Stockholm

då har man spenderat helgen i stockholm, västerhaninge närmare bestämt :D

åkte dig på fredagen så vi va där runt 6 tror jag. jag och denice hade tänkt rida redan då men hon va och hämtade en av sina hstar i södertälje så det blev lite för sent. vi spelade poker med therese och jimmy istället :D jag hade världens otur! först fick jag kåk men vann inte på det för kim fick 4tal :O lite senare när jag inte hade många marker kvar (pga kåken) så gick jag all in när jag fick triss och då fick kim givetvis stege! han hade värdens flyt! men som tur va så vann gustav ändå :D

på lördagen fick vi äntligen sova ut :D barro va hemma med gustavs mamma. väldigt skönt att få sova men man saknade honom ännu mer! hade saker att göra ett par timmar. dom skulle ha 30års fest/brölloppsfest/inflyttningsfest och det skulle komma 60 gäster under dagen.
grilla skulle vi göra, sen hade dom gjort olika potatisgrejer och såser :D mycket gott!
kl 15.00 kom jimmys släkt.
kl 16.00 kom thereses släkt från hennes pappas sida
kl 17.00 kom therese släkt från hennes mammas sida
kl18.00 kom alla vänner och bekanta = den riktiga festen kunde börja ;)
vi hade jättekul hela kvällen :D spelade kubb, åkte moppe, kollade eurovision, åt god mat och en hel del mer :D
jag gick och la mig typ vid halv 1, skulle upp kvart i 9 påmorgonen därpå, skulle rida med denice :D wooohoo!

på söndagen ringde jag denice när jag vaknade, hon blev överraskad för hon trodde inte jag skulle komma ur sängen :P klart jag skulle, man vill ju inte missa ridningen :D jag va väldans bakis och hade givetvis inga alvedon :S åkte förbi konsum för att köpa en macka och sen vidare till denice.
herr nilsson
gjorde iordning herr nilsson och tsunami sedan bar det av ut i skogen i 1 timma skulle jag tro :D man blev väldigt lugn av att rida :D blev dock rädd en gång :P det kom fram en liten tjej när vi red på vägen och frågade om hon fick klappa hästarna, denice sa nej, tror att hästarna va trötta ett vad hon nu sa så flickan stog kvar när vi började rida iväg igen. sen började hon springa bakom hästarna så herr nilsson, som jag satt på, blev väldigt rädd och tog ett skupp i sidled och började smått springa men lugnade ner sig ganska snabbt :P kan ju säga att jag inte riktigt var med på den.

åkte hem vid halv 6 på kvällen efter att ha käkat pizza.
barro blev väldans glad när vi kom :D jag hade verkligen saknat honom!!

idag kommer mamma hit. ska åka och handla först och jobba en stund innan hon kommer. sen ska hon och jag ta en promenad, snabbpromenad :D

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0