KALLT!

har vart uppe hos gustavs mamma nu som fyllde år igår :D vi käkade smörgåstårta och daimtårta med grädde, gott!
tog en sväng med barro när vi kom hem, fyy fan vad ont det gjorde i fingrarana av kylan :O trodde inte jag skulle klara hela promenaden. var nära där ett tag att vända och gå hem men han måste ju få sina promenade hur kallt det än är. ska väl lägga till att jag hade dubbla vantar! usch!

ikväll blir det party med linda :D sara och zandra kanske ska med också, kuuuuul! vi ska in till linköping och röjja :D nu måste man bara hitta något att fördriva tiden med tills man ska förfesta. frågan är bara vart vi ska förfesta? aja, det löser sig :D

klart

nu är det klart :) blev väl sådär, ska duscha med silverschampo imorgon med så får vi se hur det blir. såg dock förjävligt ut när jag kom ut ur duschen med blött hår :O tänkte gå till konsum och köpa brun hårfärg och färga över men det får väl duga. synd bara att jag missade liite på två ställen anars hade det blivit bra :D får vi se vad Malin på Hårteknikerna säger på måndag, "vafaan har du gjort" :P haha!







jag kan ha toffs! :D


blond

dags att bli blond igen :D sitter och väntar på att färgningstiden ska gå ut. har testat att bara färga utväxten så att det inte ska slita på det andra så mycket, iallafall frammtill, där bak blev det allt :P luggen är ju sjukt sliten så jag sket i att färga den. ska klippa mig på måndag btw :D kommer bli kanon!

nu återstår det bara att se vart man har missat. det ser lite mörkare ut mellan det nya blonda och den gamla :S kommer det bli en mörk rand där tro? :P aja, det löser jag då isf.

har inte prkat byta om heller, som ni ser så sitter jag i pjamasen än, ska ju ändå duscha när jag sköljer ur hårfärgen. håll tummarna för att det blir bra :D


T3

Det märks att skolan har börjat igen vill jag lova men det är kul :D rivstart blev det med! första tentan om typ 3 veckor tror jag och praktiken börjar om 4 veckor :D hoppas jag får vara på US i linköping så jag slipper pendla till ViN i Norrköping.

nu ska jag borsta tänderna och sen sova, är väldans trött!

beslutsångest

jag är som ett litet barn igen och vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, hahaha! ni får skratta hur mycket ni vill men så är det. har testat 3 olika outfist nu + den som jag hade igår. vilken gillar ni bäst? :D

 ganska casual outfit fast med blommiga nätstrumpbyxor under.





också denna väldigt casual




såhär såg jag ut igår + en svart cardigan över, enkelt men snyggt.




dom här två sista gillar jag bäst! :D det är nått sånt jag skulle tycka va sjukt snyggt om jag såg nån på stan sådär :D men passar jag i det?

med vit t-shirt


eller med svart linne


film

kom hem vid 4 inatt så det är starkt av mig att redan vara uppe :D har till och med varit ute med barro.

hade så sjukt kul igår :D älskar spontana utekvällar, dom blir mycket bättre! inga förväntningar på kvällen eller nått så det kan bara bli bra :D vi va på Sliver, halva priset i baren vilket passade oss perfekt med tanke på att vi inte hade förfestat så det blev ett par drinkar :P vi kom också fram till att uteställena i linköping borde förlänga sina öppettider till 5 istället för 3. det kändes liite konstigt att behöva åka hem när man inte ens va trött men så är det.

nu ska jag slappa framför en film här i sängen och det är inte vilken film som hellst utan Skönheten och Odjuret :D har vart sugen på den ganska länge nu så det är dags att se den.

bjuder på två bilder från igår :D




utgång

jag och linda har haft skittråkigt hela dan så strax efter kl 21 så bestämde vi oss för att dra ut till linköping :D sitter och väntar på att linda ska komma hit och medans jag väntar så försöker jag mig på en "kvällens outfit" bild med min cam. man kan ställa in den på självutlösning men kolla hur det blir :O



ni kanske ser ungefär vad som döljer sig där bakom? det konstiga är att alla inte blir så :O när jag står nära så blir korten som vanligt, konstigt!

blir allafall ett svart långt linne med en svart kjol under. linnet är inte tillräckligt långt så att man bara kan ha det och leggins. till detta blir det mina killerheels från din sko :D



 nu kom linda :D

bok

i brist på saker att göra så bad jag gustav att hämta min plånbok så att jag skulle kunna shoppa lite online. efter mycket letande efter snygga saker, både skor och vanliga kläder så hittade jag INGET! så istället så la jag pengarna på något bra, nämligen en läkemedelsberäkningsbok :D den nya upplagan som nyss kommit ut. hoppas den är bra!


flum

har inget att göra så jag tänkte att jag kunde testa min cam :P blev lite flummigt men tillslur är inte det roligt det heller.

vad ska man hitta på?! :O




lägenhet

tack för tipset sara men jag är inte gjord av pengar :P

kom hem för en stund sen. har vait och kollat på lägenhet i norrköping. har ringt och tackat nej till den tyvärr :( den kändes liten och vårat köksbord hade vi fått såga av på hälften för att få plats med. köksluckor åså var gamla och badrummet va inget kul alls. men det är bara att fortsätta leta :D

har börjat läsa igenom mitt kompendie med eftersom jag inte klarade tentan :( bara att ta nya tag! denna gången ska jag klara den :D lika bra att vara ute i god tid så jag ska läsa igenom allt idag för att fräsha upp minnet, va ju inte länge sen vi hade tentan så jag känner igen allt nu när jag läser.

på måndag börjar en ny termin med och en ny termin innebär nya böcker :O ska väl ta och beställa hem böcker nån dag. jag vet redan en, kanske två som jag kommer behöva.
termin 3 som vi börjar nu ska handla om läkemedelsberäkning, statistik och patofysiologi i hjärta, lungor, matspjälkningsorganen och njurarna tror jag det va, nått sånt ial :D ska bli skitkul!

nu ska jag ta och käka något innan jag svälter!

handboll

Missa för guds skull inte handbollen på 4an som börjar nu :D Sverige - Slovenien, som jag har längtat!

JA!

imorgon ska jag träna tänkte jag, antingen ska jag ut och springa eller så drar jag till gymmet :)

hittade en artikel på aftonbladet som gjorde mig glad :D



wiii!

hemma

då var man hemma igen. sara är här med, vi har dippat massa gurka och lite chips. gustav står för chipsen. nu kollar vi på Johan Falk, hänger inte riktigt med eftersom jag inte såg den förra och det verkar som dom hänger ihop.

i lördags gick vi ut till O'learys. det va skitkul och massa folk :D vi hade tur som kom hyffsat tidigt så vi fick ett bord med soffor så alla kunde sitta :D O'learys är väl inte stället man dansar på precis. jag och gustav tog det väldigt lugnt vilket va skönt! vi gick vid halv 2 till max och köpte med oss varsin hamburgare hem :)

ska väl fortsätta kolla, bjuder på två bilder från igår :D




utekväll

hittade dom perfekta skorna på skopunkten :D bara 199 kr, som hittat! sen hittade jag även en lång kavaj för bara 199 på H&M + nån hårprodukt som dom satt på rea idag på klipparna för bara 99 :D har jag fyndat idag eller vad? so happy! :D

när mamma och stefan kommer hem så ska vi käka sen blir det utgång idag med emma elin och hille som det ser ut nu iallafall, ska bli kul :D

trollhättan

är i trollhättan nu och hälsar på :) eller den riktiga anledningen till att jag är här är för att hämta hem bilen :P

ska iväg nu och käka lunch med pappa, gustav ska också med :D sen ska vli till överby med emma en sväng. ska kolla på ett par boots. dom borde ha några billiga på skopunkten? vi får se vad man hittar :D

skjorta

när jag shoppade här om dagen så suktade jag efter en skjorta och idag tog jag en kort sväng på stan efter skolan och hittade en :D den fick självklart följa med mig hem!

det tråkiga med att ha den på sig nu är att det är för kallt för att bara ha den under jacka, man måste nästan ha en tjocktröja också och då syns den ju inte. det gör den inte under jackan heller men jag menar sen när man tar av sig jackan :O man kan ju ta av tjocktröjan med men just denna tiden på året så är tjocktröjor ett måste för mig även inomhus :P

måste tillägga att jag hatar mitt hår just nu :O det är bara ett stort fluff som man inte kan göra något med men det ser ni väl på bilden? :P aja, bjuder på den.


bjuder på denna med :D

god natt

ska försöka sova nu tänkte jag, upp till skolan imorgon, sista dagen på 2a terminen :D det gillar vi! termin 3 börjar den 25e så jag är allt ledig ett tag till, göttans!

innan jag stänger av datorn kan jag med glädje informera att jag inte rört ostbågarna idag, jag har anmält intressa på 2 nya lägenheter och jag börjar känna av lite träningsvärk :D

god natt!

pannkakor

nu är jag proppmätt!! 3 pankakor blev det :D 2 med sylt och grädde och en naturell, mmm! nu ska jag jäsa i soffan en stund och sen blir det mango.




the chef!


gymmat

har vart och gymmat idag med linda :D var helt slut efter uppvärmningen men man får väl inse att man inte är så fit längre :P körde igenom hela kroppen så det känndes skönt!
på hemvägen så gick jag förbi ica och köpte äpplen mango och nötter (kan inte stava till vilka så det får duga med nötter :P ) istället för att trycka i mig ostbågar, bra va?

idag ska jag iallafall göra pannkakor, varesig gustav vill eller inte :P ska kolla upp ett recept på internet bara, vet inte hur mycket av allt det ska vara i.

lägenhet

som ni nog kanske vet så håller jag på att kolla på lägenhet i norrköping och nu har jag bannemej hittat en :D eller planlösningen ser lite knepig ut men om man får erbjudande att kolla så ska jag definitivt ta chansen!
kolla bara vart den ligger, mitt inne i stan :D



lite till vänster så ser ni att det står skola och det är där universitetet ligger så det kommer ta max 10 minuter att GÅ :D wiii!

planlösningen ser ut såhär


jag har inte riktigt fattat om korridoren hör till lägenheten annars får man ju ytterdörren in i köket? annars går det 3 dörrar in, eller? det är iaf en vindsvåning så det kanske förklarar saken. den är på 44 kvm.

linda, where are you?

blev inga pannkakor idag, gustav va inte sugen :O hur kan man inte va sugen på pannkakor? vi får ta det imorgon istället. just nu väntar jag bara på att linda ska komma och hämta upp mig :) tydligen så har dom eldat upp sofies kök så det kan dröja :P
ring mig sen linda när du åker från eneida och hämta upp mig på konsum, måste köpa slödryck :D

rubrik

ska snart ut med barro eftersom gustav åker in till lkpg ikväll så jag slipper gå med honom ensam. sen ska jag nog hem till sofie, linda är där så vi ska ungås lite. är dock väldigt sugen på att åka med in till lkpg och festa lite men det finns ingen som kan ta barro :( får väl skylla mig lite själv som kom på lite sent att jag ville med, nämligen för ett par timmar sen :P aja.

påminn mig att jag måste klippa mina naglar :O glämmer bort hela tiden!

musik

detta kan nog vara den skönaste raggaelåten jag hårt på länge :D eddy grant - i don't wanna dance
eller är det renodlad raggae eller nån blandning? aja, lyssna och njut, man blir på så bra humör!


bla bla bla..

först vill jag tacka för komplimangen angående mina paintbilder :P tack linda! gå in på saras blogg för att se mina, sarbe.blogg.se, hon skulle tydligen lägga upp sina :D

nu ska jag käka lite nudlar och sen ska jag och gustav och barro såklart gå in till stan. gustav ska köpa några öl och så ska vi köpa lite mjölk, ägg och kött bullar för ikväll blir det pannkakor! :D utan köttbullar dock, dom köper vi för framtida bruk, typ imorgon.

blir ensam hemma ikväll med, gustav ska ut med erik och sanna. så linda, om du vill göra mig sällskap så är du hjärtligt välkommen. jag drar iväg ett sms till dig om en stund :D som du vet så har vi en barngrind som vi kan stänga in barro med :)

om jag kommer ihåg så ska jag ta med min kamera när vi går, om det nu är en så bra idé med tanke på att den pajjade sist vi va ute i sånhär kyla :S kan ta en bild från köksfönstret istället :P vill ta på träden utanför, dom är skitfina med alla snö på! man vet ju aldrig när man kommer få det igen menar jag.

nog med skitsnack, här är en dgaens outfit och ni känner nog igen blusen som jag köpte igår :D bad gustav ta en bild och han är inget stort fan av det så jag fick bara ett försök. gillar igentligen inte bilden men med tanke på att han ställde upp så skulle jag få dåligt samvete om jag inte använde den :P mitt röda nylle beror på att jag precis tagit en var, duach.





ooh! såg nu att dom lyckats ta bort datumgrejen som stått på alla bilder innan :D det har inte jag lyckats med så tack elgiganten!

100113

god morgon!
tänkte blogga lite, kul va? :P
idag ska jag bara ta det sjukt lugnt, det enda "ansträngande" jag ska göra är att gå ut med barro :D ligger fortfarande kvar i sängen för tillfället.
funderar på att kanske gå och träna lite denna veckan och tästa vecka? jag har ju tid nu men har jag viljan? aja, det tåls att se.

har börjat kolla lite efter sommar jobb men har inte hittat några annonser :S vet att östergötland, iaf mjölby, är sena med sånt så jag får kanske vänta lite. ska iaf söka till äldreboenden och till US i lkpg :D jag hoppas på US även fast det är längre att åka. skulle va så sjukt kul! tänk er att slippa torka bajs :D wii! fast använder sig sjukhusen av sommarjobbare? har aldrig sett nån sån där, hmm..

ska även köpa mig ett nytt årskort. måste kolla upp vad ett sånt kostar först men förra året så kostade det typ 5700 så det är väl nått liknande nu :) eller varför en glad gubbe? borde gjort en sur :P

just det, när vi var i finland så hade jag och sara en måla-i-paint-tävling en kväll :D har tyvärr bara mina bilder men jag kan säga att jag vann med hästlängder :P såhär blev resultatet:

först skulle vi måla ett hus, precis som man gjorde när man var liten och målade i paint. har för mig att sara målade muminhuset. lägg märket till mina vita knutar.


sen målade vi ett djur. sara tyckte att min va så snygg så hon ville inte ens visa sin :P hon gjorde en giraff


detta är en känd person :D jag tänker inte ens skriva vem det är ni får helt enkelt gissa. borde vara ganska uppenbart? sara målade barack obama (stavar han med ck?)


sen målade vi ut en plats. ni kan nog gissa min? kommer inte ihåg vilken plats sara målade ut, hmm. vad gillar ni min världskarta då? :D haha



efter detta då blev det att vi målade en film :D sara gissade att jag hade målat jurassic park vilket jag tog som en förolämpning :P så vilken film har jag målat?



en historisk händelse. sara va så fantasilös så hon målade finska och ryska flaggan och satte ordet VS mellan, wtf?



och sist men inte minst en byggnad/något man byggt. sara gjorde lutande tornet i piza


vår/sommarshopping

åkte in till lkpg idag för att hämta min kamera som äntligen är klar :D lämnade ju in den på lagning lagom tills vi skulle till finland. köpte även en hårtrimmer åt gustav eftersom han har börjat raka av håret på huvudet istället för att klippa :D dock inte flint-rakning utan mer stubb-rakning som tur är :P
mötte upp sara på stan sen, vi gick till banken och satte in lite pengar sen gick vi till gina, hade fått ett presentkort där i julklapp och sara i min klass sa i helgen att dom fått in sin nya vårkollektion :D

när jag skulle hem så va såkrt tåget sent igen :O har jag haft otur denna vintern eller vad?! över en timme sen hem. ska kolla om man kan få nån ersättning. visst att dom inte kan hjälpa att ett fordon går sönder men då kan dom fasen sätta in en ersättningsbuss! gaah!

aja, detta hittade jag iallafall :D

nått blusaktigt. har sett den på internet innan så den fick följa med hem



såg så bred ut på förra bilden så jag tog en sånhär med (ser iofs bred ut här med men det är formen på blusen :P )




den här rosa/röda är skitsnygg ju! man kan ha ett bälte i midjan till också men jag kände inte för att köpa ett för att använda till en tröja.



och så blev det ett somrigt linne, långt fram och bak men kort på sidorna :D (ignorera strumporna)


biffig arm eller vad? :P haha



hittade en snygg väska med :D har ju en tanfärgad men jag ville ha en svart med så den här fick följa med hem. dock mycket snyggare i verkligheten. den ser större ut på bilden än vad den är, aja, jag gillar den iallafall :D



blev även en sväng till IKEA för att köpa förvaringslådor till bokhyllan i vardagsrummet, nice!




sådär, hoppas ni är nöjda med bloggandet gott folk, får se om jag hinner med lite mer bloggande nu när jag är ledig :D

dagens outfit

dags att blogga igen så jag kan ju börja med att slänga in en dagens outfit :D ursäkta röran i hallen..


otur

orkar verkligen inte skriva vad vi gjort i finland även om det kanske mest bara gick ut på att äta, fika och spela kort. dock så måste jag berätta om resan dit och hem.

resan till vasa gick hyffsat bra, vi va lite försenade men inget att klaga på. bagaget blev kvar i helsingfors så vi fick åka hem till mormor och morfar utan. inget kul att inte kunna duscha elelr borsta tänderna :S dagen efter så ringde dom från flygplatsen och sa att dom hade hittat en av väskorna, den skulle dom köra ut till oss. lite turligt för min del eftersom det va min väska dom hade hittat. dock så gick det inte lång tid efter att min kommit som dom ringde och sa att dom hittat saras också så vi åkte in och hämtade den :)

planet hem skulle gå 17.55 finsk tid så vi va där 16.30 eftersom man va tvungen att checka in bagaget en timme innan. jag och sara satt och kollade ut för att se när planet vi skulle åka med skulle landa men det kom aldrig något. efter en stund så ser vi att det är försenat en timme till 18.55. för att då hinna med vårat plan från helsingfors så var det tvunget att vara försenat det med. vid kanske 18.30 så fick vi gå igenom säkerhetskontrollerna och sen sitta och vänta vid gaten. det kom fortfarande inget plan och det blev försenat ytterlogare 25 minuter.
väl på planet så satte vi oss längst fram så att vi skulle kunna komma av först och springa till nästa gate. som tur va så var planet vi skulle med från helsingfors ochså försenat så vi hann! enda turen vi hade den dan kan jag ju säga. vi väntade i typ 10 minuter på att få gå på det plnaet. när alla väl satt sig i sina trånga säten så ropar kaptenen ut att bagaget som ska med planet inte har kommit än. vi satt i över en timme på planet och väntade tills det tillsut kom. framme i stockholm va vi 2 timmar försenade eftersom man drar tillbaka klockan en timme så igentligen blev det 3 timmar. när bagagebandet slutar att rulla så inser vi att våra väskor är borta, igen, hallelulija! alla som åkte från vasa fick inte sina väskor så det va inte bara vi. vi anmälde att dom va borta och gick ut till bussen som skulle gå till parkeringen där vi parkerat bilen.
det låg förvånansvärt lite snö på bilen så det gick lätt att komma in, dock så va det bara en dörr som gick att öppna :P sara går in och sätter i nyckeln för att starta men inte fan startar den :O på den parkeringen där vi stod så ingick starthjälp så vi ringde till pappa som fixade nummret dit vi skulle ringa. vi fick tag på nån bärgningsgubbe som sa att han skulle komma om 15-20 min. efter en stund så började jag och sara springa runt på parkeringen för att hålla värmen uppe. bergningskillen ringde och sa att det skulle ta längre tid och att vi skulle hoppa på bussen som vi hade tagit dit och åka med den tills han va klar så det gjorde vi. vi hann ett varv sen ringde han så vi hippade av. tror vi höll på i nån timme med att få igång bilen men det gick inte. han fick bärga den till en verkstad i märsta. det ingick även i parkeringspriset att då få en hyrbil om bilen inte startar men oturligt nog så hade det stängt, klockan va väl runt 00 då tror jag. bärgningskillen ringde runt till några och tillslut så fixade dom en nödlösning till oss, vi skulle få ta in på hotell över natten så skulle bilen bli fixad på verksdag dagen därpå, alltså idag. hotellet och bergningen slapp vi betala men själva reparationen kom vi inte undan :S tydligen så va det nån bränsleslang till bränslepumpen som hade lossnat eller nått. då kan man ju fråga sig hur fasen vi ens har kunnat åka för den fungerade alldeles utmärkt när vi parkerade, aja.

nu sitter jag hemma iallafall, kom hem för nån timme sen. nu är det alltså meningen att jag ska orka plugga :O får väl göra ett tappert försök lite senare.

RSS 2.0