080120

tänkte berätta om helgen som varit :D kommer nog få kramp i fingrarna, såå mycket att berätta :D

fredag:
Åkte runt 12 från mjölby mot stockholm. stannade och käkade på donken i nyköping och sen åkte vi vidare. När vi kom fram till Therese och Jimmy (Gustavs och Kims syrra och blivande man) så kom vi fram till ganska snabbt att vi va hungriga allihop så therese och jimmy åkte in till västerhaninge centrum och handlade och vi åkte till Handen i haninge för att inhandla alkohol till kvällen. Therese fixade iordning en jättegod kycklinggryta med shoritzokorv i och till det blev det pasta :D alla blev verkligen proppmätta :D efter maten sa vi att vi skulle värma upp med lite poker inför imorgon :D Jimmy trodde att vi skulle ha pokerkväll på lördagen med några av hans kompisar, therese och oss, men det va bara något dom hade hittat på för att egentligen överraska med en svensexa :D så det fick bli poker. kom 2a första gången, vann 50 spänn :D andra gången kom jag sist :( förlorade 50 spänn, så jag gick + - 0 :D bra där.
när vi skulle sova ville alla sova i soffan och ingen på luftmadrassen så vi kom överens alla 3 om att köra sten, sax, påse om vem som skulle sova vart. Kim åkte ut först så han fick luftmadrassen. sen vann jag över gustav så jag fick soffan :D ooh vad bra tänkte jag men icke. då säger Kim "om inte jag får soffan får du inte låna min bil till HIM" sååå jävla barsligt! fan vad arg jag blev! jag tog soffan iaf. kunde inte somna för jag va svinförbannad! hur fan skulle vi komma till HIM nu, omöjligt! har inte råd med tåg + att det inte går några tillbaka, vilket gör att vi måste sova i stockholm då :O nån gång där på natten bestämde jag mig för att sälja biljettfanskapet och köpa en biljett till hultsfred och se dom där istället. sen blir jag så jävla trött på emma med som tar allt förgivet, hon ska ha skuts från konserten hem till sara men har inte ens frågat om hon får åka med men med ska hon för hon ska va hos sara hela helgen. det är med en av anledningarna till att jag inte vill åka. ni som läser kan ju tycka detta låter skitlöjligt men känner man emma och vet hur hon är så förstår man mig. orkar inte prata om henne nu så ni som inte fattar får fundera.

Lördag:
Vid 10 ringde det på dörren. Det va Jimmys kompisar som va där för att ta med honnom på svensexan :D han hade inte anat ett skit, så jäkla kul :D. hörde hur dom öppnade öl å grejer :D dom skulle till centralbadet i stockholm, där skulle Jimmy ha på sig en rosa badmöss med et grön tagg på uppe på huvudet, sen skulle han ha puffar på armarna sånna man har när man är liten, sånna med luft i :D kommer dock inte ihåg om han skulle ha badring med. sen skulle dom iaf in till Cosmopo eller vad det hette, ett kasino :D låter kul! 
Sen åt vi frukost, jag va fortfarande arg. Åkte in till Handen igen, denna gången åkte Therese med. Gustav och Kim skulle köpa några öl. jag ville inte ha eftersom vi skulle tatuera oss på söndan och då är det inte bra om man druckit. Gick in i en matbutik för att köpa toapapper och en blomma till Anette (Deras faster) som vi skulle hem till på kvällen och käka middag. I mataffären får jag reda på att kim inte alls va seriös på fedagen med HIM och bilen utan vi skulle visst få låna den. Men på fredan så sa han att han va väldigt seriös, flera gånger och han såg inte glad ut heller så man kunde inte ens se lite ironi där men men.
När vi kom hem till Anette så träffade vi också Micke, hennes kille, Denice och Isabelle, henns barn alltså gustav och kims kusiner :D förrätten va jättegod :D rostat bröd med skagenröra :D varmrätten va ännu godare :D ris, fläskfilé skivad i tjocka bitar men inte ända igenom och i springorna va det korv, sen va det en jättegod sås :D höll nästan på att spy när jag tog det sista på tallriken, guuud vad mätt jag va :D
Ringde till Pål (deras andra kusin), han som skulle tatuera oss på söndan. fick reda på att han inte kunde :O neeeeeeeej tänkte vi :( så vi bestämde iaf att vi skulle gå ut inne i stockgolm med Denice och hennes kompis Caroline istället, vilket vi bestämmde när klockan va typ 22.30, alltså ganska sent för en förfest :P jag hade inga cider eller nått heller eftersom jag inte köpte några för jag trodde att vi skulle tatuera oss så jag va inte så sugen men bestämde att åka med iaf. Åkte förbi carro och hämtade henne och sen hem till therese för att förfesta lite iaf och för att göra oss iordning :D jag hade inga festkläder med mig så therese sa att jag fick rota igenom hennes garderob för att se om jag hittade ngt och det gjorde jag :D fick låna ett par skor av Denice med, tack! tog tåget 23.37 från västerhaninge, fick springa sista biten och han precis med tåget :D
Inne i stockholm gick vi till Kicki's, ganska litet men mycket folk så det va jätte kul :D shottade en del och köpte lite drinkar :D lite innan 3 gick vi därifrån, dom stänge kl 3 ändå så vi letade upp ett ställe där dom stämgde 5 :D vi hade tur som ens kom in, det va 23 så ingen av oss hade åldern inne :P men denice vet hur man pratar för sig :D ingen kö när vi kom heller så det va bara att gå in :D nu skryter jag inte när jag säger detta men det låg på stureplan :P precis vid Spy bar och sturekompaniet :P The Lab hette det. hade skitkul där inne, dansade och köpte mer drinkar :D vid halv 5 blev vi utslängda för vakten tyckte att gustav va för full (han va knapp full alls). tydligen gör dom så om dom ser att man inte köper mer i baren, världens kö utanför med folk som vill handla, då slänger dom ut dom som inte ska ha mer :S kasst. fattar inte varför folk köade till det stället 30 minuter innan dom stängde :P men men.
påväg till bussen sa jag att vi skulle kolla när det gick innan vi käka men ingen lyssnade så när vi hade köpt maten på seven 11 gick vi bort dit där bussen skulle gå ifrån bara för att se att vi missat den med 2 minuter. kim kollade på tabellen och sa att det gick en till om 1 timme så det va bara att vänta. vi gick in i ett parkeringshus där det inte va så kallt och satte oss för att vänta. gustav lyssnade på kass musik så efter 45 minuter fick jag nog. jag gick ut till busshållsplatsen och satte mig. frös lite så jag reste mig upp och kollade på tabellen igen. jag trodde jag såg fel först men inte då. givetvis så gick det ingen mer buss hem. sista bussen va den vi missade :O så jag ringde gustav och sa det till han men som tur va så hade pendeln tillbaka redan börjat gå. vi va hemma 06.40 på morgonen :D en väldigt lyckad kväll!

Söndag:
vaknade 10.30, inte nått rött. Denice va med vaken. gick upp lite efter 12. gustav och kim som ännu längre. Full som jag va dan innan hade jag och denice kommit överens om att vi skulle komma hem till dom så att vi kunde rida :D haha! dom har 4 hästar tror jag det va. så vid 16 bar det iväg hem till Anette igen :D tro det eller ej men jag gjordet :D först gick denice brevid och höll i hästen, sen testade jag själv utan att hon höll :D svänge och stannade, gick asbra! sen skulle jag testa att trava :D det va skitlätt att få igång hästen men att slappna av och tro att man inte skulle trilla av va inte lika lätt :P så jag satt som en hoppande pinne på ryggen :P haha! landade så hårt i sadeln några gånger så jag fick ont i ryggen och röven :D skulle testa galopp med men hästen ville inte :( denice sa att den antagligen kände att jag va lite osäker. men det va kul som fan! och till er läsare, jag har suttit på en häst 2 gånger i mitt liv innan, första gången blev jag avkastad och andra gången va det nån på stan i thn som man fick rida en runda på när nån gick brevid och det va en pytteliten ponny :D den hästen jag red på idag va inte den största men det va ingen ponny heller :D den va lagom!

tack för mig.

älskar dig gustav!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0