måndag

igen, usch! ledig idag iaf :D gött det. men imorgon blir det praktik igen.

igår kväll började det droppa vatten från vårat badrumstak :O inte i nån kant eller rör eller nått utan mitt i taket :S så vi ställde en kastrull där så det inte skulle bli blött på toaletten. jag ringde till egirs och dom kom snabbt.
tydligen så va det han över som hade haft stopp i sitt avlopp i duschen så det hade runnit ner i nån skruv vid toaletten, klant!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jadu, jag fatta inte heller, navigator kärringen sa kör rakt fram i rondellen, du vet där vi statoil(?) där ni bodde förrut.. men jag hade till 100% minne av att jag tog höger där sist så tänkte det är nog bättre, men sen kom jag på att det vart nog inte så bra så täönkte skitsamma, sen efter 1mil typ kollade jag navigatorn å då stog det typ 1h till jönköping, vilket var värsta omvägen så vände igen:P är man blond så är man, vettla du;)

2007-12-11 @ 20:50:26
Postat av: therese

jaru, vid rondellen vid statoil(?) där ni bodde fört, tog jag åt vänster men kärringen sa höger, men jag var helt säker på att jag å emma tog vänster sist, sen kom jag fram till att det var nog fel, men det gick att köra andra med, sen kollade jagh på hur lång tid de skulle ta till jönköping då stog det 1h typ så tänkte herregud, så mitt i ingenstans efter 1mil typ vände vi:P inte så lyckat direkt,men kom ju fram tillslut iaf=)

2007-12-11 @ 20:51:02
Postat av: therese

ojdå trodde inte första kom fram för det gick assegt så fick skriva om:P menmen så kan det bli ibland..

2007-12-11 @ 21:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0