NOOOOOO!

JAG VILL ALDRIG MER BADA!!!



thn

japp, nu är thn på väg hit :D jeanette och kim ska spendera helgen i linköping :D ska bli jättekul!
ikväll blir det kanske utgång, vi får se vad vi bestämmer oss för :)

ska hem till zandra snart och käka tacos, nom nom nom!

klar

nu är jag äntligen färdig för idag :D hade i silverchampoot ganska länge + en hårinpackning i en kvart. fick bort nästan allt det gula men det är ändå inte den där blonda färgen jag vill ha :'( jag lover här med mig själv att nästa gång jag vill färga håret så ska jag gå till en frisör så det blir bra gjort :D får dock bli efter sommaren när jag får lön :P

färgen på håret på bilden är inte riktigt samma som på rigtkgt.


lila

gick ut i köket förut med mössan för jag ville inte visa mig :O så nu blev det silverschampoo :D hoppas att det lila försvinner ganska fort.




"klart"

fuck! det gick inte som jag ville :P det blev gult. hur fan ska man lyckas lösa detta tills imorgon?! :O hjälp någon!
ska försöka med silvershampoo nu. drar i det i torrt hår och låter det sitta ett tag och hoppas på det bästa. helldre lila hår som går bort efter några tvättar än gult hår som aldrig går bort, bra resonemang va? :P

önska mig lycka till och sluta skratta åt bilden :P



(på bilden ser det inte ut som det gör i verkligheten)

mellan

bjuder på en mellanbild. dock ser håret hyffsat blont ut men på rigtigt är det morotsfärgat :S
shiit vad slitet det blev då :O men bara på ett ställe! konstigt. visar sen hur resultatet blev :D




blond

bestämde mig förut för att bli blond igen :D håll nu tummarna för att jag blir just blond och inte gulhårig :O !!! köpte 2 förpackningar med blekning, har i den första nu och såhär ser det ut för tillfället. ska ha i det i 20 minuter till sen blir det nästa förpackning :D

och nu kommer alla säga "jag visste väl att du skulle bli blond igen" eller "jag visste väl att du inte ville va brunett så länge" och jaa det kanske ni visste men det visste inte jag :P annars hade jag aldrig färgat det brunt från första början?

(ser att jag behöver mer färg i nacken)




100420

nu har jag bokat bussbiljett till och från Skavsta :D man köpte bara en biljett som man kan använda när man vill på vilken linje man vill inom 3 månader :D t/r kostade bara 199, jag hade räknat med 199/st så det var ju kanon!

imorgon kl 09.00 ska jag infinna mig på skolan för att börja det stenhårda tentaplugget på riktigt!

väntar fortfarande på tentaresultatet från statistiktentan :O sista dagen att få reda på det är idag så vart fan är resultatet?? :O

nu blir det desperate housewives!

100418

idag har jag gjort absolut ingenting :D

vi tänkte grilla idag men när vi gick till hemköp för att handla så ångrade vi oss, det va föör kallt :P så det blev tacos hos sara istället men det va gott det med!

gick hem till mig sen och kollade på film och käkade godis, mmm!

blir nog ingen bättre uppdatering eftersom jag inte gjort något mer :P nästa vecka så blir det massa plugg så vi får se när jag skriver igen :S

god natt

svar till mamma: jaa den är paj :O men läste du inte HUR den gick sönder! helt sjukt! läs inlägget som jag skrev innan :P

hoppas ni gillade bilderna iaf :D jag gör!
kom hem för en stund sen från sara. det har varit en lugn fest där ikväll vilket var helt kanon! var sjukt taggad för västa megafesten förut men det här va den perfekta avslutningen på DömD :D kände redan vid 22 att jag ville hem och sova :O sncka om att dom här tre dagarna har tagit kol på mig! men det var det värt :D det här har varit bland det absolut roligaste jag gjort :D jag skulle inte tveka att göra om det igen!

imorgon blir det nog film och lite plugg. jag har inga planer alls och det känns väääldigt skönt :D

god natt!

bilder

eftersom kameran nu är paj så la jag in bilderna på datorn. så här kommer ett stickprov :D fan vad kul det har vart!

dag 1

zandra




SVP



zandra



skrevet!



zandra igen :D



för att SVP vet hur man festar!




dag 2

middlingsrunda

anna




zandra och sara




jaaag




anna och jag




mmm, fulvin!




första stationen gick ut på att häva fulvin :P + en shot på det!




sen snodde vi ungarnas lekplats och förvandlade den till en hinderbana :D station nr 2 med andra ord! påfyllning av fulvinet i slutet.



klättra!




jag och sara




station nr 3 gick ut på att springa fram, shotta och sen köra irländsk julafton, 10 varv :D




det blev en aning snurrigt!




platt fall..




festen fortsatte hemma hos mig sen :D här är jag och zandra!




nu fortsätter snart sista dagen hemma hos sara :D måste tacka zandra också som åkte till tornby åt mig eftersom jag inte hann till systemet då vi tävlade. du är en ängel :D

ha en kul kväll för det ska fan jag ha! :D

dart

igår blev det fest hos mig i korridoren :D riktigt trevligt!

middlingsrundan va askul!!! hade gärna gjort om den idag :D måste göras om! får bli DÖMD nästa år med!

kl 11 imorse så började darttävlingen. det såg mörkt utt ett tag men sen kom iaf Patte och Johan :D tråkigt att inte anna kom :( annars var vårt lag komplett. fan vad grymma vi va :D jag ägde alla i mina matcher! förutom den siata då hade jag ju kunnat kasta rakt ner i golvet för några poäng fick jag ju knappt :P
vi lyckades ta oss ända till kvartsfinal :D grymt bra jobbat! vi blev alltså bland dom 8 bästa av över 100 lag, inte illa pinkat!

min kamera har pajjat också :O FAN! måste köpa en ny! jag ska berätta för er hur det gick till också, jag är förvånad själv över hur jag har lyckats. är ungefär som ett frågetecken. såhär var det iaf: jag tog lite kort på när sara och deras lag tävlade, stängde av kameran, höll den i handen, ville ta mer kort, satte på den igen och vips! skärmen är totalt svart! vad fan hände liksom? har iofs haft den i över 2 år men den ska väl inte gå sönder för att man stänger av den och håller i den?

som tur är så ligger ju bilderna på minneskortet så jag går inte miste om dom :D funderar på att dra in till stan eller tornby och fixa en ny så jag har en ikväll :D

ska kolla runt lite på vad jag skulle kunna tänka mig.

parteeey!

tjoo!
har gått middlingsrundan nu :D det va riktigt roligt! har suttot hos mig nu ett tag jag och zandra och väntar på att folket ska komma :D det blir fet hos mig ikväll! me like!

bilder från middlingsrundan kommer på söndag...om jag orkar :D

nu fortsätter festen! woho!

ovven är på..såklart!






jag och zandra



gaah!

har duschat och handlat nu så jag känner mig som en ny människa :D
sara och zandra kommer förbi och käkar om en timme. jag ska fixa thaigryta :D mumma!

det va en tant före i kassakön som tog tid på sig (som vanligt). hon grejade med kuponger för "det är ju så fyrt så man måste passa på". sen när kassören sa vad hon skulle betala så säger tanten "oj vad dyrt, man ska inte gå iväg och handla såhär igentligen" och DÅ börjar hon rota i väskan efter plånboken! :O man har den redo! sen när hon väl ska packa i sina varor i sina 5 påsar (det va mat för över 400 så det va en del) så kläcker hon (åå, hur ska jag få hem det här när jag cyklar?" iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! 5 påsar på cykeln :O jag tycker det är jobbigt med en eller två! lycka till tanten.

sen när jag kommer hem och ska lasta in min mat så ser jag att nån har ställt en matlåda på min nedersta hylla. jag låter den stå eftersom jag inte behövde platsen just då. dock så har jag lagt mina cider på kylning nu och va tvungen att ställa ut den :O jag känner mig jätte taskig men vad får denna någon att tro att han/hon kan ställa sina grejer på MIN hylla utan att fråga? hade personen frågat så hade det självklart gått bra :O blir så irriterad!
jag tror jag vet vem det kan va också för denna någon har lånat grejer av mig förut utan att fråga samtidigt som jag vart ute i köket :O vad fan?
han tog min nydiskade kökskniv och skar upp nån kartong till sin frysmat, utan att fråga! jag va ju för fan där :P sen lägger han inte ens tillbaka den på min plats utan lägger den på platsen brevid min, dessutom på ett par diskhandskar :O det va ju bara att diska om.

aja, nu har jag avreagerat mig :P

trollywood

stjärnspäckat i trollhättan i sommar :P
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6965222.ab



DÖMD

som ni vet så har DÖMD dragit igång :D igår vart det förfest med massa SVPare + några till. hade riktigt roligt! kvällens citat/kommentar: "va sarrrrru?" (tänkt stockholms-R och G som i gemenskap när ni uttalar :P)

drog till kravallen runt 00 tror jag. fick ett sms av sara som frågade vart vi sa och att det va låång kö. orka stå längst bak :P jag gick med zandra för att komma in vid Alab (alla festerister kommer in gratis och före alla andra den vägen) men vakterna såg inte så inbjudande ut. Tomas sa då att om jag skyndade mig så kunde jag ställa mig med sara och anna som stod längst fram i den riktiga kön :D jag sprang och han hade rätt, dom va längst fram så jag sttällde mig där :D va inne samtidigt som zandra.

käkade nudlarna med kött också (temat är ju japan), riktigt gott! blev en cider med och en massa dans! :D haha! bästa kravallen jag vart på kan jag ju säga!

vaknade 8.30 imorse och har inte kunnat somna om :( kan ju bero på att jag startade datorn, hihi. ska nog försöka sova en stund till nu.

DÖMD har ju bara börjat som ni förstår. kl 16 eller kl 17 så är det samling utanför Kårallen, då ska vi gå middlingsrundan (läs: spritrundan). hur fan ska man klara av detta? :O för att inte oroa mamma och pappa så mycket eftersom dom läser detta så kan jag meddela att en sån här festhelg är en engångsgrej som man bara måste testa en gång i livet :P

kommer inte bjuda på några bilder förrns tidigast på söndag. orkar inte lägga in bilderna på datorn :P


frågan är om man ska vara så duktig att man pluggar en stund? fast sen då såklart :P

rökning!

ni vet ju att jag då och då skriver om hur illa jag tycker att det är med rökning. dock så vet jag att text inte riktigt funkar. föreläsaren idag visade bilder idag på sjukdomar vars förlopp går mycket fortare om man röker. även risken för att få dessa sjukdomar ökar! :O det man förknippar med rökning är ju sjukdomar i lungorna men det påverkar ALLA blodkärl i hela kroppen. Risken för hjärtinfark, hjärtsvikt och kärlkramp ökar enormt! njurarna tar även skada och utan njurar som fungerar så kommer man tillbringa mer tid på sjukhus än vad man kommer göra hemma!
förstår ni vad ni gör med era kroppar????? jag vet att alla tänker "det händer inte mig" men OM det nu skulle hända DIG, inser du hur plågsamt det skulle vara! är det värt det? antagligen så tycker du det nu men kommer du tycka det då?

här är bilderna, enjoy!


Orsaker till artärsjukdomar. Ni kan ju själva läsa. vad står högst upp?
Gillar inte riktigt bilden på paktet heller, gör ni?





Det här är en aneurysm. En förstorad artär. Man kan leva med dessa men om dom växer och blir så stora så att dom tillslut spricker så överlever endast 80%!!! 50% dör på fläcken, vissa dör på operationsbordet och andra operarar man inte alls vilket leder till att de dör.




Såhär ser det ut på riktigt. den svarta ringen visar storleken på en vanlig artär. den röda ringen visar hur förstprad artären är.




Ischemi betyder syrebrist. vävnaden får inte tillräckligt med syre eftersom cirkulationen inte fungerar som den ska. vackert?  




går det såhär långt så har du inte ens nån fot kvar sen! men den där ciggen du rökte förut är kanske värt det? men vad vet jag, alla gör olika prioriteringar i livet.





Det här är en operation på en halspulsåder. den har blivit igentäppt. det inringade är det igenkleggade som dom drar ur artären. detta kan leda till stroke! STROKE! är ni medvetna om vad ni riskerar när ni tar morgonciggen/festciggen/fikaciggen/sitta-och-njuta-i-solen-ciggen?





Så, flickor, en klänning till detta? eller en dag på stranden kanske?






Det här är en genomskärning av ett friskt hjärta (till häger) och ett hjärta med hjärtsvikt (till vänster). Ser ni hur tjock väggen på hjärtat är? inser ni hur ansträngande det är för ett hjärta som ser ut som detta? har man otur och får en svår hjärtsvikt så blir man SÄNGLIGGANDE för hjärtat ORKAR INTE!!



jag kan inget annat än att hoppas att ni tänker efter nästa gång ni är röksugna! tänk på vad fan ni håller på med och om det är värt det.

kärlsjukdomar

kan inte säga att pluggandet igår blev så effektivt :P som tur va så började vi med ett gansla simpelt och enkelt område, näligen smärta.
vi gav upp strax innan 22 och drog på en film :D Law abiding citizen. den va skitbra! ni måste verkligen se den :D

imorse vaknade vi kl 8 och gjorde oss iordning och drog till skolan. har haft två otrooooligt intressanta och bra föreläsningar idag :D ni vet sånna där föreläsningar där tiden bara rusar iväg för att man är så inne i allt föreläsaren säger och så vill man inte att han/hon ska sluta prata :P

den första handlade om hjärtsvikt med lite mer vikt på egenvård vid hjärtsvikt, mycket intressant!
den andra handlade om sjukdomar i kärlen och kärlkirurgi :D killen som föreläste var kärlkirurg och jobbade på thorax-kärlkliniken på US men även lite på ViN i nkpg. gästföreläsare är alltid så kul att lyssna på :D

nu försöker jag få tummen och och börja med scenariot. denna vecka handlar det om just hjärtsvikt. kul! det är kul att läsa om men mindre kul att skriva ner allt som är viktigt, usch!


off to school!

nu drar jag till skolan. kommer inte hem förrns imorgon kväll igen :) ska hinna byta soppåse ute i köket med innan jag ska gå. det är nämligen jag som har hand om det denna veckan. vi har ett litet system så att man byts av varje vecka.

varför har jag en känsla av att våran basgrupp inte kommer ta tre timmar idag? :P


100412

jag och zandra va ute och sprang förut, vilken nyhet va? :P blir iaf 3,5-4 km, vet inte helt säkert men vi sprang hemmifrån till spåret och drog 2,5 km där och sen hem igen, bra jobbat :D det går mycket bättre att springa i skogen än på asfalten :O usch, hatar asfalt!

imorgon är det dags att åka till norrköping och skolan igen :) vi har basgrupp mellan kl 13-16 utan basgruppshandledare :) vi får se hur det går med diskussionen denna gången :D hoppas det blir bra!

efter den så ska jag kila hem till sara J i min klass för att starta upp tentaplugget. kan inte säga att jag längtat precis :P har packat ner lite kläder nu som jag ska ta med mig. just det, mjukisar får jag ju inte glömma!! :O pjamasen måste ner också. som ni märker sås ka jag sova där så går vi tillsammans till skolan på onsdag :D

så innan jag drar till skolan imorgon så måste jag ut och springa och fixa matlåda. springa måste jag för det blir nog sista löprindan för denna veckan tyvärr :( detta berror på att det är DÖMD som börjar på torsdag, woho! 3 dagars festande och en jävligt slapp söndag! men men, 2 löprundor denna veckan är bättre än inga :D

börjar bli hungrig med så jag ska ta och fixa ngt ute i köket (läs: en skål med flingor och fil).

(skrev jag fel datum i rubriken igår? aja, skit samma, idag stämmer det iaf)

haha

gud vad jag är kreativ med inlägg idag känner jag, iaf nu på kvällen :D
jag vet att sara brukar kolla in en hemsida som heter ruminations.com så jag gjorde det nu med eftersom jag har lite småtråkigt.
jag vet inte riktigt vad sidan går ut på men roligt är det :D

- Last night I had a dream that I got groceries. That was it. No twist or anything. My subconscious pretty much screams "poor college student"?

- Don't lie to me, iPod. You've only been on the charger for 10 minutes. You don't have a full battery yet.

- I went to the library today to write a paper and all the social networking websites were blocked. Needless to say, I left. (hahahaha. är man student så vet man precis vad killen/tjejen menar)

- The colder and windier it is, the slower the gas pump will go.

- I'm generally pretty confidant in my spelling skills, but once spell check is gone, everything suddenly looks completely wrong.

- No matter how long you wait, the rain will beat down twenty times harder the moment you decide to make a run for it. (sant!)


nu ska jag äntligen sova :D

visstedu.nu

hittade en totalt onödig men lite rolig hemsida när jag kollade igenom alla skräpmail jag får till just min skräpmail, visstedu.nu :D gå in och kolla.

t.ex.
visste du
... att det är brottsligt att låna ut sin bil till någon som är berusad? (NO SHIT?)
... att i Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla? (hahahahaha! men vapen kan man köpa hur som hellst i USA)
... att bara hälften av världens befolkning har använt en telefon? (kan man inte tro)
... att loppor kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? (interseting)

aa, ni fattar, onödigt men kul :D

film

sara ocg jag bestämde förut att vi sille ha pizza och att hon gladeligen kunde bjuda mig på en :D snällt! vi skulle träffas utanför mig för att gå till pizzerian. skriver då till sara på msn, "jag ska bara byta om så går jag ner till framsidan"
byter om och går ner...ingen sara. väntar en stund, ringer, upptaget...ringer igen, upptaget...ringer igen, upptaget. *vafan* skickar ett sms i hopp om att hon ska kolla vem det är ifrån samtidigt som hon pratar...inget svar...ringer, upptaget...ringer, upptaget. tänkte då att om jag skickat 20 st så att det piper massa gånger så att hon kanske reagerar :D efter nån minut så ringde hon upp :D "anna ringde och det är svårt att ta på sig kläder med en hand" löd ursäkten. kass ursäkt med tanke på att hon kunde bett anna att vänta en minut medans hon tog på sig så hade dom kunnat prata medans sara gick :P
sara kom förövrigt med långärmad tröja, jacka och halsduk. vädret i linköping har idag varit stårlande sol och t-shirt väder i solen :D det alla undrar nu är vad sara tänker med ibland? :P svar: jag vet inte ;)

gick iaf till mig sen och kollade på The Notebook. vädigt bra film :D sen drog jag på det enda jag gillar med The Phantom ocf the Opera vilket är en låt. när låten nästan är slut så knackar det på dörren "nu undrar dom väl vad jag lyssnar på för skitmusik :P" öpnnar dörren och där står daniel, "vi ska ha möte nu, kommer du". hade helt totalt glömt bort :S sara fortsatte att kolla på filmen medans jag och dom andra i korridoren satt och pratade med varandra i nån timme :D när jag kommer tillbaka så säger sara "filmen är ju inte dålig :O jag älskar den :D", suck!

vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt, borde kanske sova men jag vill inte riktigt det än :P är inte så trött.

lite rolig fakta: italienaren i korridoren lägger spagetti och popcorn i våra blommor i hopp om att dom inte ska dö. han tror att dom får näring av spagettin och popcornen :P
vi frågade också vart han hade gjort av sina kusiner och sin kompis medans vi hade mötet "I send them to the lake", jag "what lake?", han "I dont know" hahaha! :D han är skön min granne :D (för er som inte vet så finns det ingen sjö i lkpg som man kan GÅ till. roxen ligger närmast och dit tar man sig med bil)


låtarna från Phantom of the Opera är denna
http://www.youtube.com/watch?v=h1cm5wV-3j4
och denna
http://www.youtube.com/watch?v=Ej1zMxbhOO0

100412

blev ju som sagt en vääldans spontan utgång igår :D först skulle vi bara in till stan och ta en öl men det blev mer än så :P
ölspel med italienare i korridoren inna vi gick, haha :D vet inte vad dom tyckte om det men jag hade iaf kul :P

blev platens väl inne i stan :) hade grymt kul och guud vad vi dansade :D

idag är jag ganska seg, är glad över att jag är ledig imorgon med så jag kan slappa en dag till :P funderar på att kolla på nån film men vilken? sara sa nu att hon skulle se The Notebook. jag har inte sett den så den kanske man ska se? aja, vi får se.

dags att börja ladda inför DÖMD nu med, woho! :D fan vad kul det ska bli!

italienare?

gick precis ut till köket för att käka frukost och blev väldigt förvånad när det låg 2 okända killar på varsin soffa i allrummet :O vart kommer alla ifrån? är det italienarens kompisar eller vad?

här om dan när jag italienaren och daniel satt och käkade så kom det in en kille i allrummet och säger "hej" på svenska, alla svarar och sen kollar typ på varandra. italienaren undrar vem fasen det va och daniel sa att han träffat honom dagen innan eller nått och att det va fransmannens kompis som han tog med från paris efter påsk.

dagen efter detta så går jag ut i köket och ska käka frukost. ser även då att det ligger en okänd kille på soffan som sover framför TVn :O daniel va där också. vi satte och och käkade frukost och då vaknade den här killen. vi hälsar på honom och jag tror såklart att det är fansmannens kompis (såg inte så noga hur han såg ut dagen innan) och att fransmannen är i skolan osv..när fransmannen väl kommer hem så säger dom ingenting till varandra, inte ens hej :O då blev jag fundersam!
insåg senare på kvällen att det va italienarens kompis. frågan är ju bara om han kommit upp från italien för att hälsa på annars borde han väl ha sovit i sitt egna rum/lägenhet?

igårkväll satt det en till kille med dessa två italienare så detta gör att jag undrar om det kan vara dom som ligger på soffan? aja, det lär väl märkas.

löpning om 2 timmar i regnet :D :S löpningen är jag glad för men regn? inte så mycket..

film

pratade med gustav förut en stund. han rekommenderade en film som jag borde se, dock så kom jag inte på vad det va den hette men jag kom ihåg att han sa att den vann många Oscars på oscarsgalan iår så jag googlade och fick fram en lista på alla vinnare. Filmen hette The Hurt Locket så jag laddade ner den :)
råkade även se kategorin Bästa långfilmsdokumentär där The Cove vann, så jag laddade ner den med med tanke på att jag älskar dokumentärer :D

började med ett kolla på The Hurt Locket och jag måste erkänna att den va sådär. en film man ser en gång men inte mer. samma var det med Slumdog Millionare som vann massa Oscars förra året :S varför vinner kassa filmer fina priser? aja iallafall.. sara kom över för att se dokumentären med mig.
den handlade om japans slakt av delfiner :O kan verkligen rekommendera er att se den, riktigt sevärd! helt klart en bra dokumentär! man kan ju tycka att om dom måste döda så många delfiner så kan dom ju döda dem på ett värdigt sätt och inte sticka vassa pinnar i dom och låta dom simma tills dom förblöder :O fy! The Cove alltså.

nu tänkte jag sova. blir lite plugg imorgon + löpning med sara :)

göd natt!

tvätt

nu har jag äntligen fått tummen ur och deklarerat :D göttans!

tvätta håller jag på med nu också. dock hade jag sån tur att alla 4 maskiner va lediga när jag kom ner så mina tre maskiner tar 1 timme idag bara :D nice! måste dock torktumla lite med så det blir en timme till men tre maskiner + torktumling på 2 timmar är ju inte helt fel :P

får se om jag orkar plugga idag eller vad jag ska hitta på. ska iaf inte BÖRJA med pluggandet utan det får bli om jag inte har ngt annat att göra sen :P

ligger som en klubbad säl i soffan :P




dagens

har vart inne på stan nu med sara och zandra. vi tänkte inviga uteserveringen eftersom det va 15 grader ute förut :D synd bara att det började regna när vi skulle in :( så det fick bli en fiak inomhus. käkade en bagel med grönsaker och skinka, mums!

hittade även skor :D fick ett presentkort av mamma och stefan i påskpresent. 400 kr på antingen din sko, nilson, skopunkten + 2 andra butiker :D självklart gick jag in på skopunkten och kom ut med 3 par sneakers. ett par marinblå, ett par röda och ett par vita :D kommer bli kanon att ha olika färger att matcha med.

today I'm wearing this.
+ svarta converse.

värme

15 grader ute nu och jag sitter inne och pluggar :O jag känner att jag kan lägga ner plugget för idag, har suttit i kanske 4 timmar och scenariot är snart klart :D

haken är att vi ska ut och springa men inte förrns 15.30 vilket är om 2 timmar. på två timmar skulle man hinna med en del ute men innan jag går måste jag duscha och duschar jag nu så vill jag inte springa för då måste jag duscha igen och att duscha håret två gånger på två timmar är inte min grej sådär. hur fan ska jag göra? ska jag ge mig ut ensam på en löptur nu så att jag kanske kan dra in till stanoch kolla på folk på en uteservering eller ska jag vänta på sara och zandra i 2 timmar och låta dagen gå i spillo?

tror nog ändå att jag ger mig ut nu :D gött!

plugg

fy fan vad mycket plugg jag har att göra :O har skrivit 15 sidor på datorn nu och ör inte ens halvvägs, usch! men det är bara att fortsätta så jag blir klar och kan börja med kompendier till tentan sen :D

klarade läkemedelsberäkningstentan med, wohoo! :D Sara klarade den också, grattis till det!


kvällsmat

har precis käkat kvällsmat nu. jag sara och zandra va på hemköp och handlade förut så då bestämde jag mig för att fixa en bulgur (stavas?) sallad och ha i en skäl i kylen så man bara kan ta lite till maten varje dag :D smart! så till kvällsmat fick det bli två grillade kycklingfiléer och bulgursallad, mmmmmmumma! köpte även lite nötter som jag knaprar på nu.

denna veckan är det ju desperate housewives med som jag ser fram emot ikväll :D och greys imorgon, yey!

vi ska ha återkoppling på våran tenta imorgonbitti med men ingen har fått sitt tentasvar än :O det står på kurshemsidan att vi ska få det under dagen annars så får vi resultatet när vi får tentan imorgon. då är frågan, ska man gå på återkopplingen som börjar kl 8? går jag dit och har fått ett G så är det bortkastad tid men går jag inte dit och jag har fått ett U så kan det ju vara bra att veta hur man skulle ha gjort :S ska höra lite med sara J hur hon ska göra men just nu lutar det väl kanske åt att ändå vara där kl 8, suck! och jag som ville sova imorgon.. 

bilder

här kommer påskens goaste bilder :D
ska ta en dusch nu eftersom jag sara och zandra har vart ute och sprungit! blev dock inga 5 km idag :O fattar inte hur det kan vara sååå sjukt mycket jobbigare här! kom kanske 3 km sen hade jag sån mjölksyra i benen att det gjprde ont :S fy! nya tag på torsdag :D


Barro delade som vanligt inte med sig av sina bollar till nån :P




Barro-bus!




På promenad genom stan, typ.













Frukost på Espresso House med Zandra, Kim och Sara. Vilken besvikelse det va när dom inte hade dom goda frukostmackorna :O skäms!




Sol och cider på pappas balkong :D






Wii spelande hos faster och kusiner. farmor testade hon med :D

ni ser ju på TVn vad det var meningen att jag skulle göra :P


sara va mindre smidig



Linnea klarade det galant :D



även maja med brutet lårben (inget gips utan spikar) va bättre än mig och sara :P men det visste vi ju redan ;)




farmor försökte sig på ett balansspel, bra gjort! :D




och så lite partybilder, såklaaart :D

zandra


jeanatte


jag och zandra


jeanette och zandra


jenatte zandra och jag



zandra och jeanette på försök nr 2 till utgång :D på bilderna innan kom vi inte ens in pga allt folk :S


zandra


zandra och jag. "zandra du får ta för jag är inte vänsterhänt....och du är inte högerhänt" hahaha!


zandra på Butlers

hemma

nu är jag hemma igen :D ska bli skönt att sova i sin egna säng. ska bli mindre skönt att gå upp 6.20 och skriva tenta kl 8 :S fyy! men jag får se fram emot att jag bara går två dagar i skolan denna veckan :D

nu är det Boston teaparty :D

yes!

woho! vi sprang fortare än i lördags :D inte mycket men fortare vardet! 3 minuter fortare rättare sagt :P hihi! det tar sig.

nu ska man bara hitta nån bra bana att springa hemma i lkpg som är typ 5 km. det finns ju spår att springa på i Rydskogen men innan vi åkte till thn så va dom fulla med is och snö. hoppas det har smält bort så man kan springa där :D
jag funderar på att köpa en snygg, lite tunnare regnjacka. fick låna en nu av mamma eftersom det regnar ute. jag har ju bara seglarjackan hemma tror jag och den är ingen höjdare att springa i. jag kanske har min ljusblåa regnjacka med, hmmm. det tåls att kolla upp :)

rubrik

jag och mamma va ute en sväng med barro förut och nu ska vi ut och springa igen :D blir 5 km. håll tummarna för att det går bra :D

blir hemgång sen med. kl 15 kommer zandra och hennes pappa och hämtar upp mig och sara så åker vi till gbg. bussen går 16.25. resan kommer ta 4,5 timma :O tur att det finns internet på bussen :D

ska önska elin lycka till på seriepremiären som är idag med :D hon och hennes lag, Jitex, gick upp i fotbollsallsvenskan när dom vann serien förra året så nu gör dom allsvensk debut :D LYCKA TILL!!!

100404

löpningen igår gick bra, jag och mamma sprang 5 km på 35 minuter :D tycker det är helt okej med tanke på att jag precis börjat träna igen. när jag va vältränad så sårang jag på 25 typ så det är en bit att ta på.

kvällen igår va kul :D vi va hos jeanette innan och sen gick vi till Butlers. blev dock lite segt på slutet så jag och zandra drog till max 1.30 och käkade (jaa, klubbarna i thn stänger kl 02, såå kasst!).

idag har jag degat på soffan och kollat på TV4 fakta i över 6 timmar :D jag är kär i den kanalen!

nu ska jag nog snart sova, är en aningen trött. imorgon blir det hemfärd till linköping igen :) måste plugga imorgon med innan vi åker :S orka! ska springa med. tror det blir 5 km igen men det blir på frukosten så jag får se om jag orkar hela då, kroppen har inte så mycket energi efter bara lite frulle.

påsk

kanonväder idag :D jag och sara har suttit ute på pappas balkong och solat och dryckit cider idag :D fick väääldigt god mat också!

nu ska jag och mamma ut och springa, 5 km denna gången :S håll tummarna för att jag orkar runt :P har inte tid att gå för det blir paaarty ikväll och den vill man ju inte vara sen till :D hihi.


RSS 2.0