film

igår kom sara hit, gick och mötte henne med barro :D självklart blev han överlycklig när han såg henne så han började hoppa och bita i kopplet vilket han inte får. när man ska försöka få han att sluta så börjar han bita en i händerna och i armarna :P inte jättehårt utan på skoj men folk som står runt omkring som inte vet att det är på skoj, vad tänker dom? dom måste ju tro att barro är kamphund eller nått :S han visar ju tänderna och morrar men menar inget och jag som känner han vet ju det som tur är :D men som sagt, vad tror alla andra?
spelade lite kort när vi kom hem medans vi väntade på att filmen skulle bli klar, the mist först. lagade lite mat innan filmen också så vi slapp svälta :D spagetti med köttbullar.
förväntningarna för filmen va höga. speciellt förväntingen om att det skulle vara en äcklig film, jag menar stephen king har gjort den och det man får se på trailern verkar äckligt. ni som har tänk se filmen, alltså The Mist fortsätt att läsa där jag har skrivit här för jag tänkte skriva lite om den och det kan vara avslöjande :P

det är alltså en folksamling som blir instängda i en matbutik och utanför är det dimmigt. dom som försöker gå ut blir tagna och dödade av något i dimman. några killar går in på lagret för att fixa så dom får ström vilket kräver att en av dom måste gå ut för att rengöra ventilationen. man vet redan där vad som kommer hända med han. dom öppnar en stor port och efter en stund så kommer det in massa tentackler som från en bläckfisk fast dom här är köttätande så dom dödar en kille. dom som överlevde går för att berätta för alla andra men blir inte trodda förrns några går och kollar allt blod på lagret. en tant har då börjat prata om domedagen och hon får med sig fler och fler folk som blir superreligösa (störande!!! har inget emot religösa men att försöka övertala folk att bli det är för mycket). man tror alltså att det är ett stort monster utanför men under filmen så kommer det jätte trollsländor, sen större flygande saker som ser ut som dinosaurier, sen jättespindlar som sprutar frätande spindelväv, sen nån jättekrabba/kräfta. det blev föör mycket! när dom få som är kvar som inte blivit kristna har kommit fram till att dom måste därifrån springer dom till huvudpersonens bil, 5 av 8 klarar sig. huvudpersonen, huvudpersonens son, en lärare och 2 äldre, en tant och en gubbe. dom åker därifrån och kör tills bensinen är slut i hopp om att dimman ska ha försvunnit där den tar slut. när bensinen tar slut är dimman kvar. dom har fått med sig en pistol med 4 kulor kvar. huvudpersonen säger att han kommer på något och därefter skjuter han dom andra, inklusive hans son :O han kliver ur bilen och väntar på monstren. istället kommer det en stridsvagn och 2 minuter senare är dimman borta och allt är över :O fan han har precis skjutit sin son! och där va filmen slut. skitfilm!

här.
sen va det dags för film nummer 2, All boys love Mandy Lane. ni fattar nog vad den handlar om. alla, och då menar jag alla killar tyckte hon va snygg, alla ville ha henne. (läs inte om ni ska se den, samma som förut) hon åkte iaf med några nya kompisar till en ranch där dom söp och knarkade, alla utom hon givetvis. en efter en blev dom mördade av an annan kille som va besatt av mandy lane.  det är nu bara en tjej kvar att döda förutom mandy lane. hon får springa över en åker, jagad av mördaren för att sedan komma fram till mandy som skulle hämta hjälp. mandy slår ut sina armar och hon som är jagad och ger henne en kram i förtvivlan över att inte dö. mandy håller en kniv som hon sticker ner henne med :O och där tog filmen en tråkig vändning. mandy känner mördaren och dom har planerat allt tillsammans. dom ska alltså ta sina egna liv när alla är döda men mandy vill inte så hon blir jagad av killen som hon sedan mördar. slut

här.
två skitfilmer igår alltså. jag och sara tog en promenad med barro efter filmerna och sedan åkte hon hem. kul att hon kom iaf :D

har precis vart ute med barro nu, nån timme i skogen blev det så han fick springa lös :D haha, han är så söt när man kastar pinnar till han. först står han stilla, sen när man kastar så skuttar han till innan han börjar springa :D har filmat det så jag tänkte försöka lägga upp filmen om det går :D hopaps! ni kommer få er ett gott skratt :D sötnos!

ska hem till annike sen och äta :D gustav ville ha kyckling med potatisgratäng. hon visste inte om hon orkade göra det men hoppas :D såå gott!

ska vi se hur det går med filmen då..lägger upp den i ett nytt inlägg isf :D

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0