080222

4 dagar kvar :D

blev väldigt irriterad på gustav inatt. så iriiterad att jag inte kunde somna om :S la handen på hans mage men han slängde bort den, verkligen kastade iväg handen. visst han brukar inte vilja att jag håller om han för han blir så varm men sättat han gjorde det på. sen älskar jag att ligga i fosterställning så jag la mig så långt ut jag kunde och böjde benen lite men det gick verkligen inte för sig. går inte riktigt att förklara hur otrevlig han är när han ska sova :O höjer rösten och är skitsur! jag får inte röra honom när han sover men han ska ligga hur han vill det vill säga klängandes på mig. får inte jag klänga ska inte han klänga. tror jag ska bli hårdare med hur mycket han får klänga egentligen. men men..

imorgon blir det fest hos sara :D kommer bli trevligt. tror vi kommer åka in vid 2, sara ska kolla på stan först och så måste vi fixa present till pappa med :D sen ska vi hem till sara och käka, jag gustav zandra och eric :D för att sedan göra oss iordning för partaj :D

tänkte ringa linda snart med och fråga om nummret till en på handikappsenheten som har hand om vikarier :D dom behövde tydligen folk :D personlig assistent :D kuuul!

såg igår med att vi inte har tv4 fakta längre :'( faaaan! då kan jag ju inte se mina sjukhusprogram! det är ju det bästa som finns att kolla på :D så intressant! men också så jäkla kul! man lär sig verkligen massor :D

ikväll kommer jonas och carro hem till oss tror jag. dom ska dricka öl och gin. får väl se om det blir någon alkohol för min del, vill ju vara fit for fight imorgon om man säger så ;)

älskar dig gustav! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0