Insider

går runt och myser i min nya tjocktröja :D så otroligt mjuk och skön! ska ha den på mig hela dagen har jag bestämt.

gick inte upp förrns halv 11 idag, gött att få sova ut lite. har spelat patiensduell med sara ett tag men nu börjar det blir lite enformigt :(
käkade frukost förut med, resterna från stefanpastan :P inte det nyttigaste kanske men om jag inte ätit den nu så hade vi vart tvugna att slänga den och det ville jag inte :P

så vad ska man hitta på idag? funderar på om man kanske skulle åka till omberg och ta en promenad med barro :D eller kanske till berg. får se vad gustav säger.
hatar sånna här dagar när man har skittråkigt och det inte finns något att göra! och att komma på något att göra gör man ju inte heller :S

kollade på Insider igår kväll med. det handlade om sjuka människor som tänder på att skada djur på ett sexuellt sätt. hur fan kan man göra det? hur kan man ens vilja skada ett djur?! blev nästan lite arg. sen finns det ingen lag som säger att det är förbjudet så dom som döms får max 2 års fängelse om ens det :O helt sjukt!
sen i slutet på programmet handlade det om en tant och hennes 2 taxar, den ena hade hon haft sen den va valp och 9 år frammåt. så va det en "väninnan" till henne som hon inte träffat på 4 år som ringde polisen mitt i natten och sa att hon vanvårdade sina hundar och att hon va psykiskt störd eller nått så dom åkte till henne med flera bilar + ambulans och väckte henne mitt i natten. då hade hennes andra tax (som va gammal) bajsat inne medans hon sov och matskålarna va tomma (vilket är helt normalt att dom är på natten eller? barros är med tomma då, för han sover!!) och det såg dom som djurplågeri så dom tog hundarna ifrån henne :O fatta vad ledsen hon blev!
taxarna fick komma till ett ställe där dom har hand om omplaceringshundar och där avlivades den gammla hunden och den som hon haft i 9 år sålde dom till en gubbe. hon överklagade sin dom och fick rätt men sina hundar såg hon aldrig igen :O hur fan kan man göra så? om nån hade gjort så med barro hade jag först och främst blivit såååå jäkla ledsen men också förbannad.
tanten visste vart hennes hund va så hon hade vart där och frågat om hon fick träffa hunden men den nya ägaren vägrade, idiot!!
det finns folk till allt alltså!

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0