röntgen

har vart på röntgenmottagningen i lkpg idag och gjort en skiktröntgen.
åkte från thn 7.10 imorse och va i mjölby runt halv 10. lämnade mina saker bara och hämtade saras nyckel sen åkte vi till lkpg direkt. kollade saras post och sen vidare till sjukhuset. fick vänta där en stund sen kom det nån med en rock som jag skulle byta om till. gustav kom när jag hade bytt om precis :D när jag skulle in och få injektionen med isotop åkte papa men gustav stannade kvar :D
hon skulle ha in en tjock nål i armen på mig med ett litet plaströr utanpå, denna skulle sitta kvar i armen under undersökningen. först sprutade hon i koksalt för att spola rent röret. det pårlade i armen när hon gjorde det :P den tog hon fram det radioaktiva ämnet och sprutade in det i armen och sen lite koksalt igen.
sen fick vi gå in i ett väntrum med sköna fotöljer som man kunde lägga upp benen på :D skönt! fanns tv och tidningar också så tiden gick ganska fort. när timmen va slut fick jag gå på toa och sedan in i röntgenrummet. där inne fanns bara en stor kub med ett hål i mitten och en lång smal säng som jag skulle ligga på och åka in och ut på. röntgen tog ca 20 minuter och under tiden fick jag mer ämnen in i kroppen via ett dropp.
så nu tar det ca en vecka innan jag får svar på om det har spridit sig eller inte.

åkte till ikano och käkade med pappa efteråt :D muuums! sen fick jag en ny mobil, min sepa som fasen med teckningen. i ena studen va den full och i andra fanns det ingen :S
tack igen pappa :D

nu ska jag snart ut och springa medans jag orkar, samma sak imorgon :D och efter det ska jag förbereda mig inför operationen på torsdag.

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0