bakslag

va på behandling förut och den gick bra som vanligt :D mår faktiskt lite illa nu för första gången, mindre bra :( en annan inte så rolig sak som jag fick reda på idag av läkaren va att han hade pratat med en specialist in CT bilderna och han va inte säker heller så för att vara på den säkra sidan så kommer jag få 8 behandlingar och inte 6 :( vilket betyder att jag har 10 kvar nu istället för 6. alltså varje behandlingsperiod innehåller 2 behandlingar så 6 perioder blir 12 behandlingar och 8 blir 16 det är därför jag har 10 kvar istället för 6 enskilda behandlingar. kändes väligt jobbigt eftersom pluggandet till våren kan komma i kläm men jag hoppas att jag kan börja ändå för det blir bara 2 behandlingar under skoltiden så det borde funka :D annars får jag väl börja jobba nånstans om det finns nånstans att jobba vill säga :( känner jag mig själv rätt så kommer jag att börja plugga :D vill inte vänta längre vad som än händer nu känns det som :D

en härlig känsla är att alla blev så glada av det positiva resultatet :D visst, jag hade ju väntat mig glädje men det blev mer än jag trodde :D tack alla!

älskar dig gustav!

Kommentarer
Postat av: therese

klart vi blir mer än gladast, iaf jag! vad tror du egentligen? helt undebrart! wiihoo! =) snart kommer du med va en pluggis igen;)

2008-09-23 @ 23:41:57
Postat av: Frida

Du ska veta vilken lättnad det var att få höra det! Fantastiskt! Det förtjänar du verkligen! KRAM PÅ DIG!

2008-09-25 @ 17:39:06
URL: http://fridisen1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0