ruinerad

svar till therese: grejen är att jag är så trött på att folk vill förbjuda stora hundar för att dom är agressiva men små hundar kan också vara agressiva, enda skillnaden är att dom är just små :O ska man förbjuda stora agressiva hundar så ska man förbjuda små agressiva också!
är så fruktansvärt trött på hunddiskrimineringen! stora hundar får inte gå in i butiker, man ska betala för dom på tåg och buss medans små hundar åker gratis och frå följa med överallt! VARFÖR?! en allergisk person är lika allergisk mot en stor som en liten hund. så ja, ska man förbjuda stora hundar så förbjud dom små också!
ni som inte har hund förstår inte hur frustrerande det är!

gick till fidos förut för att köpa ett ben till barro och ett fästinghalsband. tog det största benet dom hade så han har att göra ett tag. dom hade inga fästinghalsband men hon i kassan rekommenderade en annan grej som man sätter på halsbandet, "den tar jag" sa jag för det lät kanon :D tills jag skulle betala :O bara den där lilla grejen kostade 429 kr! kunde inte med att säga att jag inte ville ha den så jag tog den.
skicka ner mamma nu nör hon kom hem för att lämna tillbaka den men så ringde hon nu och sa att man tydligen bara får ett tillgodokvitto för att jag inte begärde öppet köp?! VAD FAN ÄR DET DÅ!!!!? då kan dom väl sätta upp en skylt där det står att man måste begära öppet köp för att få pengarna tillbaka! fan vad arg jag är nu!? det där va typ mina sista pengar fram tills den 25e :O
får jag inte mina skattepengar om en vecka så kommer jag få ligga inne i ett par veckor och ha pisstråkigt!

DISSA FIDOS säger jag bara! jag ska då aldrig mer gå dit!

Kommentarer
Postat av: therese

ingen hund ska väl beehöva förbjudas, räcker väl med att man har koll på dem. ja mena är ju större ansvar att ha en stor hund än liten även om de ska uppfostras lika, bara de att en liten chihuahua inte direkt kan bita ihjäl någon, så inte så konstigt att många e rädda för de stora. så så länge man har koll på sin hund spelar de väl knappast någon roll vilken sort det är, alla har rätt att leva

2009-06-09 @ 11:00:26
Postat av: Anonym

Du har alltid rätt till öppet köp, det är bara att stå på sig!

2009-06-09 @ 12:29:29
Postat av: Sandy

Man har inte automatisk rätt till öppet köp, men de flesta affärskedjor tillämpar det automatiskt.



Frågat vad som gänder om du köper något billigt, kan du inte få kontanter då, alltså om du betalar med värdechecken?

2009-06-09 @ 15:10:53
URL: http://malibub.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0