lumpen tjej

Gjorde ett test på   http://www.lumpen.nu/Tjej/Nyheter-Tjej/Ar-du-redo-Testa/
testa ni med :D

Hälsa och fysik
Du är i topptrim - vilken sport tävlar du i? Försvaret, Räddningstjänsten och Polisen skulle säkert ta emot dig med öppna armar. Gissningsvis är du en person med väldigt mycket energi.

Vill du ha ännu fler tips om kost och träning? På madeinlumpen.se hittar du allt du behöver.


Logik

Du har troligtvis lätt för ämnen som har att göra med systematisk kunskap, som matematik och datakunskap. Är du mer lagd åt det humanistiska hållet kanske filosofi är det som passar dig. Du skulle förmodligen gilla ett arbete som kräver förmåga att analysera. Vad sägs om nationalekonom, företagsekonom eller lärare i filosofi, religionskunskap och samhälle?


Språk
Du har en bra språkförståelse och kommer antagligen inte ha några bekymmer när det gäller fortsatta studier. Med övning kommer du att kunna uttrycka dig mycket bra och ha arbeten där kraven på uttrycksförmåga är hög. Det kan vara yrken som handläggare, utredare och lärare.


Personlighet

Du är en bra lagspelare med känsla för ansvar. Du trivs bra i andra människors sällskap och kan nog tänka dig att leda ett gäng också.  När det gäller ett framtida arbete trivs du nog bäst när du får arbeta både enskilt och tillsammans med andra i ett team.


Kommentarer
Postat av: sandy

jag visste att du skulle bli ekonom. men jag varnar dig håll dig på avstånd från nationalekonomi! Framför allt från min lärare i makroekonomi, visste dy förresten att sverige har en riksbänk och en centralbänk...?

2008-02-26 @ 22:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0