så mycket så jag kommer inte ihåg. Efter det hjälps alla 4 åt med cafeterian.
08.15 - Frukost
09.00 - Ungefär då nångång. Nu är det egentligen bara toaletter och omklädningsrum som gäller :S alla på                           industri, trä, el och fordon, det är en del :S skulle tro att det är minst 30 toaletter, kul kul.
11.30 - Lunch
12.00 - Mer omklädninsrum och toaletter men nu är det på industrin för särelever, bygg och nått annat. Ingen vet                   vad dom gör där inne :P efter det är det lite dötid, städar tvättstugan m.m
13.15 - Jag och Annike går mot matsalen. Mer toaletter, 3 stycken rättare sagt + golvet utanför vid entrén och inne i               matsalen.
14.30 - Äntligen hemgång!! :D

Därefter åker jag hem, går på toa och sen iväg till andra jobbet, lyssnar på mina ljudfiler och gör det som ska göras sen hem igen. Där hemme väntar maten på att lagas och lägenheten på att städas (lite varje dag typ, finns alltid ngt). Runt 18.30 är jag klar med allt :S då har jag alltså vart igång i över 12 timmar :S inte illa. Igår fick jag nog så jag skrev en lista till Gustav med saker som skulle göras innan han gick til jobbet idag. Sa till han att han skulle ställa klockan på 10 så han skulle hinna och det gjorde han (ställde klockan alltså för hann det gjorde han inte). Förklarade också hur trött jag är på dagarna efter jag har jobbat så han sa förlåt för att han inte har hjälpt till och att han ska skärpa sig men det har man ju hört förut och inget händer så vi får väl se.

Man sitter ju inte ner och vilar när man städar utan man städar i ett i 2 timmar eller mer, det är ganska jobbigt. Tänk er själva att skura erat rum/eran lägenhet 2-2,5 timmar isträck utan sittpaus, så var 3e minut eller var 10e kanske så städar du din toalett. Väldigt jobbigt och inte så värst roligt. Roligt blir det ju när man får lönen :D ska nog inte sätta undan så mycket, jag vill shoppa!!!! har inte shoppat på jätte länge och då menar jag shoppat på riktigt! inte bara nån småsak eller nått linne sådär utan på riktigt!

Får se om det blir några ljudfiler idag, när jag gick igår hade dom bara sålt 3 stycken på hela dan :S känns onödigt att lyssna på dom idag isf men men.

Älskar di gustav!

080311

idag har jag helt klarat mig utan ipren :D kanon! då blir jag nog inte sjuk ändå :D gött!
gick ganska fort att jobba idag om man tänker efter :D imorgon är det studiedag så det är bara lärare där, ännu skönare!
blir lite annorlunda städning då eftersom man kommer åt överallt :P

idag när jag och annike skulle städa i matsalen, det sista man gör för dagen, så blev vi bjudna på varsin nybakad kaka av dom på hotel&restaurang programmet :D det var bara att tacka och ta emot :D skitgoda va dom! men man hade väl inte väntat sig ngt annat heller.

eftersom jag inte kan träna med linda och enieda denna veckan så ska jag ta tag i det själv :D idag ska jag tex ta en powerwalk på 30 min :D vilket jag ska göra 2 gånger denna veckan + ett löppass på 20 eller 30 :D man måste ju börja nånstans.
egentligen så fattar jag inte varför man inte går ut och går lite oftare, det är ju såå himmla skönt när man väl kommer ut :D och man mår ju så bra när man kommer in igen :D aaahh.

blev ett ganska kort inlägg tyvärr. ska ta och börja lyssna på ljudfilerna så jag kommer ut på min prommenad snart :D sen ska jag hem och dra på Gyllene Tider precis som igår och ta en dusch :D
är fortfarande på samma braiga humör :D

älskar dig gustav!

Gyllene Tider

det var väl bara en tidsfråga innan detta inlägget skulle komma, eller?

1996 fick jag en present av mamma, min första Gyllene Tider skiva :D shiit vad glad jag är för den skivan :D alla kan ju gissa vilken skiva det är eftersom dom släppte den -96 när dom gjorde Återtåget och återförenades igen efter typ 10 år :D Halmstads Pärlor givetvis :D ända sen jag fick den skivan han Per vart kungen i mina ögon!!

nu undrar säkert många (eller dom få som över huvud taget ville läsa efter att dom sett rubriken) varför jag kom in på detta ämnet :D jo, jag kom hem trött som fasen, satte på Puls skivan med GT och började sjunga med ochy verkligen nästan dansa med till musiken :D sen såg jag tvätthögen som skulle vikas och den tog jag hand om utan att ens tänka "det får gustav ta" :D man blir på så jävla bra humör när man lyssnar på Gyllene så det är helt sjukt! :D jag menar, blir man glad av att laga mat och vika tvätt så kan det ju inte vara annat än bra? :D

kom på att i princip alla låtar med Gyllene handlar om kärlek. det måste betyda att Per är full av kärlek eftersom det är han som skrivit alla låtar :D inte illa för en kille som skrev låtarna när han va runt 20 och sen runt 45 och lite däremellan :D

egentligen har jag tröttnat på alla låtar på Halmstads Pärlor skivan, det är ju dom alla andra lyssnar på så varför ska jag lyssna på dom när jag kan lyssna på sånt ingen annan lyssnar på :D iaf inte många. kan varmt rekommendera er att köpa Gyllenes skivor och då menar jag inte samlingsskivorna med samma låtar på som samlingsskivan innan utan dom riktiga :D

Gyllene Tider - Gyllene Tider
GT - Moderna Tider
GT - Puls
GT - Heartland Café (deras engelska skiva som dom gjorde en utlandssatsning med men i princip totalmisslyckades med)
GT - Finn5Fel

resten är bara skit höll jag på att säga men det kanske det är, hmm, alla låtar på samlingsalbumen finns ju på skivorna innan, förutom, gå och fiska och juni, juli, augusti men ändå :D

(har säkert tappat många läsare vid det här tillfället men..)

visste ni tex att Per har en oerhörd förmåga att skriva sina dunderhits under stor press :D ta tex sommartider. hela skivan, alltså Puls, var klar men den saknade en singel och vad gör han inte, han skriver låten som under kanske all framtid kommer poängtera svensk sommar :D he's my king! för jag tror inte det finns nån som inte förknippar den med sommar och inte heller nån som inte spelar den på en grillfest mitt i sommaren :D

är i världens extas nu, som ni säkert redan märkt, därför tänkte jag avsluta med min absoluta favoritlåt skriven av Per, uppspelad av Gyllene Tider, nämligen Lova att du aldrig glömmer bort mig
och nu tänker ni, orka läsa den texten. den är inte lång men den är så underbart jävla bra :D :D läs!

Och du stannar en stund
och du stannar en stund
och låter mej försiktigt blomma ut
en liten sekund,
en kyss mot din mun
som en natt drar sej mot dag...

lova att du aldrig glömmer bort mej
lova att du aldrig glömmer bort mej
lova att du aldrig glömmer bort mej
jag glömmer aldrig dej...

du, snön har smält bort
snön har smält bort
och himlen är blå och gräset det gror...
och stora blir små
och liten blir stor
som om allt
bara gick runt...

lova att du aldrig glömmer bort mej
lova att du aldrig glömmer bort mej
lova att du aldrig glömmer bort mej
jag glömmer aldrig dej...

studentpartaj

på fredag ska jag med sara på studentfest i lkpg :) tydligen så är alla hennes kompisar förväntansfulla över att träffa mig eftersom vi är tvillingar :P ballt!
blir 3 rätters men när och vart är tydligen hemligt :S jag måste vara i lkpg kl 17.00 :O hur fan ska jag orka med. jobbar hela veckan och går upp tidigt, sen på fredan efter jobbet ska jag hem och stressa i mig mat och göra mig iordning världigt fort och sen snabbt som fan ner till pendeln och åka till lkpg. eller så åker jag direkt efter jobbet och gör mig iordning hos sara som ändå inte är hemma, det kanske blir smidigast? tåls att fundera på.

ingen träning denna veckan heller som sagt och på tal om träning så är det ju inge vidare att röka när man tränar, därför ska jag sluta feströka och linda ska försöka sluta helt och hållet :D kommer nog bli en utmaning. men men, jag är nog ganska bra på såntdär, jag menar, jag slutade ju faktiskt äta godis bara sådär och har bara ätit lita på julafton nu på 1 år och snart 3 månader :D kan ju säga att jag är väldans nöjd med mig själv :D

080310

förkylningen är ett faktum :( har börjat hosta med men som tur är så har halsontet gått över :) något positivt iaf.
en annan positiv grej som gör något annat negativt är att jag ska jobba hela veckan :D vilket gör att jag kommer få en ganska bra lön hoppas jag :D men det negativa med att jobba blir att jag inte kan gå med och träna på morgonen och att jag måste gå upp 5.15 varje morgon :( så på fredag när jag ska ut med sara och alla studenter så blir det nog bara middag för mig och sen hemfärd :S

igår var jag säker på att dom skulle ringa från dacke och bemig jobba kl 6 på morgonen för att dom på stadshuset inte hade fixat nån vikarie. jag hade nästan rätt, dom ringde kl 8 så det var bara att pallra sig upp och cykla till jobbet. mådda piss i slutet på dan så det va skönt att få komma därifrån.
köpte ipren på vägen hem, måste klara mig hela veckan utan att bli sjuk, måste ha åengarna, så jag får knapra ipren helt enkelt.

jag har ju ett annat jobb att sköta med, hos gustav, så jag är där nu. ska lyssna på ljudfilerna snart och sen finns det säkert lite annat att göra.

hemma har vi världens hög med tvätt från igår som måste vikas och läggas in + att våran hall är som en gång med grus, alltså en grusgång så den måste dammsugas med + att jag måste laga mat :S ibland undrar jag hur mycket man orkar med på en dag :S och det lär ju inte bli bättre i slutet på veckan heller, eller jo, om jag börjar bli frisk :)

nej, då ska man väl börja jobba då..igen.

älskar dig gustav!

080309

tror inte jag har skrivit på hela helgen? så det får väl bli en kort uppdatering nu istället :D

i torsdags kom ju sandra hit :D kul! lite sund bara att jag skulle upp 05.15 för att jobba 6-13 men det gick faktiskt väldigt bra :D
när jag kom hem var jag så jävla trött! sara och sandra va och tankade så jag kom inte in för sandra hade min nyckel så jag fick vänta utanför. fick nyckeln iaf, ställde in cykeln och sen var det bara att kila iväg till andra jobbet :( det va däremot ingen höjdare. när jag va klar kom sandra och sara dit. sara åkte hem och sandra skulle tydligen sova hos oss en natt till :D det hade ingen sagt till mig men det va bara kul :D
linda ringde och frågade om jag ville med när hon skulle pierca sig och det ville jag ju givetvis :D bilder från det kommer snart upp på bilddagboken :D idag rättare sagt :D

fredagkvällen ägnade vi oss åt mat och cider. det kom lite folk hem till oss men jag och sandra drog till kinesen iaf. knappt något folk alls :S brukar alltid va en del folk där tycker jag men inte i fredags :( vi dor hem igen vid halv 2 eller nått. folket var kvar hemma så jag bad gustav att köra ut dom, jag hade ju faktiskt vart uppe sen lite efter 5 på morgonen så jag va väldigt trött. när alla hade gått satte vi på en film, 28 veckor senare. jag gick och la mig efter kanske 15 minuter, det gjorde sandra och gustav med :P

på lördagen gjorde vi absolut ingenting. kollade på tv iofs men det räknas som ingenting. sandra tog pendeln till lkpg 15.08, jag gick med henne till stationen för att passa på att sola samtidigt :D det var riktigt skööönt :D gustav mötte mig utanför solariet när jag var klar. sen gick vi till kvarnen för att handla lite, vi skulle göra kycklingsallad så vi behövde kyckling och sallad. själv kunde jag inte motstå frestelsen från allt naturgodis så jag köpte en påse som kostade 74 tror jag det va :D kan ju säga att det finn en hel del kvar att knapra på idag med :D
kollade på melodifestivalen sen, första jag ser på sen det började btw. ska kolla på finalen med nästa vecka. själv hoppas jag på Charlotte Perreli :D den låten är helt klart bäst!

idag ska jag duscha, kanske ta en promenad och sen bara ta det lugnt :D

älskar dig gustav!

träning

nästa vecka börjar mitt och lindas sundare liv :D
vi ska vara med i Vårruset den 19e maj så nu har vi något att träna för :D har gjort träningessheman å grejer idag :D 3 gånger i veckan! fasen vad kul det ska bli :D både jag och linda är skitpeppa nu :D
we rock!!! hahaha :D
kan iaf säga att vi kommer ha kul :D
träningen kommer bestå av styrka och kondition, tex löpning, cykel och powerwalks :D vill börja nuuuu!

080305

kunde knappt sova inatt för jag va så nervös :S

åkte iaf hemmifrån vid 9.40, skulle vara där kl10. ringde när jag va utanför och frågade vilken dörr man skulle gå in i så hon kom ut och mötte mig :D
var ingen interjvu direkt, mer information om de boende och hur dom arbetade :D dom visade mig runt i lägenheterna och övriga huset. skitfina lägenheter!!! :O jättestora fönster, massa sol (idag iaf) och mitt ute på landet :D kan det bli bättre för äldra utvecklingsskadade? skulle inte tro det :D om jag får jobbet så kommer jag trivas som fisken i vattnet vill jag lova :D

sitter på jobbet nu iaf. gick hit på en gång, lika bra. ska snart börja jobba tänkte jag.

thn sista helgen i mars då :D hopaps alla kan åka med :D måste fylla 2 bilar från mjölby. det blir iaf jag sara och gustav med all säkerhet, sen hoppas jag på zandra och eric med men dom borde ju åka med. linda kim och rasmus måste också åka med :D kommer bli sjukt kul!

Greys ikväll med :D har sett på reklamen att det kommer bli spännande :D

älskar dig gustav!

080304

vad ska man berätta om dagen då, har ju inte hänt så mycket. inget alls nu när jag tänker efter.
gick till jobbet runt 11 tror jag. tog en dusch först. idag var det verkligen inte kul att jobba. den enda som var lite annorlunda va att linda hade gjort en ljudfil :P roligt att lyssna på ngt annan än alla som man hör varje dag i ljufilerna. det är väldigt små saker som förgyller arbetsdagen ;)

när jag gick hem vid 17 åkte jag och hämtade linda. ska ju på intervjun imorgon så hon fick åka med och kolla vart det låg. jag kan ju säga att det va tur att vi åkte idag annars hade jag nog aldrig kommit fram imorgon :P hon som jag pratade med från gruppboendet sa att man skulle svänga höger mot vallstorp i Sya så det gjorde vi för det finns bara en väg i sya som man kan svänga vänster på (sya är bara ngt man åker igenom annars, inget man lägger märket till). vi svängde av och efter 1 mil hade vi inte hittat det. hon på gruppboendet sa att det va några röda hus och det låg bara röda hus längs vägen. vi singde gustav så att han kunde kolla på internet vart det låg.
när han ringde tillbaka så förklarade han att det var en avfart innan man kom till sya, alltså första höger när man åkt ut ur mjölby.

väl hemma lagade vi mat, kollade på tv och sen gick jag och la mig :D

älskar dig gustav!

080303

idag har jag och gustav varit tillsammans i 1 år och 6 månader :D tiden går fort när man har roligt ;)

gick upp kvart över 9 idag, skulle gymma med linda kl 10 som sen blev kvart över 10 :D kom fram till lundbybadet men det var låst så jag ställde mig utanför för att vänta på linda. då kom det ut en tjej och sa att dom inte öppnar förrns halv 12 idag :S typiskt, ringde linda och sa att hon kunde vända sen cyklade jag till jobbet. kände inte för att jobba idag, bara 13 ljudfiler att lyssna på så jag tar det imorgon.
gick hem och la mig för att läsa om per :D lästa köart kapitlet om gyllene tider men orkade inte börja på det om hans solokarriär. fick äntligen tummen ur för att diska. diskade alla glas och lite till sen vart det fullt i diskstället så jag gick på dammsugningen istället :S en väldans mass grus i hela lägenheten och ävern en del damm. när det va klart tog jag fram skurhinken och skurade golven med :D så nu är hela lägenheten skinande ren :D förutom handfatet och själva toaletten + lite disk mn det får fasen gustav ta :D

fick för mig att jag inte vile ha den där fula saken som vi har i köket med. så vi ska nog in till ikea och köpa en hylla isället och ställa all sprit på :D kommer bli snyggt! skorna som står i skåpet som vi ska kasta får jag ställa i köksskåpet som vi ändå inte använder :D får se hur det blir, tror det kommer bli snyggt :D har egentligen inte pengar men får ta från sparkontot, kommer ju kunna lägga bort en del under sommaren när jag ändå bara ska jobba :D det löser sig!

älskar dig gustav!

080302

festen igår blev oerhört lyckad!! jag hade skitkuuuul! tror alla andra också hade kul :D det bästa va ändå att alla kom + några till :D
spänningen var hög inför presenten alla pratar om som jonas och kim hade fixat :D jag hade fått några ledtrådar: otymplig att bära, något man hade när man var lite, dock inte alla, mest tjejer och jonas :P en gunghäst som hette Benny var det :D hahaha! dom hade pimpat den lite, sprayat manen och svansen rosa och massa glitter :D sen fick jag en prinsesskrona med :D jag tror alla tyckte om Benny :D
blev en del sölande men sofforna klarade sig :D :D min kamera pajade med :( har inte haft den i 2 veckor än ens :'( allt funkar men linsen öppnas och stängs inte helt om man inte petar på den. ibland funkar linsen och ibland inte. vi trodde den var kladdig eftersom jag hittade den blöt på bordet lite innan så jag ska kolla idag om det funkar bättre, ska testa göra rent den med tops också :D annars är det bara att lämna in den, tog ju 3 års försäkring som tur va :D så jäkla typiskt bara, jag hade aldrig kameran på bordet där alla hade sina drinkar åså utan på ett mindre bord i hörnet. så använder ju folk kameran och tar kort, vilket är jättekul :D men om man sölar på en kamera ller en mobil så tycket ju jag iaf att man torkar upp det efter sig. sen precis när jag såg att inte kemeran funkade så hör man världens krasch inne i badrummet :S då hade badrumshyllan med allt smink och alla parfymer trillat ner. det blev lite för mycket där på en gång så jag blev helt galen, skitarg :S blev skitarg på kim för att han va i badrumet när det hände. som sagt, det blev för mycket där men jag lugnade ner mig efter en stund så var allt bra sen :D
sanna, tc och david lugnade ner mig lite, blev ledsen och grät. ni vet, alkohol, trasig kamera och nerriven hylla, tårarna var rätt givna. men men :D
fyllde en stor sopsäck med burkar och flaskor, tror jag kommer fylla en till när jag städar sen. gustav får fasen hjälpa till :P

vaknade imorse och mådde inte jätte bra :S tog en alvedon så nu är det bra igen :D kim mådde lite sämre så han kunde inte köra denice in till lkpg så det fick bli pendeln. vi fick en snabb powerwalk kan jag ju säga :D skönt med frisk luft!
skitkul att hon kom :D :D hon kommer nog igen när hon har påsklov :D fast mitt i veckan då för på helgen är vi inte hemma :(

nu sitter jag på jobbet och tar det lugnt. vill inte gå hem för jag vet vad som väntar. orka städa!

tack för igår allihop!!!!! ni gjorde verkligen kvällen oförglömlig! <3

älskar dig gustav!

080301

1a mars, dagen har äntligen kommit :D 20 årsfets ikväll nu då :D fan vad kul det kommer bli!

igår blev det en liten förfest tlsidag :D jag gustav kim och denice drack lite och gick till kinesen sen :D väldigt lyckad kväll!

idag kommer fôlket från trôllättan :D kim jeanette emma hille och therese. ska kanske in till lkpg med jeanette och kim när dom kommer :D

tänkte skriva upp alla som kommer, för vi blir en del :D
jag
gustav
kim
zandra
eric
rasmus
jonas
carro
sara
idaa
linda
eneida
mackan
therese
emma
hille
kim
jeanette
och kanske sanna, hon skulle jobba idag :(

är lite orolig för vart alla ska få plats :S men det löser sig väl. är mer orolig för att soffan inte kommer vara vit imorgon, men det löser sig nog det med för vi ska täcka över den med allt vi har i princip :D

ska väl ta en dusch nu och sen pallra mig in till kvarnen, har ett ärende att uträtta ;) kan inte skriva här vad det är.

älskar dig gustav!

RSS 2.0