fortfarande lika bra

det blev bio :D vi valde att gå på den tidiga så vi inte skulle missa boston tea party vilket är ett måste :D älskart'! dock inte lika mycket som Twilight. tror dock inte jag kommer se den på ett tag nu, vill inte se den på kass kvalité nu när jag sett den på bio :P men det gör inget, ska läsa böckerna nu också :D måste veta vad som händer!
när vi kom hem så knackade vi på fönstret till köket för att se om han morrade och visst gjorde han det :P skällde gjorde han med. sen när vi kom fram till dörren så ryckte vi i handtaget och han morrade allt :P så söt! sen blev han väldigt glad när han såg att det va vi så han kissade på sig :P han blir nästan lite för glad ibland.

dammsög förut men det märks ju inte nu :( barro har vart ute och så har han ätit, han äter i hel alägenheten :O fattar inte varför. han tar massa mat i munnen sen går han ut i hallen eller längre bort i köket och börjat tugga och så smular han.

nej, nu blir det boston tea party, sen ut med barro och sen sängen, ska upp kvart i 8 imorgon så jag kommer vara trött.

älskar dig gustav!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej

Ni får inte skrämma Barro, tänk om du var hemma själv och någon knackade på fönstret och sen kom och ryckte i handtaget till dörren. Han kanske blev jätte rädd....

Kram

2008-12-16 @ 18:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0