trollhättan

känner att jag inte riktigt hinner med att blogga så mycket just nu, har en del i skolan. är lite orolig för den medicinska tentan med all fysiologi :S vi ska kunna allt om cellen, blodcirkulationen, blodtrycket, matspjälkningen, cellmetabolismen, proteinsyntesen, cellkommunikation osv osv..tänk er själva all ord :O några exempel är ateriol, venol, osmos, diffusion, sinusnod, AV nod, dioxiribonukleinsyra, robonukleinsyra, retinol, homeostas an so on!

har fått i uppgift tills tidag att skriva ner hur protein, fett och kolhydrater spjälkas och vart det spjälkas, samt. hur det tas upp ur cellen. vi ska även skriva ner citronsyracykeln, glykolysen och elektron nånting, snacka om utmaning! men gud så intressant :D det kan ju vara bra att kunna det på tisdag med eftersom vi ska kunna det till tentan med :P ska börja så fort jag kommer fram till trollhättan imorgon så jag förhoppningsvis hinner skriva ner allt och sedan börja plugga in det :D

trollhättan va det ja. pappa kommer och hämtar oss runt 10 imorgonbitti så vi är framme i skaplig tid :D på fredag blir det fest och på lördag tänkte jag att alla skulle käka god mat och kolla på robinsson tillsammans, skulle det kunna vara något kankse?
är du i thn på påsk therese? hör av dig i så fall :D eller hör gärna av dig ändå :P

inget desperate housewifes igår heller, blev lite smått arg :S hockey istället! vem bryr sig om sånt? och inget greys idag heller! vafasen!! greys är ju såå mycket bättre och viktigare än hockey! åååh! måste jag vänta en vecka till. dock så är det bra grejer på 3an hela kvällen, bland annat diagnos okäng kl 22 :D tänkte lägga mig och slappa framför tv om en stund, har lite grejer att fixa först, packa åså.

hoppas att alla får en trevlig påsk!

älskar dig gustav!

Kommentarer
Postat av: terrooo

tjohooo, ja tänkte faktiskt inte åka hem något i påsk, fast jag kanske kan åka hem på lördag eftermiddag isf, vore mysigt me middag å robinson å de där me alla! men jag återkommer!;) pussss

2009-04-08 @ 17:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0