veterinären

långpromenad blev det, en timme rättare sagt :D skitskönt! släppte barro lös lite då och då. är så rädd att man ska möta en hund, det är så många som går där i den skogen med sina hundar. barro är ju inte aggressiv mor andra hundar, verkligen inte han vill bara leka men om han är lös och ser en hund så lyssnar han inte utan han springer fram till den andra hunden (ja det har hänt). det är jätte pinsamt eftersom dom med den andra hunden inte vet ett skit om barro :S jag hade blivit jätterädd om det kommit en rottweiler eller vilken hund som hellst springandes mot oss för man vet aldrig. det va ju inte länge sen det kom 2 hundar springande mot oss och hoppade på barro och dom ville inte leka minsann.
men men, med lite pinnar och godis så kommer han till en på stört :D
kollade lite på TV när jag kom hem igen.

va på supermarket och handlade lite mjölk, bröd och potatis förut med. hade inga pommes hemma så det fick bli hemmagjord klüftpotatis till oxfilén :D jajemen, oxfilé på en måndag, lyx! skämt å sido, vi hade inte så mycket mer att välja på. lön om en vecka vilket betyder storhandling! :D
skulle gärna vilja ha tips på vad man kan äta, vi äter alltid samma saker varje månad :( inte alls kul.

måste se den spännande fortsättningen på CSI ikväll med. en av dom blir ju skjuten men man fick aldrig se om han dog eller inte. i verkligheten så hade han nog dött, han blev skjuten i halsen, men på TV så kan man inte riktigt vara säker.

har ringt runt till folksam och till sörgårdskliniken idag med. har bestämt att barros knöl (den förstorade tårkanalen) ska bort. om ni undrar varför vi inte gjort något tidigare så beror det på att detta inte är något farligt utan den kan sitta kvar om han inte bryr sig om den. nu vet ju inte vi riktigt till 100% att han inte stör sig på den så nu ska den bort :D sen är det inte jättesnyggt heller.
ringde folksam för att få klarhet i vad exakt det är försäkringen på honom täcker. vi får alltså 40 000 kr i veterinärvård varje år om det skulle hända något, 3000 till mediciner och rehab och 5000 till röntken och 11 000 i livförsäkring (alltså om han dör eller om vi måste avliva honom pga sjukdom så får vi 11 000) :D kanon, den bästa försäkring man kan ha tydligen.
ringde sedan till sörgårdskliniken, samma klinik där han fick sitt 12 veckorsvaccin :D fick en tid på torsdag kl 11. då ska dom kolla på ögat och bedömma om en operation är lämplig men det tror jag väl.
måste komma ihåg att fr¨ga om han måste gå med "tratt" efter, hur lång tid det tar osv..

här ser ni knölen i ögat

fan, måste på toa

älskar dig gustav!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej

fråga veterinären om det kallas för skönhetsoperation eller om man gör det för att hjälpa Barro. Du kanske skulle ta och fråga försäkringsbolaget om dom anser att det är en skönhetsoperation, och om man i så fall kan ta det via försäkringen, eller om du måste betala hela operationen själv i så fall.

Kram

2008-11-18 @ 20:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0