080129

ska börja med att säga grattis till gustavs mamma som fyller år idag, grattis!

jag har funderat på en sak. vissa (detta gäller verkligen inte alla men en del) verkar inte uppskatta en som vän :( det käns lite tråkigt. tex när man åker till trollhättan, det är inte ens alla kompisar som tar sig tid för att träffa en, inte ens bara för att säga hej, är det kanske för mycket begärt? jag funderar på fall jag ska skita i att åka dit längre när det ändå inte känns uppskattat. skulle lika gärna kunna lägga dom pengarna på ngt tillsammans med gustav för han uppskattar verkligen att få vara med mig det vet jag! eller kanske zandra, hon uppskattar mitt sällskap hon med.
känner mig lite nere när ens vänner inte ens vill träffa en. ska jag behöva åka fram och tillbaka till thn men sen kommer dom inte ens och hälsar på mig? jag kan nog säga att innan jag kommer till thn igen vill jag att folket ska ha vart här minst en gång. så jag kan också passa på att be om ursäkt till er som verkligen bryr sig, vet inte när vi kommer ses igen..vet inte vad jag ska säga mer men kommer ni inte hit så komemr jag inte till er, så får det bli.

älskar dig gustav!

Kommentarer
Postat av: terro

vi har ju vart hos dig, jag iaf.. men om de inte är värt att åka till thn å träffa mig så fine..behöver ju jag inte komma till dig heller, trotts allt du som flytta, inte så lätt för folk att åka dit.

2008-01-29 @ 20:26:45
Postat av: Anonym

håller med dig.. kan inte folk pallra sig hit så åker inte jag dit heller.. jag har vart hemma två gånger nu. jag åker nog inte hem förns till sommarn. men therese ska inte ta åt sig :) hon har ju hälsat på. snällt av henne å hille att komma hit

2008-01-30 @ 18:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0