100218

imorgon har jag tenta på morgonen, önska mig lycka till! ska läsa igenom allt en gång till innan jag somnar och sen imorgon på tåget :) det är svårt att veta vad och hur man ska lära på när man inte vet hur tentan ser ut men jag hoppas det går bra!

kaos här hemma med! saker överallt man får knappt plats :O som tur är så ska gustav börja köra hem lite av sina saker till sin mamma imorgon och pappa kommer för att hjälpa till att kasta allt som vi inte ska ha kvar. hoppas at vi får mer plats sen på kvällen för då kommer mamma och stefan med :D vi ska fira min och saras 22 årsdag :D fyller ju nästa vecka men den helgen kan inte jag och sara.

jag har fått mitt schema nu från praktiken så nu vet jag hur jag jobbar :D jobbar första helgen och dom andra helgerna är jag ledig :D trodde man jobbade varannan men så var det tydligen inte, gött! 4 dagar i veckan ska vi vara där och första veckan har jag schema för 5. får se om jag säger till om det eller så går jag 5 dagar :D då lär jag ju mig mer!

nu ska jag kolla på TV och oroa mig för tentan :P

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sofia gumman tentan kommer gå hur bra som helst..!

Jag håller både fingrar och tår.. =) Men gud vad bra att du är ledig så mycket då för kanske kan passa in en film kväll under er VFU beroende på hur de andra jobbar med någon helg tsm är ni ju säkert lediga.. Är lite stressigt fram till den 3/3 sen efter det kan ja för då är tentorna gjorda för min del :D

LYCKA TILL Nu!!

2010-02-19 @ 10:19:53
URL: http://emmeliiesu.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Lycka till med tentan :)

2010-02-19 @ 10:33:03
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0