stockholm, igen

helgen har gått aldeles för fort! men guuuud så roligt det har vart!

i fredags åkte vi från mjölby mot stockholm vid 12, stannade på systemet i linköping, stannade för att käka i nyköping, stannade för att kim och gustav skulle kissa mellan södertälje och västerhaninge, stannade på supermarket i västerhaninge, stannade för att köpa blommor i västerhaninge och sedan åka tillbaka till tungelsta för att sedan vara framme :D en resa som brukar ta max 2,5 h gick nu på lite över 4 :S jobbigt!
när vi kom fran blev vi njudna på champagne. ska väl säga att det var denices studentfest om ni undrar varför just champagne. satt en stund och väntade på att alla skulle komma men framför allt denice själv :D
när hon kom berättade hon att hon hade champagne, cider och öl över hela sig :P det syndes faktiskt, på mössan iaf. sen berättade hon att dom hade haft inhyrd DJ på deras flak med på nått sätt hade dom haft sönder hans utrustning :S inte så bra kanske. 
käkade skitgod mat, det var allt möjligt! olika slagts kallt kött, oliga räkröror, potatisröror, sallader, pastarätter, ostkaka och lite till :D muuuums! man kan väl säga att förfesten började när denice kom hem :D 
lite innan 22 när alla som skulle på studentfesten var sådär lagom onyktra kom leffe (denicecs pappa) och hämtade oss för att sedan köra oss in till stan :D vi satt 10 per i en bis som hade plats för 7 :P detta resulterade i att en tjej fick sitta i bagaget :P 
åkte förbi globen innan vi va framme så jag bad gustav ta kort :P hahaha! tydligen så hade dom skrattat åt oss i bilen, men vafan :P vi va ju turister ;)
festen va på Hirchenkeller inne i stockholm. det började inge vidare, vakterna tyckte att kim va för onykter, vilket han inte va, han hade bara druckit ett par öl, så han fick inte komma in utan han skulle gå några varv först. 
carro höll med på att bli utslängd, haha! vi skulle beställa tequila i baren så råkade hon och bartendern tillsammans på något sätt välta ena shotten. han drog hennes kort så hon skulle betala för den men hon krävde en ny så bartendern ropade på en vakt som drog med sig henne därifrån :P han tyckte att hon skulle slyta med sin "attityd". tycker det va lite konstigt, jag mena, hur mycket tjänar inte dom på en flaska tequila? han kunde väl ha gett oss en ny utan att tjata. vi fick en ny :D men fyy vad äckligt det är!
vi hade skitkul hela kvällen! va hemma vid 4 nångång på morgonen.

lördagen gick vi upp innan 11 tror jag, käkade frukost och sedan gick vi upp till poolen som ligger precis vid stallet. det är en gammal dam på 85 år som bor där, jätte snäll! hon låtar alla som rider där bada så mycket dom vill i poolen :D det är alltså hennes pool. 
när vi badat klart där åkte vi ut med denices pappa leffe i hans motorbåt. det va jag gustav kim denice isabelle jessica tammy och molly :D och barro givetvis och leffe. åkte en bit bort för att åka vattenskidor och knäbräda, det va bara kim och gustav som ens ville ge sig i det kalla vattnet men det va kul att kolla på :D när dom åkt klart åkte vi vidare mot Utö :D påvägen dit åkte vi förbi massa militärgrejer, typ ihåliga verg med minor, och massa historiska saker :D stannade på Utö för att käka. den första servitricen vi pratade med sa inget om barro utan bara att hon skulle fixa ett bord åt oss allihop, så medans hon fixar kommer det en kille och frågar hur många vi är så leffe saatt vi va 9 och en hund. "hunden ser vi helst utanför" världens otrevligaste ton, den andra tjejen som skulle fixa bordet hade inte sagt något. så när vi suttit en stund så kommer det en tjej och en kille med en svart hund upp på verandan och han kille som sa till oss stog och kollade på dom men sa inget och gick. fan vad arg jag blev! så vi hämtade barro och la han vid oss :D
sen när vi skulle beställa något att dricka så frågade dom denice kim och leffe, oss andra frågade dom inte utan bara gick så när dom fick sin dricka så fick vi vara utan.
maten va skitgod :D :D men väldigt dyr :S mätt blev man inte heller! 200 spänn för en potion man skulle kunnat äta 3 gånger för att bli mätt :O men men :P leffe bjöd allihop! väldigt snällt!
kallt som fasen på vägen hem :S
väl framme på bryggan berättade leffe att om man sprutar in grädde i näsan med en sraygräddeflaska så kommer det ut i munnen :D så isabelle bad jessica att testa på henne och efter det va gräddkriget igång! isabelle, jessica och denice hade grädde överallt! jag fick bara i ansiktet som tur va :P  
kom hem vid 20 och åkte vidare för att lasta hö. sen skulle vi ha badat i poolen igen men alla va skittrötta.

söndagen skulle vi ha ridit men det blev inget :( ganska skönt att få sova :D till frukost fick vi oxfilé med jättegod potatis och grönsaker som hade vart i ugnen och sås till det ;D guu vad gott!
åkte hem vid 14, denna gången tog det bara 2 timmar hem :D åkte och kollade på zandras fotbollsmatch när vi kom hem :D tyvärr så förlorade dom med 2-3 tror jag.
åkte till napoli och käkade pizza när zandra va klar :D det va också gott.

imorgon hoppas jag på en kallelse till linköpings sjukhus, vi bara beta när jag ska dit, vill att allt ska vara klart så jag slipper tänka på det mer!
måste ringa städningen imorgon kl 7 med :O missade ju att dom ringde i fredags och ville ha hjälp så det är bara att pallra sig upp och fråga vart. sen får vi se hur jag gör, ska ju åka iväg och vaccinera barro imorgon med kl 11. har jag tur så får jag jobba, sen åka ifrån och vaccinera och sen jobba igen :D behöver verkligen dom pengarna! kan ju säga att skattepengarna innan midsommar är efterlängtade :P gjorde nog slut på liiite för mycket i sthlm :S

gotland på midsommar då :D anette hade beställt biljetter åt oss alla 3 så det är bara att åka :D ska bli jätte kul!

nu orkar jag inte skriva mer. ska gå och dricka något innan jag törstar ihjäl, sen blir det bilder från i helgen på bdb nån dag nu med :D

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0