skillnad

du hänger upp dig på det jag gjorde när jag blev tillsammans med gustav och du försöker jämföra ditt förhållande nu med mitt jag hade till gustav då. det går inte att jämföra så försök inte.

det finns 2 stoora skillnader som du tydligen tycker är jämförbara
1. När jag och gustav blev tillsammans så bodde vi 25 mil ifrån varandra och sågs på helger men det kunde gå veckor emellan. du och din pojkvän bor i samma stad och kan träffas när ni vill.
2. Under sommaren när jag och gustav blev tillsammans så va jag i thn och han kvar i mjölby. När du du kom till thn och skulle jobba så följde din pojkvän med som ett plåster.

så vad vill jag komma fram till, jo, jag kan vara ifrån min pojkvän och du kan inte slita dig ifrån din i ens 3 timmar. du kan inte ens vara ifrån honom för att ta en fika på stan eller bara gå ut på en promenad eller vad som.
en annan stor skillnad är att jag ville att alla skulle få träffa gustav så att alla skulle kunna umgås. du håller din pojkvän hemma för dig själv, ingen får ens se honom. skäms du för honom eller skäms du för oss? nått fel är det ju.

så jag vet inte vad du ser för likheter här men jag ser inga. som jag sa till dig så har göteborg förändrat dig till något sämre och ja, vi har glidit ifrån varandra. brats och snobbiga brudar har jag aldrig gillat och det är precis vad du håller på att bli.

jag är inte ens ledsen när jag skriver det här, jag tycker synd om dig som inte ens är så stark så du klarar dig utan honom, inte ens i nån timme.


du och jag

Kommentarer
Postat av: Linda

De va ord o inga visor:)

kom hem snart!:)

2009-07-20 @ 15:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0