hemma igen

då var jag hemma igen. har iofs vart hemma en stund nu men men. tog en sväng med barro nästan så fort jag kom hem. skönt att få komma ut lite, synd bara att det ska regna så :(

trodde att mamma skulle vara i jkpg 20 i 13 men så ringde hon och sa att hon skulle vara framme 20 över 12. då va klockan halv 12 och jag höll på att sminka mig så jag fick lite bråttom. i vanliga fall tar det 50 minuter till jkpg men när det är 3 vägarbeten innan A6 så blir det tufft. mamma skulle lasta av i jkpg innan hon kunde träffa mig så jag stog på gasen lite vilket gjorde att vi kom fram till A6 samtidigt.
tog en sväng inne på wedins där vi hittade varsitt par skor :D halva priset med. jag köpte ett par som jag tänkte ha på nyår eller kanske julafton? eller båda :D mamma köpte med ett par men dom skulle hon ha till vardags. tack mamma för skorna!! :D
tog varsin macka med på ett fik inne på A6. jag käkade räkmacka med ägg och mamma salami med brie :) satt och pratade en stund sen var mamma tvungen att gå :( åkte förbi statoil först och tankade bilen sen sa vi hej då.
på vägen hem höll jag iaf hastigheten hela vägen :P sjöng med till gyllene tider för full hals gjorde jag med :D

imorgon bär det av till linköping. ska käka mat hemma hos sara sen ska vi in till stan och shoppa lite :D måste verkligen hitta en klänning att ha på nyår! håller på att kolla lite på nätet nu och det finns så himmla många som man verkligen vill ha men så kostar dom ju med såklart och givetvis är det dom som man verkligen fastnar för som kostar en det och då menar jag inte en krona under 1000 :( får kolla på stan imorgon å se vad jag hittar. julkappar ska vi nog kolla på med.

nej nu ska jag snart ta och laga mat, är hungrig. blir stefanpasta idag :D anledningen till att jag kallar den så är att stefan lagade den första gången åt oss :D skitgott!
såhär gör man:
koka tagliatelle pasta (plattpasta). medans det kokar så förbered baconen, den ska klippas/skäras i mindre bitar. öppna champinjonburken och grädden så allt är klart.
när pastan är klar häller du den i ett durkslag och i samma kastrull som pastan låg i häller du i champinjonerna och baconen. stek/fräs det lite och sedan i med grädden. ta så mycket grädde du tycker blir bra men det ska inte bli för såsigt. låt det koka upp och stå och puttra nån minut. häll sedan tillbaka pastan i grädden med bacon och champinjoner och rör runt. klart!
verkligen hur enkelt som hellt och sååå gott!

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0