bilder

blev medlem på en ny sida förut för att ladda upp lite bilder och få hemskickat :D satt i över en timme och valde bilder om inte över 2 till och med. så när jag tryckte på ladda upp så funkade det inte för jag hade tagit bort 2 av bilderna jag skulle ladda upp. inget hände med uppladdningen så jag tryckte på avbryt och givetvis försvann varenda bild! :O kunde man inte bara kommt tillbaka dit där man laddade upp?! var bara att börja om från början.
denna gången orkade jag inte sätta i skiva efter skiva med bilder på och gå igenom alla så jag bestämde mig för att ta zandras bilder från när vi va i mjölby för första gången :D dom är ju lite roliga. gick in på sandras och sparade bild efter bild och sedan laddade jag upp. va tvungen att ladda upp några till för att komma upp i 100. när jag va klar gick jag vidare och upptäckte ett rött utropstecken bredvid alla bilder jag sparat från zandras bilddagboken. beskrivning "bilder markerade med denna symbol rekommenderas ej att framkalla" ungefär nått åt det hållet, så det va bara att ta bort dom. det dumma va att man inte kunde markera bilderna utan man va tvungen att ta bort dom en och en :O
tog en paus från alla bilder och gjorde lite ris a la malta :D blev hur gott som hellst! slängde upp lite i en skål och förtsatte med bilderna. efter mycket om och men blev allt klart :D 60 kr kosta det, inte så dyrt tycker jag ändå för 100 bilder. borde få hem dom nu i veckan :D

kollade på eric och mackan förut med, alltid lika underhållande :D ska ut med barro om en stund med sen ska jag hälsa på min kudde, ska upp kl 8 imorgon och ta blodprover.

tänkte bjuda på något roligt som sas igår i bilen på väg hem från linda och risko. vi hade pratat om att käka på donken men kom fram till att det inte va nån idé.
Gustav: "man vill ju inte betala 60-70 kr för att käka där och sen inte bli mätt"
Kim: "nej, man kan ju beställa en cheesnurgare och vara glad istället"
haha :D vet inte om ni tycker det är så kul men det lät så kul när han sa det.

6 dagar kvar till finland! imorgon gäller det..

älskar dig gustav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0