helvete!

va och handlade förut. köpte lite mjölk, bröd och sånt som man behöver. köpte dock en lite onödig grej men som jag har längtat, oboy!!! :D så nu har jag precis dryckit en mugg med varm oboy :D det värmde!

såg att jag hade lite mycket bilder på datorn som jag inte vill gå miste om fall datorn pajar så jag tänkte att jag skulle bränna ut dom. satte i skivan och tryckte på "bränn filer till skivan" när det kom upp. sen stog det att man skulle dra in filerna som man ville bränna vilket jag gjorde men guuuud vilken tid det tog för varje mapp! :O efter 2 timmar hade den bränt 15 mappar med bilder och jag hade 30 kvar :O
skulle dra in nästa men så släppte jag den över en mapp som redan va bränd så jag trodde att den skulle hamna där i så jag öppnade den och kollade vilket segade ner hela skiten! när jag väl kommit ur mappen så började den kopiera en fil som jag redan bränt så jag tryckte på avbryt vilket tog sin lilla tid. när jag sedan skulle dra in nästa mapp så stog det att jag va tvungen att formatera skivan innan jag kunde fortsätta så jag tryckte på okej. då kom det upp som det gör från början, jag döpte skivan och tryckte på nästa. då kom det upp att om jag fortsätter så försvinner alla filer som jag redan bränt :O ihelvete heller tänkte jag och tryckte på avbryt. då fick jag en bra idé :D om jag tar ur skivan nu så har ag iaf några bilder som är nerbrända än ingen så det gjorde jag. stog att den förberedde skivan för att användas i andra datorer :D gött tänkte jag men så satte jag i skivan igen och det va inte en enda mapp på :O faan!
gustav sa att han inte brukar bränna så så han visade hur man skulle göra och la in alla mappar vilket gick jättefort! att jag inte väntade på att han skulle komma hem inna jag började :S när han väl skulle trycka på bränn så funkade det inte för att jag redan hade använt skivan! faaan! så nu sitter jag här utan varken skiva eller några brända bilder :( bättre lycka nästa gång säger jag bara.

nu ska vi se på heroes :D sen blir det greys och sen blir det heroes igen fast framför gustavs bärbara i sängen :D myys!

veterinären imorgon då, hoppas det går bra! :D

älskar dig gustav!

Kommentarer
Postat av: sandy

Köp en liten börbar hårdisk annars och lägg bilderna på så kan du fylla på med tiden och aha alla på ett ställe istället för på massa skivor..



dock kan ju disken gå sönder den med..

2008-12-04 @ 15:54:17
URL: http://malibub.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0