thn

gick upp halv 8 och tog en sväng med barro. vet inte vad jag tänkte på när jag tog vita tygskor och sen gick upp i parken :O när jag kom in igen så var det ju bara att byta både strumpor och skor, det va ju inte bara en daggdroppe där uppe :P

blodproverna är tagna nu iallafall, får hoppas att detta är en bra dag för prover :D tror jag kommer få ett blåmärke på armen vilket aldrig hänt mig. blödde en del när hon drog ur nålen och satte på ett plåster, men men, gör lite ont nu men jag överlever nog.

kl 10 ska jag gå med barro igen och sen bär det av till thn igen :( sitter egentligen bara och väntar på att klockan ska bli 10, har inte så mycket att göra nu när gustav är på jobbet.
kan inte riktigt säga att jag ser fram emot bilresan hem, tar ju typ 2 h 40 min, usch! 

färgade håret igår :D måste hem och ha i lite silvershampo för det är en aningen gulaktigt i hårbotten men det lär försvinna. vi köpte kex oxh ost och goda nötter som vi myste med igårkväll också :D synd bara att det inte va något bra på TV så vi sappade (stavas med Z eller S?) mest.

bara 2 arbetsdagar kvar nu, sen är det helg och sen åker jag hem igen :D 
självklart så jobbade jag den 4e när jag ska röntgas så jag måste byta bort den tiden annars måste jag sjukanmäla mig :S vill inte!!!

XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0