mjukisderss

sitter och pluggar, inget ovanligt nu för tiden. har inget annat liv känns det som. foppa hade rätt när han hört att ssk programmet jobbar ihjäl sig under utbildningen och sedan inte får ett skit för det.
just nu sitter jag med min mikrobiologibok och skriver om virus, bakterier, feber och andra infektioner som är vanliga hos barn.

idag har vi fått reda på att det kommer göras någon slagt utredning om våran farmakologitenta. det va bara 12 stycken i våran klass som klarade den av typ 60 :O och runt 40 som klarade i linköping. vet inte riktigt men resultatet säger ju att dom på något sätt fått mer hjälp än oss det skulle kunna vara:

1. Vi har börjat göra som dom i Lkpg så våran klass är först ut med det nya upplägget medans dom i linköping är vana. Lärarna har kanske gett elevrna mer hjälp med, aa, vad som hellst som våra inte vet eftersom det är nytt för dom med.
2. Dom två som hållt i föreläsningarna är syskon och håller båda till i lkpg. dom har alltså kunnat fråga dom lite när dom velat och vad dom vill.
3. Under tentan så hade vi ingen att fråga om vi hade frågor som rörde upplägget på tentan. vi kunde ställa våra frågor till läraren som va där sen kunde hon under 15 minuer ringa till en av systrarna i lkpg för att få svar på våra frågor. vad skulle vi göra om vi kom på frågor efter dom 15 minuerna? nej det fanns ingeta tt göra, ingen att fråga. dom i lkpg hade säkert tillgång till båda.

det här är bara gissningar från oss elever men något beror det ju på, vi i norrköping är inte sååååå mycket mindre begåvade om ens mindre alls.

sen att dom två systrana har betett sig illa gentemot oss studenter är en annan sak men det ska tas upp med dom också så det inta ska upprepas till dom som kommer nästa termin, synd bara att vi skulle bli utsatta.

vi är klara med rapporten nu iallafall jag och nicole :D eller vi va klara tills vi glömde spara skiten på datorn, haha! som tur va så va det bara sammanfattningen som inte sparades så det tar inte så lång tid att fixa :P lite surt bara men sånt som händer. vi gjorde samma misstag under HEL kursen.

som ni märker blir det mycket pluggsnack men det är som sagt mitt liv just nu.

en kul sak som hände idag var att jag ääääntligen fick hem min mjukisdress från Bellme :D för er som är pålästa så vet ni att det är Blondinbellas eget företag. hon lyckas få företag att sänka priset på en vara och säljer den då billiager på sin, kanon! min kostade 158 inklusive frakt :D såg på prislappen att den skulle kostat 200. inte jätteskillnad men 200 + frakt blir ändå mer än 158 :P nog med skitsnack, såhär ser den ut




Kommentarer
Postat av: Mamma

Den ser riktigt skön ut :D

2009-10-08 @ 22:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0