flytt

i fredags när jag kom hem tog vi det bara lugnt :D på kvällen fixade vi mat för mamma och stefan skulle komma. thaigryta med ris blev det.

på lördagen gick vi upp vid 9 för att åka in till lkpg och hjälpa sara att flytta. dom va typ klara när vi kom så vi satt och kollade på när dom fixade med det sista :P
käkade lite mackor när som va klara sen va jag och gustav tvugna att åka hem till barro igen. stannade på tornby för att fixa inflyttningspresent till sara först. blev en brödrost och ett linne :D
tog en ganska lång promenad med barro när vi kom hem vilket tog kål på mina fötter! fattar inte vad som har hänt men jag får såå ont i fötterna när jag är ute och går, tror inte jag har ett par skor som jag inte får ont av :S
mamma och stefan kom efter en stund och sen kom sara lite senare. hon åkte med pappa, han skulle ändå åka hem till thn igen.
mamma fixade maten, inbakad fläskfilé med champinjoner, ädelostsås och kroketter :D det är sån där lyxmat som man bara äter nån gång då och då för det är så krångligt att göra men så otroligt gott! jag gustav sara och stefan spelade kort så länge :D jag vann, wiii!
efter maten spelade vi familjegeni, tror stefan vann på det men jag va inte långt efter :D

idag åkte vi in till linköping allihopa. hämtade upp sara och åkte till ikano :D hittade en stickad tröja på lindex som jag köpte, eller mamma köpte den men hon ska få pengar av mig, jag hade inga idag :P hittade ett linne på bik bok med som jag ska inhandla nästa vecka :D

nån gång nästa vecka så ska jag och gustav gå på bio med :D länge sen vi va på bio nu så det är väl på tiden :D

stadspromenad var det som gällde idag på hundkursen och promenad blev det. vi gjorde övningar i kanske 15 minuter sammanlagt sen gick vi i kanske en timme resten. barro va inte duktigt idag tyvärr, han drog och drog hela vägen. i vanliga fall när man är ute med han är han jätteduktig och drar ingen men det är när han ser hundar :S och på kursen är han ju omringad av hundar :S efter inte ens 10 minuter va jag genomsvettig för att jag va tvungen att dra och hålla emot så hårt :O och när vi väl var klara hade jag skitkont i armarna och axlarna! så nu ligger han och sover, inte undra på det så som han har dragit, han måste ju va helt slut :P godis hjälpte ju inte heller att locka med, han fick den, åt upp den men sen va det påt igen :O och sitta still under övningarna va det ju inte tal om!

jag vet redan nu vad mitt nyårslöfte är :D inget godis igen men ingen drick heller, typ cola och fanta. under dom 3 veckorna jag va i thn gick jag upp 2 kilo :O så nu måste jag försöka gå ner dom igen hur nu det ska gå till när man får ont i fötterna om man går längre än 10 minuter och min cykel är paj. mamma och stefan tog med bakhjulet hem för att fixa ett nytt. nästan alla ekrar va lösa eller av + att det va skevt. ingen idé att lämna in den här i mjölby för det gjorde jag för typ 1 år sen men han verkar ju inte ha gjort ett så bra jobb, tyvärr.

har laddat upp lite bilder på bdb nu med :D tog typ inga när jag va i thn tyvärr :( bara när vi va ute och gick och när vi bowlade.

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0