igång

sådär, då va man färdig med allt för idag :D

jag och sara va ute och speang förut och gjorde lite balans/styrkeövningar vi ska göra i sommar :D känna skitbra! ska ävaen göra spänstövningar. allt verkar så mycket seriösare än i thn på nått sätt, precis som therese sa i nått blogginlägg fast med sport :D det är nog samma här! sen hoppas jag ju givetvis på att det blir A laget snart men det är bara dom 18 bästa i klubben som får spela där :S svårt! men jag ska kämpa! annars är deras juniorer inte så illa dom heller :D gick till final i SM :D skönt att få bra folk runt om sig på alla positioner nu :D

har packat klart inför imorgon och hela helgen nu. blev 2 väskor, en ikea påse, en liten väska med skor och en liten väska med barros saker :D detta är både till mig och gustav då så ni inte tror att jag ska ha med allt själv. la ner extra kläder fall det blir kallt på natten :D smart!

såg precis att jag börjar flaga på axeln, smööööörja!

puss

Kommentarer
Postat av: therese

hahah ne ejag evt det går inte å jämföra me thn äns, vi kör med me sån träpinne typ för rörlighet plus hållning, sånt va de ju knappast i trollhättan:P ska lilla barro också tälta i helgen? =)

2008-06-18 @ 22:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0