!

det funkade!

tidsiställa?

ser ut att finnas nån ny funktion här och jag undrar om det är nått så man kan tidsinställa?

testing testing!!

101027

God morgon!
Har precis käkat frukost så nu väntar jag bara på att flingorna ska smälta lite i magen så drar jag iväg till gymmet sen :D är taggad på att gymma idag faktiskt!

väntar på att dokumentären "Repetitioner" ska dimpa ner i brevlådan, eller ja, postfacket :P hoppas den kommer idag så jag kan kolla när jag kommer tillbaka från gymmet :D

gustav och barro kommer till mig idag också :D kommer bli awesome! kanonväder för en långpromenad med barro!




praktik

idag gör jag första dagen på praktiken :D kommer bli jättekul! börjar 13.30 och slutar 21.30. har höga förväntningar på dagen, dock så kommer jag nog mest bara hänga på idag för att få koll på rutiner och avdelningen och lära känna min handledare :)

har läst ut Chockvågor, sträckläste 288 sidor under typ 10 timmar i måndags sen läste jag dom sista 70 sidorna igår morse.
tog en promenad till stadsbiblioteket i lkpg för att låna Utbrytare (den fanns inte på HumSam på campus) och sedan möta upp gustav på stationen :D
än så länge så tycker jag nog att Chockvågor är bättre. böckerna får en verkligen att tänka till och jag kan rekommendera att läsa dom!
för er som inte vet så är båda böckerna skrivna av Tony Olsson och om det nu undgåt någon så var han med vid polismorden i malexander.

nej, om man skulle dra andra kapitlet i Utbrytare innan det är dags att dra iväg till US :D

 

Berg

idag har gustav och barro vart hos mig :D vi åkte ut till Berg och tog ett varv runt slussarna och vilket väder det va, kanon!


gymma

jag ångrar lite att jag inte mätte omkrets på typ armar, mage osv med ett måttband innan jag började träna. gå upp i vikt gör man helt naturligt när man bygger muskler, därför vet jag att det ger resultat :D just nu väger jag lika mycket som jag gjorde när jag spelade handboll, 75 kg. 75 kg till min läng är typ övervikt enligt BMI but who cares? på ett sätt så vill jag bara kasta ut vågen för den gör ingen nytta :P jag kan ha precis samma kläder som jag kunde innan sommaren när jag vägde 71 kg.
just på grund av detta så hade det vart kul med ett måttband :D på vissa ställen känner jag mig slankare och på andra ställen, typ armarna, så känner jag mig..inte biffigare, men mer slimmad. det där lät konstigt mwn hittade inget bra ord :P

bäst av allt är nog att man verkligen känner att man blir hårdare och att musklerna kommer tillbaka :D att gymma ger en sån otroligt bra känsla!

nej, nog snackat om muskler, nu ska jag möta upp gustav vid hemköp och inhandla grönsaker till tacosen :D

malmö

är det bara jag som reagerat på att malmö bara blir värre och värre? :O jag skulle aldrig i hela mitt liv få för mig att flytta dit! känns som att så fort det är något på gång i sverige så händer det i malmö och då menar jag inte något positivt.

till exempel:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7938291.ab





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7933023.ab




sen vet jag också att det va 2 skottlossningar till för inte alls så länge sen :S man kan ju börja undra hur människor mår igentligen.
läste nyss att en kille hade hängt sig själv live på nån hemsida och detta va inte i USA som man kan tro, utan här i sverige :O

protein

idag börjar jag med proteinpulver + kapslar av nått slag :D satsar på träningen en del nu. dock är det tre olika sorters pulver och två sorters kapsalr. jag och sara ska väl när detta är slut bara beställa en sorts pulver :P lite överdrivet nu känner jag, men men.

dags att dra till skolan. har bara bukstatus-lektion idag. vi ska få klämma på varandras magar :P

mellanmålsdrinken + banan. tror jag blandade i för mycket vatten, fy!

gymma

nu ska jag dra till gymmet :D ska biffa till mig lite :P
hade inget att göra medans maten smälte så jag tog lite bilder med självutlösaren som jag nyligen hittat på kameran :P det spårade lite i slutet, haha!

detta var nog den anda seriösa :P



och jag som trodde att min högerarm var mer biffigare än den vänstra :P
ljuset kanske?



okej, denna va lite seriös också



puss på jürgen, haha!



sen kom en rad försök till en bra hoppbild, jag failade totalt!







här timade jag ju rätt bra, men hade jag blixt på då? självklart inte! utan blixt så måste man ju stå helt stilla om det ska bli bra. vad tänker jag med ibland?











sista försöket så kom jag på att jag borde hoppa från soffan. dock kom jag även på att om jag hoppar uppåt som kommer nog bara fötterna med, så jag hoppade framåt :P fast det ser mer ut som om jag trillade ner, eller hur?

RSS 2.0