söndag

då var det söndag och skola imorgon. sov 12 timmar inatt :D somnade kl 22 och gick upp kl 10 för att gå med barro ;D skitskönt! det behövde jag!

idag har jag bara tagit det lugnt, kollade lite på anja när hon åkte och sen lite mer skidor. sen blev det lite lets dance, ville mest se blondinbella men hon va verkligen inte bra! förstår varför hon åkte :P

nu har jag precis duschat :D gjorde en deal med gustav också. att om jag tar disken så skulle han ta barro så han är nu ute på skogspromenad med honom :D en väldigt bra deal tycker jag. ska iofs ta honom innan skolan imorgon men det är lugnt för jag börjar inte förrns halv 10 så jag kan ändå gå upp kl 8 :D

kim ringde förut med och sa att han skulle komma hem till oss sen och laga mat :D haha. gustav trode att han fått dåligt samvete över att han inte kom igår och käkade med oss fast han lovat :P men han hade ju inte behövt laga mat åt oss för det men om han insisterar så visst :D han skulle fixa panrich (stavas?). det är baguetter med köttfärsfyllning som man lägger i ugnen. låter supergott så det ser jag fram emot.

handboll idag igen då. förhoppningsvis gör sverige bättre ifrån sig idag. matchen gäller ju iprincip ingenting men det är fortfarande kul att kolla om dom spelar på topp :D 15.45 tror jag den började.

nu ska jag diska

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0